|
||
| Evet inanması zor ama bu bir gerçek 2008 başında avrupa birliği yasaları çerçevesinde Adsl internet hızları tek hıza çıkarılıp yani hepsi kotasız 2048k olup fiyatı 29 ytl olacak. şu anda biliyorsunuz telekom çalışanları kotasız 2048k adsl i 29 ytl fiyata kullanıyorlar.yakında bütün kullanıclıar bu şekilde kullanacaklar. Kaynak : Erenköy Telekom / İstanbul |
||
|
||
| inşallah umarım böyle bir uygulama olur en büyük sorun zaten kota bilgilendirme için teşekkürler |
||
|
||
| Arkadaşım inşallah bu söylediğin gerçekleşir ben biraz zor gibi görüyorum bunu ama kısmet yaşıyıp görücez Allah'ın izniyle, teşekkürler bilgi için | ||
|
||
sagolasın kardes ben zaten her ay 100 ytl ödemekten bıktım onlar almaktan bıkmadı ya öyle olursa 29 ytl cok uygun fiyat tesekürler bilgi için
|
||
|
||
| ilginç bi haber inşallah gerçekleşir | ||
|
||
| kota yı kaldırsalar yeter insallah gerçeklesir saol bilgilendirme için | ||
|
||
| rica ederim arkadaşlar | ||
|
||
| bizimkiler avrupa birliğine bu gidişle giremez o yuzden bence bu bi hayal sadece | ||
|
||
| Gerçektende inş. böle bişey yapılır. Dünyanın en pahalı adsl kullanıyoruz. Ama biz alıştık zaten herşeyin pahalısını kullanmaya. | ||
|
||
teşekürler kardeş inşallah dediğin gibi olur...
|
||
|
||
insallah olur da kota asimindan kurtulurum
|
||
|
||
Allah razı olsun
|
||
|
||
inşallah öle olur
|
||
|
||
| inşallllaaaaahhhhhhh 2008 e kadar milleti soyabildikleri kadar soyacaklar yani ne olurdu bizde de yurt dışındaki gibi internet ücretsiz olsa yada ücterli yapıyon madem neden hep bir standart getirmiyon herkes eşit kullansın bu interneti emek için teşekkürler |
||
|
||
inşallah![]()
|
||