|
||
Arkadaşlar yönetimin isteği doğrultusunda artık tüm şiirlerimi bu başlık altında toplayacam!hepinizin haberi olsun yorumlarınızı bekliyoorum ! ![]() Eyvallah Bir tutam sevdaydın önceleri,yeşerdin ellerimde, Gözlerine baktığımda fırtınalar kopar şimdi yüreğimde, Üzmelerin sonum olacak,razıyım ölmeye dizlerinde, Senden gelen azraile bile eyvallah! İster öldür beni bi kerede,ister ömrün boyunca yaşat, Sevdamızın yanında Diğer sevdalar çook hoyrat, Eger istersen Sen çifçi ol,ben biçilmeye hazır hasat! Senden gelen orağa bile eyvallah! Sensiz bu bendende ruh olmaz sadece kemikle et, İster çağır beni yanına ister ömür boyu sürgün et, Sen iste yeterki ben çekerim ölümüne hasret, Senden gelen gurbete bile eyvallah! Yada yapma,bırak bunların hepsini bir tarafa, Al beni yine yüreğinin en derinine en özeline sakla, Beni gözlerinde yüreğinde yaşat,üzülmeyi yasakla, Senden gelen mutluluk,seninle yaşanacaksa eyvallah!... K.FaTiH Arıca '' ? '' Her yerde bir dirhem sen,bak şurada gözlerime dalışın, Görüyor musun şurada çay içişimiz,şurada dizlerime uzanışın, Ve işte şurada bir Eylül akşamı kapıyı çarpıp çıkışın, Ve bak yüreğimi hiç sorgulamadan tek kalemde asışın!... Ne hayallerimiz vardı,neler yaşayıp neler neler yapacaktık seninle, Ama yoktu hayallerimizde beni yalnız bırakman böyle bir savaşta, Sende sonra ölüm kol gezer şu zavallı öldürdüğün yüreğimle Kan damlıyor gözlerimizden ruhumla benim,sana adadığımız ağlayışta! Yıkıldı bak altındayım,ölüyorum yavaş yavaş,sevdam artık bir enkaz, Ayrılık var havada ve elimde bir kurşun soğukluğu ısıtmamak olmaz, Kulakları sağır eden son bir ses etrafta,artık uğraşma boşuna,sesim çıkmaz, Gayrı ne kadar dua etsen az,cehennemdeki birini senin duan kurtarmaz, Zaten çektirdiklerin yüzünden yanıma geleceksin,bari mezarını benimkinin yanına kaz! K.FaTiH ARICA O An Hiçbir duygu yok bu yaprakta, Kocaman ve bomboş bir sayfa, Göz yaşlarıyla sulanmış aslında, Düşen her damla bir isyan yaşamaya!... Ölmek istiyorum şu anda, Bilirim ilk anda ölmek çok kolay görünür insana! Bırakamazsın kendini zifri bir karanlığa, Sıkamazsın o mermiyi,kan dolaşan şakağına, Vay be bir deneme daha gitti boşa, Sanırım gözlerim yine kapanmayacak, Ama size söz veriyorum BİRGÜN; O mermi şakağımdan girip beynimden çıkacak!... K.Fatih Arıca Mutlu Çocuk Ne kadar çalışsam da mutluymuşum gibi gözükmeye, Göz yaşlarım ıslatıyor yastığımı yine, Beni mutlu çocuk olarak bilseniz de, Ağlıyor o çocuk her gece! Bir dokunsanız bin ah işitirsiniz belki de! O kahkaha atan çocuk geceleri muhtaç bir gülümsemeye, Ve yalvarıyorum size, kahkahalar Atın Geceleri Benim Yerime… K.Fatih Arıca Neden? Neden hep ağladık ağlattık, Tertemiz duyguları göz yaşıyla yıprattık, Söyleyin,söyleyin… Hangimiz kaybettiklerimizi geri aldık? Beraber mutlu olmak varken, Neden hep birbirimizi harcadık? İçimizde maviliklere erişme umudu vardı, Bakın artık mutluluk saçan; BİR AVUÇ MAVİ BİLE KALMADI!... K.FaTiH ARICA |
||
|
||
emeğine sağlık güzel şiirler en çok eyvallah ı beğendim paylaşım için sağol fatihim ![]()
|
||
|
||
Alıntı Bilirim ilk anda ölmek çok kolay görünür insana! Bırakamazsın kendini zifri bir karanlığa, Sıkamazsın o mermiyi,kan dolaşan şakağına, Vay be bir deneme daha gitti boşa, Sanırım gözlerim yine kapanmayacak, Ama size söz veriyorum BİRGÜN; O mermi şakağımdan girip beynimden çıkacak!... fikrine sağlık fatih... hepsi birbirinden güzel... devamını bekliorum...
