|
||
| evt arkadaşlar benden yeni bir oyun daha herkes bi sonra kimin yazacağını tahmin etsin örnek:benden sonra onur yazacak en azından öle tahmın edıorum utandırma benı onur |
||
|
||
| emrah kardeşim ii bildin. ben yazdım. e hadi bende strax diyim. inşşallah dogru tahmindir |
||
|
||
bilemedin benden sonra strax
|
||
|
||
| sende bilemedin kanka benden sonra mehtap | ||
|
||
| deniz | ||
|
||
aaa valla tesadüff olduu benden sonra dj olabilirnii acabaaaa???
|
||
|
||
| o kesin deniz benden sonra kide black sabaht mı_??? | ||
|
||
| benden sonra faix yazar sanırım... | ||
|
||
valla ben geldim sıraya black sabbath sans isde benden sorada sanırım mehtap yazar
|
||
|
||
| evet karde? sen bildin ben yazd?m hehe benden sonra kesin strax yazar diyecem ama o malüüm aram?zda diil k?im yazar kimmmm ahanda elif yazar diyorum ben bakal?m hay?rl?s?... | ||
|
||
hahahaaa hayırr ben yazdımm elif kaçırmış seni hayrett takip ederdii ama benden sonra yazar elif bence...
|
||
|
||
| anaaaa iki kişi benim kulağımı çınlatmışşşş.valla ben cvp yazmıycam öle geçiodum uğradım:) ama sallıyım neyse emraha ayıp olmasın benden sonra black_sabbaht... |
||
|
||
doğru tahminn kaçırmışımmm tatlımı tühhhhhhhh napcazz şimdii benden sonrada kimmm yazar ımmmmmm strax desem sıksam nolur
|
||
|
||
öff aynı anda yolladık senin yüsünden denizin altına yazamadım )) çok büyük bi problem ona göree
|
||
|
||
| ii tutsunn bari elif senimi kırcam:) sonra gelsin bakim onurrrr |
||