TRForumcu.NeTTRForumcu MultiMediaMüzisyen Bilgi PaylaşımAmatör müzik (Moderatörler: )sensizim-Çağrı Duran
Konu Bilgileri
Konu Başlığı sensizim-Çağrı Duran
Cevaplar 9
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 519
Önceki Önceki Konu
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Konu Derecelendirme: 0 Bookmark and Share
Konu: sensizim-Çağrı Duran  (Okunma Sayısı 519 defa) EkleBunu Sosyal Paylaşım Butonu
cimcime21
Çaylak
*

Forum Para : 92.00 YTL
« Yanıtla #6 : 02 Mayıs 2007, 14:09:53 »

valla bunu bende bilmiodum gerçekte süpermiş. benm sürekli takip ettiğim bi isim zaten çağrı duran ne diiim işl. hakettiğin yere gelirsin.

Sponsor Bağlantı
TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu
talha81
Ben Yeniyim
*

Forum Para : 4.00 YTL
« Yanıtla #7 : 30 Ocak 2008, 12:01:24 »

İsim:Talha
Soyadım:YAMAN

Akradaşlar ben de sizler gibi çagrı duran'nın hayranıyım çagrı duran'ın sanıyorum ilk hayranı benm cünkü uzun zamn önce çagrı duran'a arkadaşları gizli kamera ile çekim yapmıslardı bu video'yu youtube'ye koymuşlardı çağrı duran'ın arkdaşı olan sinan diye bi arkdaşım yolladı bana da video'yu şu an kendisi üniversitede hocalık yapıyo aynı zaman çagrı duran'ın arkadaşı konu yha değinmek istiyorum ben ilk video'sunu youtube de izledim arkadaşı sinan youtube'ye yollamış ardındanilk ilk bana seyrettirmiş kendiside öle dedi işte ilkten seyrettim inanın arkadaşlar o gün o video'yu 30 kere belkide yanlış olmasın daha fazla seyretmişimdir işte bu acıdan daha ilk şeyredişimde o kadar vuruyo ki aşık bir adam olduğunu dışarı ilk seyrettiğimde anladım cok içten bir şekilde aşık bir kişi oldugunu şarkısıyla ve yaptığı videosuyla belli ediyo kendini özellikle şarkısıyla ve o onun dert ortağı olan gitarıyla orataya güzel bir şaheser çıkıyodu benim düşüncem bunlardır biraz fazla konuştuk ama ben hep söyledim ben çagrı duranın her zamn arkadasınyım zaten kendisine arkadasım aracılıhıyla da sölemiştim her zamn arkandayım ve olcam da başarıların devamını diliyorum...

Not:Bu arada arkadaşlar yaşım 15 deil ilk başta forumda kayıt yaparken yanlışlık oldu o yüzden 15 yaptım yaşım 19 bunu da bilgilerinize arz ederim düşünebilirsinz 15 yaşındaki cock şunun arkadaşı nasıl olur veyahut yalan sölüyo kesin o gibi durumlara düşmemek için sizlere sunmak istedim tekrar teşekkür ederim herkese iyi günler..

tuba34
Çaylak
*

Forum Para : 72.00 YTL
« Yanıtla #8 : 17 Şubat 2008, 05:04:19 »

bende izlediğim kadarıyla çok duygusal bi kişilik.....gerçekten insanı böle alıoo uzaklara ***********ürüyo çok dinlendirici bi sesi var.işl yolu açık olsun

tuba34
Çaylak
*

Forum Para : 72.00 YTL
« Yanıtla #9 : 02 Kasım 2008, 19:13:38 »

ÇAĞRI DURAN --  SENSİZİM

aramayınca unuttum sanma
sen benim ömrümsün unutamam aslaa
yanlış nerde anlamadım
unut dedimde unutamadım
SENSİZİMM...