|+18 Antifenerliyim
|
||
|
||
| şarkıyı biraz geç anladım ama süper tek kelime ile anti febe | ||
|
||
| çok güsel fenerlilere kapak olsun | ||
|
||
| fb nin kıraçın çıkarmış olduğu 100. yıl şarkısı 1 mayıs şarkısının diğer versiyonuymuş vay be exdevil böyle bişey bulursan yayınlarmısın | ||
|
||
| gerçekleri tarih yazar tarihide galatasaray. | ||
|
||
| teşekkürler denizcim eline sağlık | ||
|
||
| ben aklı başında biriyim ve oyüzden de fenerliyim aklıbaşında bir fenerli olarak yinede merak edip izledim ancak taraftar olarak işin sınırını bayagı alt seviyelere inmesini esefle kınıyorum bunu yapan ister gs li ister bjk li ister fb li yada diger herhangi bir takım taraftarı olsun şiddetle kınıyorum bize köpek yada cingen demişsiniz size iki cümle sölicem hangisini üzerinize alırsanız alın ama hiçbirini almam diyemessiniz bunlardan birine yakışıyorunuz 1- bize köpek dediniz buna lafım bir köpegi ancak başka bir köpek tanırdı bu durumda siz ne oluyorsunuz 2- insan kendisi neyse karşısındakini de o bilirmiş saygılarımla spordaki cumhuriyet fenerbahce cumhuriyetinden kadıköylü panzehir |
||
|
||
| +18 zin anlamını biliyorum ama bu + 18 ibaresi olupta 14 15 yaşlarındakilerin girmesini engellemiyor sanırım herkez görebiliyor 2.cisi yazımın başında da dedigim gibi bunu kim yaparsa yapsın orada sadece gs yi yazmadım fb yide ekledim görmedinse bir daha okumanı rica ederim 3. gerçekleri tarih tarihide galatasaray yazar diyosunuz yazdıgınız tarihle hangi cağ kapandı hangi çağ başladı dünyada kabul gören ve biz şimdi hangi çağdayız bilgi verirseniz sevinirim örnek istanbulun fethi kavimler göcü yazının bulunuşu gibi olaylar tarihi olaylardır ve bir cağ bitip yeni bir çağ başlamıştır kavga niyetli yazmamıştım ...ben takımı her ne olursa olsun takım tutmanın desteklemenin seviyesini kimse düşürmesin diye üstüme düşeni yaptıgıma inanıyorum ben bir cumhuriyet çoçuğuyum önce türküm sonra fenerliyim sizde önce türk sonra galatasaraylısınız itirazı olan varmı? |
||
|
||
| Aslınca Savaş Kardeşim Gerekenleri Söylemiş Ancak Yazdıklarınız Tamamen GS.lılara Hakaret ve TC. 'ne Haraettir. Bu Ülkede Bir Tek Cumhuriyet Vardır Oda Türkiye Cumhuriyeti'dir. Onun Dışında Böyle Bazı Kesimlerin Biz Şu Cumhuriyetiz Bu Ülkeyiz Gibi İpe Sapa Gelmez Tavırlar Sergilemesi Bu Ülkeye Hakarettir . Bu Nedenle Bende Seni O Sözlerin İçin Kınıyorum. 2. Olarak Savaş'ında Belirttiği Gibi Konu Başında +18 Yaş İbaresi Var . Yani Konunun İçeriği Açık . Buna Rağmen Hala Çıkıp Neden Anlamsız Saptamalarla Olayı Hakarete Götürüyorsun Anlayamadım. 3.Olarak İse Burda Yapılan Paylaşımların Amacı Bir Grubu yada Şahsı Rencide Etmek Değildir. Herşey Karşılıklı Hoşgörü Çerçevesinde Yapılır. Eğer Farketmişssen Ben Gs. lı Olmama Rağmen Fener Bölümüne Gidip 6-0 İle Bile Dalga Geçtim . Çünkü Benim İçin Futbol Demek Cumhuriyetçilik Oyunu Değil Arkadaşlık ve Eğlencedir , Spordur. Lütfen Sende Bu Kriterlerin Dışına Çıkma . 4. ve Son Olarak İse Umarım Bundan Böyle Paylaşımlarımızda Anlayış Öne Çıkar .