|
||
|
||
kardeşım ellerıne yuregıne saglık sen repı hak etın
|
||
|
||
| ZaLiM YaR Dışarıda hava ayaz,ilik titreten bir rüzgar, Arkasına bile bakmadan gitti o zalim yar, O soğuk havada sokak lambasının altında bir erkek duruyor, Erkekler ağlamaz lafına inat,yine hüngür hüngür ağlıyor, Utanıyor aslında saklamaya çalışıyor göz yaşlarını, Ardı arkası kesilmez,bitip tükenmeyen hıçkırıklarını! Bir şeyler karalıyor herhalde elinde bir defter, O yazarken esen soğuk rüzgar,taa ciğerlerine işler, Sigarasının dumanında dalıp gidiyor geçmişe, Belki hayaller kuruyor “böyle olmamalıydı” diye Bu kadar kolay bitemezdi,noktalanılamazdı bu sevda, Beklide acılı bir ölüm arzuluyor bir kurşun soğuğunda!... Okunuyor gözlerinden nefret,intikam,acı ve kin! Gözlerindeki yangına rağmen ağlıyor sakin sakin, Kabullendi mi acaba bu ağır şartlarla dolu yenilgiyi, Yoksa o gözlerindeki devasal yangın intikam alevi mi ? Buz tutmuş kaleminde büyük ikilemler yaşıyor olsa gerek, O soğuk havada lambanın altında ağlayan bir erkek… Yüreğimi üşütüyor bu ciğere işleyen soğuk yazamıyorum artık, Senden sonra o sıcacık gülüklerim donuk,yaşadığımsa ölümsü yalnızlık, Bu soğuk havada,bu lambanın altında göz yaşlarıyla ıslanıyor mısralar, Bir türlü anlatamadım anlamadın,hiç unutamadım seni zalim yar!... K.FaTiH ARICA |
||
|
||
emeğine yüreğine sağlık canım al bakalım bunu
|
||
|
||
| Sağolun Arkadaşlar!... Devamı gelecek inş.bekleyin yeterki!... Ayrılışlardır insanları uzaklaştıran Unutulmanın ve vedanın diğer adı olan Ayrılışlardır... Gerçek duygular anlatılamaz olsada Yaşanan her veda erken bi vedadır!.. K.Fatih ARICA |
||
|
||
| şiirlerini okudum da cok güzeller bunları okumadan önce yarışabilirim diye düşünüyordum fakat şu saniyeden sonra sana üstad demekten başka bişey diyemiycem harikalar emeğine sağlık | ||
|
||
emegine saglık torun fatih
|
||
|
||
ne demek fairy girl üstadlık kim ben kim sadece şiir kitabıma koymayı düşünmediğim bi kaç lise şiirim!beğenmene çok sevindim,hem senin bana yetişmen için iki senen war daha şiiri bırakmazsan emin ol benden çook daha iilerini yazarsın !Saygılar!...bu arada adem amca seninde beğenmene çok sevindim!
|
||
|
||
| Küçük Fark Sen giderken, Arkandan bağırmak istedim “Seni Seviyorum”ları, Arkana bakmayışından anladım! Bu gidişin dönmemeye, Bir aşkı bitirmeye, Bir insanı ölüme sürüklemeye gebe! O ne sevdaydı bizimki, Bölüşmeden yenen ekmek boğazımızdan gitmezdi, Sensiz saniyeler geçmek bilmezdi, Ve o ne gidişti seninki? Tren gibi ezip geçtin beni, Sence benim için sensizlik mi yoksa ölüm mü zordu? Çok düşünme be güzelim, Aralarında hiçbir fark yoktu!.... K.FaTiH ARICA |
||
|
||
Alıntı Bu gidişin dönmemeye, Bir aşkı bitirmeye, Bir insanı ölüme sürüklemeye gebe! gönlüne sağlık... |
||
|
||
| sence benım ıçın sensızlıkmı yoksa ölumu zordu çok duşunme be guzelım aralarında hıçbır fark yoktu yuregıne saglık
|
||
|
||
Elveda Küçük aşkımı yeşerttim göz yaşımla, Toprağa düşen her damla bir isyandı sana, Bir isyan,bir tebessüm,bir ağlayıştı. Bu sana dönüş değil aslında senden kaçıştı. Yapabilirsen bir gün düşüncelerin kadar saf ol, Bu gerçek aşkını bulmada senin için en engebesiz yol! Bu şiir benim sana biten aşkımdı, Bol şanslar gerçek aşkını bulmada, Yazdığım tüm şiirler biten aşklarımın ölüm marşlarıydı! Elveda Aşkım Elveda Sana!... K.Fatih Arıca |
||
|
||
| Sence benim için sensizlik mi yoksa ölüm mü zordu? Çok düşünme be güzelim, Aralarında hiçbir fark yoktu!.... emeğine sağlık canım yine çook güzel olmuşlar
|
||