|
||
Notice: Undefined variable: non_breaking_space in /home/trforum/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1940 Notice: Undefined variable: non_breaking_space in /home/trforum/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1940 Notice: Undefined variable: non_breaking_space in /home/trforum/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1941 http://login.live.com/login.srf?vv=410&lc=1055 adlı siteye giriyoruz hesap için kaydoluna tıklıyoruz evet, e-psta adresim kullanılsın diyoruz e posta adresi yerine mesela Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap (bunu yeni aldım ) yazıyoruz şifre yazıyoruz devama tıklıyoruz lütfen e-posta adresinizi gösterildiği gibi yazın diyor oraya tekrar yazıyorsunuz adresi kabul ediyorum diyorsunuz işte bu kadar bundan sonra kullanabilirsiniz yeni adressinizi |
||
|
||
Peki o yanda yazan e-posta adresiniz doğrulanamadı yazısını kim kaldıracak eline sağlık deniz sağol
|
||
|
||
Peki o yanda yazan e-posta adresiniz doğrulanamadı yazısını kim kaldıracak msn yi o email ile açınca bende o şekilde yazmıyor. ancak adınızı diğerlerinin görmesini istediğiniz biçimde girinkısmı devre dışı direk email in görünüyor eline sağlık deniz sağol
|
||
|
||
| saol paylasım için | ||
|
||
| teşekkürler paylaşım için exdevil | ||
|
||
| paylaşım için saolun ama bi işe yaramadı tşk | ||
|
||
| çok oş bişi | ||
|
||
| paylaştığın için sağol, ama msn de e-posta adresi doğrulanmadı yazıyo o nolcak | ||
|
||
paylaştığın için sağol, ama msn de e-posta adresi doğrulanmadı yazıyo o nolcak Malesef isim soyisim şeklinde almış olduğunuz mail adreslerinde doğrulama yapamıyorsunuz... |
||
|
||
| anladım sağol | ||
|
||
| emeğine sağlık tşkler | ||
|
||
| ellerine sağlık deniz abeyy | ||
|
||