|
||
|
||
| exdevil ben hakaret etmedim ki olayda biz cumhuriyet lafını kullanıyoruz diye köpek denmiş bede herkez karşısındakini kendi gibi bilirmiş dedim ben sadece ne fener ne cimbom ne bjk ne de diger takımları tutanların kimseye it demeye hakkı olmadıgını savundum bunu bir fenerli de yapsa onuda kınayacak kadar aklı başında bir taraftarım herşey böyle ortamlarda başlar bir yaptımı digeri aşağı kalmak istemez o da bişeyler bulur yazar... sonra olay tribünlere yansır.. can güvenligi olmadan maçlara gitmeler başlar ... tabiki anlayış olacak tabiki espri olacak ama hangi takım taraftarı olursa olsun seviyeyi düşürmemesi lazım size karşı seviyesizlik yapıldıysa bunun karşılıgında seviyesizlik yapmak aynı konuma düşürür başka bir fayda sağlamaz... sonuçta ben klip başında yazılan it lafına takıldım ve o lafı ilk yazımda geçirdim karizmadan 1 rep düştünüz bence hepsini alın orada 0 yazmasıda beni ilgilendirmez ben tekrar sölüyorum orada kimseye hakaret etmedim biz öleysek bizi tanıyan ne durumdadır dedim kişi kendi neyse karşısındakini de o bilirmiş dedim |
||
|
||
+18 zin anlamını biliyorum ama bu + 18 ibaresi olupta 14 15 yaşlarındakilerin girmesini engellemiyor sanırım herkez görebiliyor 2.cisi yazımın başında da dedigim gibi bunu kim yaparsa yapsın orada sadece gs yi yazmadım fb yide ekledim görmedinse bir daha okumanı rica ederim 3. gerçekleri tarih tarihide galatasaray yazar diyosunuz yazdıgınız tarihle hangi cağ kapandı hangi çağ başladı dünyada kabul gören ve biz şimdi hangi çağdayız bilgi verirseniz sevinirim örnek istanbulun fethi kavimler göcü yazının bulunuşu gibi olaylar tarihi olaylardır ve bir cağ bitip yeni bir çağ başlamıştır kavga niyetli yazmamıştım ...ben takımı her ne olursa olsun takım tutmanın desteklemenin seviyesini kimse düşürmesin diye üstüme düşeni yaptıgıma inanıyorum ben bir cumhuriyet çoçuğuyum önce türküm sonra fenerliyim sizde önce türk sonra galatasaraylısınız itirazı olan varmı? 1. +18 yada +16 bir uyarıdır buranın sakıncalı oldugunu gosterir tv de bir çok filmde bu kural var sadece biz sadece uyarırız gerisi konuyu inceliycek insanların elinde olan bişeydir. 2. Saol ben kör değilim ne yazdığını okuyabiliyorum ![]() 3. Gerçekleri tarih yazar bir slogandır tarihte bir çok başarımız mevcuttur ve o çag kapanmadı daha bizim 2000 yılında aldıgımız kupalar senin dediğin gibi eski çagda değil bu çagda alındı bişeyi yazarken tarihine dikkat etmelisin yeni bir çağ açılana kadar bu başarı akıllarda kalıcaktır. 4. Herkes takımını destekler ama bu insanın içinde olan bişeydir isteyen seviyeli destekler isteyen seviyesiz ama sonuçta destekler bu kişiyle alakalıdır. 