|
||
Arkadaşlar Bundan Böyle Komedi ve Garip Olaylar ile Komik Resimler Bölümünde Konu Açmak İçin Konu İçeriğinde En Az 5 Resim Bulunması Gerekiyor. Buna Uymayan Tüm Mesajlar Uyarı Yapılmaksızın Silinecektir. Buyüzden Herkesin Dikkatli Olmasını Rica Ediyoruz Aksi Takdirde Niye Konumu Sildiniz ?Gibi Sorular Soranlar Dİkkate Alınmayacaktır İkinci Olaraksa Mizah-Eğlence ve Fıkralar Bölümüne Fıkra Eklemek İsteyenler Lütfen Orada Sabit Halde Bulunan Fıkra Arşivi Bölümüne KOnu Açsın . Aksi Takdirde Yine Uyarılmadan Konu Silinecektir. Üçüncü Olarak Verilen Konularda Gereksiz Yere Geyik Muhabbeti Yapılmasın Arkadaşlar . Tabii ki Emeğe Teşekkür Etmek Gerekiyor Ancak Bunu Gereksiz Muhabbetlere Dönüştürmek ve Konuyu Yok Yere Uzatmak Yasaktır . Dördüncü Olarak Mesajlara Cevap Yazarken Sadece Smileyleri Kullanmak Yada Çoğu Kez Tekrarlanılmasına Rağmen Büyük Harflerle Mesaj Yazmak Kesinlikle Yasaktır ve Bu Durumda Yine Mesajlar Direk Uyarılmaksızın Silinecektir Beşinci Olarak Açtığınız Konularda Gizli Mesaj Uygulamasını Gereksiz Yere Kullanmayınız. Bu Uygulamayı Daha Çok Progranlar Bölümünde Yada Kendi Uplaodınız Olan Şeylerde Kullanınız. Yani Çok Basit Bir Şeyi Gizleyip Konunun Traj Yapması İçin Kullanmayınız. Aksi Takdirde Yönetici Arkadaşlarımız Yaptıkları Değerlendirme Sonucuna Göre Konuyu Silebilir . Altıncı Olarak Eklediğiniz Konunun İçeriğine Bağlı Olarak Yaş İbaresini Konunun Ön Kısmına Yerleştirin (+16-+18 Gibi ...)Aksi Olursa Yine Direk Konu Silinecektir. Yedinci Olarak Konu Açmadan Önce Mutlaka Ama Mutlaka Arama Yapınız. Aksi Takdirde Neden Konum Silindi vs. Şikayetlerde Bulunmayınız. Ayrıca Bu Konuda Sürekli Aynı Hatayı Tekrarlayan Üyelerimiz Uyarı Alacak Devamı Halinde İse Uyarı Seviyelerinde Arttırma Yapılacaktır. Sekizinci Olarak Lütfen konulara Mesaj Yazarken Tekrar Şeklinde Cevaplar Yazmayınız. BU Kural Forum Oyunları İçinde Gereklidir. Yoksa Mesajınız Silinecek Vede Uyarı Alacaksınız Bu Kurallara Uymamız Forum İçerisindeki Düzeni Daha İyi Sağlayacaktır. Şimdiden Tüm Üyelerimize Teşekkür Ediyoruz |
||
|
||
| bu hususlara dikkat edildiği taktirde cok daha kaliteli paylaşımlar yapılacak ve iyi bir düzen tutturulmuş olunacaktır... duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ediyoruz arkadaşlar |
||
|
||
| dogru dogru valla acemiligime verin ben baya bi ikaz aldim kurallara uymaya calismaya caliscam |
||
|
||
| çok sağol deniz | ||
|
||
| tamam bunda sonra daha dıkalı olcam teskurler denız | ||
|
||
haberdar ettiğin için teşekkürler denizim!
|
||
|
||
Bilgilendirme için sağol deniz
|
||
|
||
| saol exdevil önemli bi uyarı yapmıssın özellikle şu aralar smiles ve anlamsız mesajlar çok fazla kullanılmaya baslandı bu uyarılar dikkate alınsın | ||
|
||
| deniz abeyy bu uyarıları bir müddet her konunun başına koysak çok daha etkili olabilir diye düşünüyorum yada yeni üye kayıt işlemi sırasında bu uyarıları yeni üyelere ulaştırıp okunduğundan emin olduktan sonra aktivasyon gerçekleşse çok daha bilinçli bir forum ailesi elde etmemiz mümkün değilmi sende umarım bu uyarılara kulak asarlar aksi taktirde forumdan soğumaları gibi bir durumla da karşılaşabiliriz uyardığın için teşekkürler |
||
|
||
Arkadaşlar Bundan Böyle Siteye Üye Olup 1. Mesajında Serial Crack Program Oyun Ödev vs. İsteğinde Bulunanların İstekleri Cvp. Dahi Yazılmadan Silinecektir.
Bundan Böyle Bölümlerimizden Birinde İstekde Bulunmak İçin Enaz 10 Mesaj Sayısı Olması Lazım. Aksi Takdirde Bölüm Modu Arkadaşlar Konuyu Silecektir ! |
||
|
||
| sağol deniz dikkate alındı | ||
|
||
Bilgilendirme için sağol deniz ![]() Bunlara bir ekte ben yapayım msn hakkında bir sorununuz varsa bunu konu içinde paylaşmak yerine Msn Teknik Destek & Bilgiler Bölümünde bulunan Msn Yardım başlığının altında belirtin. |
||
|
||
| bilgiler için teşekkürler arkadaşlar | ||
|
||
Arkadaşlar Bundan Böyle Siteye Üye Olup 1. Mesajında Serial Crack Program Oyun Ödev vs. İsteğinde Bulunanların İstekleri Cvp. Dahi Yazılmadan Silinecektir. Bundan Böyle Bölümlerimizden Birinde İstekde Bulunmak İçin Enaz 10 Mesaj Sayısı Olması Lazım. Aksi Takdirde Bölüm Modu Arkadaşlar Konuyu Silecektir ! tamam abi dikkat ederim |
||
|
||
bilgilendirme için teşekkürler bende 1-2 kez uyarılmıstım
|
||