|
||
Need For Speed Most Wanted Skin 8.0.0792 ![]() Skin i kurmak için; Messenger dan çıkış yaptıktan sonra indirdiğiniz zip dosyasının içinden çıkan "msgsres.dll" dosyasını kopyalayıp C:\Program Files\Msn Messenger klasörünün içine yapıştırın ve messenger ınızı açın. Skin i kaldırmak için; Başlat-->Denetim Masası-->Program Ekle-Kaldır-->Windows Live Messenger-->Değiştir Değiştir butonuna tıkladığınızda "Onarıyım mı yoksa Kaldırıyım mı ?" diye sorar. Onarmayı seçin. Böylece Messenger ınız eski arayüzüne geri döner. Mesajlarınızda ; |
||
|
||
Winry Skin 8.0.0792 ![]() Skin i kurmak için; Messenger dan çıkış yaptıktan sonra indirdiğiniz zip dosyasının içinden çıkan "msgsres.dll" dosyasını kopyalayıp C:\Program Files\Msn Messenger klasörünün içine yapıştırın ve messenger ınızı açın. Skin i kaldırmak için; Başlat-->Denetim Masası-->Program Ekle-Kaldır-->Windows Live Messenger-->Değiştir Değiştir butonuna tıkladığınızda "Onarıyım mı yoksa Kaldırıyım mı ?" diye sorar. Onarmayı seçin. Böylece Messenger ınız eski arayüzüne geri döner. Mesajlarınızda ; |
||
|
||
South Park Skin 8.0.0792 ![]() Skin i kurmak için; Messenger dan çıkış yaptıktan sonra indirdiğiniz zip dosyasının içinden çıkan "msgsres.dll" dosyasını kopyalayıp C:\Program Files\Msn Messenger klasörünün içine yapıştırın ve messenger ınızı açın. Skin i kaldırmak için; Başlat-->Denetim Masası-->Program Ekle-Kaldır-->Windows Live Messenger-->Değiştir Değiştir butonuna tıkladığınızda "Onarıyım mı yoksa Kaldırıyım mı ? diye sorar. Onarmayı seçin. Böylece Messenger ınız eski arayüzüne geri döner. Mesajlarınızda ; |
||
|
||
| eline sağlık sawaş inş. güzel skinlerdir... | ||
|
||
| teşekkürler emeğine sağlık... |
||
|
||
Güzel paylaşım savaş...teşekkürler..
|