5. İnkar eden yok bunu görmezden gelip her yerde Fenerbahçe Cumhuriyeti diyenler var. exdevil ben hakaret etmedim ki olayda biz cumhuriyet lafını kullanıyoruz diye köpek denmiş bede herkez karşısındakini kendi gibi bilirmiş dedim ben sadece ne fener ne cimbom ne bjk ne de diger takımları tutanların kimseye it demeye hakkı olmadıgını savundum bunu bir fenerli de yapsa onuda kınayacak kadar aklı başında bir taraftarım herşey böyle ortamlarda başlar bir yaptımı digeri aşağı kalmak istemez o da bişeyler bulur yazar... sonra olay tribünlere yansır.. can güvenligi olmadan maçlara gitmeler başlar ... tabiki anlayış olacak tabiki espri olacak ama hangi takım taraftarı olursa olsun seviyeyi düşürmemesi lazım size karşı seviyesizlik yapıldıysa bunun karşılıgında seviyesizlik yapmak aynı konuma düşürür başka bir fayda sağlamaz... sonuçta ben klip başında yazılan it lafına takıldım ve o lafı ilk yazımda geçirdim karizmadan 1 rep düştünüz bence hepsini alın orada 0 yazmasıda beni ilgilendirmez ben tekrar sölüyorum orada kimseye hakaret etmedim biz öleysek bizi tanıyan ne durumdadır dedim kişi kendi neyse karşısındakini de o bilirmiş dedim 1. Evet vatanınızı inkar ettiğiniz için soylendi ve bunu soyleyen sadece ordaki insanlar değil demekki bi gerçek var bu sadece fenerbahçe için değil diğer herkes içinde soylenir.Vatanını inkar eden birisi varsa o köpektir. 2. Bunu kim yaparsa yapsın diyosun ilk mesajının altına fenerbahçe cumhuriyeti diyosun demekki burda bir sorun var dimi herkes aynı kefeye koyarım ama herkes bir değildir benim için fenerin yeri ayrı ya getiriyosun yazdıgın şeyle. 3. Seviyesizlik bize karşı değil Türk ulusuna karşı yapılmıştır herkes Türkiye Cumhuriyeti derken bazıları Fenerbahçe cumhuriyeti diyor o zaman bu ulusuna hakarettir. 4. Karizmandan Rep düştü sebebi o değildi sebebi Türkiye Cumhuriyeti ilk başta yazılcakken Fenerbahçe Cumhuriyeti yazmandan ötürüdür. |
||
|
||
| arkadaşım oradaki yazıyı okumuşsun kör değilsin ama anlamamışın spordaki cumhuriyet fenerbahce cumhuriyetinden kadıköylü panzehir yazmıştım bu bir ikinciside tarih yazmak slogansa fenerbahce cumhuryietide spordaki bir slogandır siz yazarken sloğan olup biz yazarken bu ayrımcılık yapmaksa bence asıl ayrımcı sizsiniz... ikincisi rica etsem diger repleri de alıp orada 0 görünmesini sağlarsanız sevinirim |
||
|
||
| hadi panzehir - hadı exdevıl kim döverse onun dedıgı olsun... te allam ya dert ettıgınız seye bakın yaaaa şampıyon sivasspor bu arada vıdeo güzelmiş
|
||
|
||
| spordaki cumhuriyette öncelikle Türkiye Cumhuriyeti milli takımı vardır Replerini sildirmek için bize değil adminlerle iritbata geçmelisin
|
||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | 146 | 147 | 148 | 149 | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 | 161
Hepimiz Tanışalım | Kurallar | Forum Kullanımı | Duyurular | İstek - Öneri ve Şikayetleriniz | Güncel Haberler | Köşe Yazıları & Makaleler | Dünya Gündemi & Dış Politika | Ekonomi Haberleri | Yaşam Haberleri | Sağlık Haberleri | Eğitim Haberleri | Spor | FENERBAHÇE | BEŞİKTAŞ | GALATASARAY | Galatasaray Özel | Anadolu Takımları | MotorSporları | Msn Teknik Destek / Bilgiler | Msn Live Messenger | Çeşitli Msn Programları | Msn Eklentiler & Programlar | Dinamik Görüntü Resimleri ve Avatarlar | Msn Skinleri | Arka Planlar | Msn Göz Kırpmaları | Msn İfadeleri | Msn Spaces | Msn Nick Yapımı | Teknik Destek | Network ve İnternet | Donanım | Programlar | Resimli Program Anlatımı | PHP / ASP WeB SiSTeMLeRi | vBulletin | JooMLa | SMF | Diğer Web Sistemleri | Programlama Dilleri | C / C++ / C# | Visual Basic | Asp & Php | PAscal-Delphi | Web tasarım | Web Yardım | Karikatürler | Forum Oyunları | Komik Yazılar | Komik Resimler | Off Topic | Zeka oyunları-Bilmeceler | İlginç Ve Garip Olaylar | Korku, Dehşet ve Gerilim | Online oyunlar | Knight Online | Ogame | Bitefight | Ultima Online | FRP | Özel Günler Ve Kutlamalar | TRForumcu Anketler | Tartışma Bölümümüz | Fan Club & Birliktelikler | TRForumcu Cafe | Romantizm - Aşka Dair... | Hobiler | Evcil Hayvan Bakımı | Fotoğrafçılık ve Kolleksiyonlar | Sözlük | Resim Galerisi | Fotoğraf & Resim | İlginç Resimler | Hayata Dair Karaler | Manzara ve Doğa | Çeşitli Resimler | Hayvan Resimleri | Avatar Deposu | İmza Deposu | Glitter & Giff Deposu | Resimli Yazılar | Gothic Dream | Duvar Kağıtları | Görsel Eğitim-Kişisel Gelişim Setleri | Açıköğretim Fakültesi | Ders Notları | Deneme Sınavları - Geçmiş Yıl soruları | Ders Notları | Öss | Oks | Kpss | Diğer | İngilizce - English Department | Dil Bilgisi - Grammer | İlkÖğretim ve Liseler | Üniversiteler | Ödev Test ve Problemleriniz | Bilgisayar | Fizik | Iktisat | Matematik | Tarih | Türkçe-Edebiyat | Atatürk Genel | Şanlı Türk Bayrağımız | Kemalizm | Atatürk'ün Sözleri | Atatürk'ün Resimleri | Hayatı | Genel Kültür | Tarihimzden Kesitler | Gezelim - Görelim | Dünya | Kariyer ve Kişisel Gelişim | TRF Test Bank | Bilim & Teknoloji ve Teknik | Makale Ve Denemeler | Efsaneler ve Hikayeler | Sağlık | Felsefe | Psikoloji | Parapsikoloji Ve Bilinmeyen | Kadınlar Kahvesi | Moda Ve Giyim Tarzı | Bakım ve Makyaj | Güzellik & Diyet | Saç Bakımı | Anne, Çocuk ve Bebek | Çocuk Eğitimi | Astroloji & Burçlar | Burçlar | Yemekler & Pratik Bilgiler | Tatlılar | İçecekler | Dünya Yemekleri | Hamur İşleri | Underground TürkçeRap Paylaşım | Amatör Müzik paylaşım | Müzisyen Bilgi Paylaşım | Gitar Akorları | Amatör müzik | Enstrüman Dersleri | Enstrümanlar Bölümü | Şarkı Sözleri | Türkçe Şarkı Sözleri | Yabancı Şarkı Sözleri | Youtube Müzik Videoları | YouTube Karışık Videolar | Nokia | Tema-Wallpaper Uygulamaları | Oyunlar | Sony Ericsson | Tema-Wallpaper Uygulamaları | Diğer Cep Telefonları | Samsung | Tema-Wallpaper Uygulamaları | Siemens | Motorola | Ring Tone Ve Ses Kalıpları | Amr-Polyphonic Bölümü