|
||
Gitgide büyüyen ailemizin 10.000.üyesi olan arkadaşımıza yönetimden + 100 rep verilecektir.
Lütfen bu konuda şu an sitemize üye olan arkadaşlarımızın hassasiyetli davranmasını rica ederiz... |
||
|
||
10.000. üyemiz trforumcu ailesine katılmakla zaten yeterince kazanclı ancak karizma kazanacak olmasıda büyük sans Rakam Güzel ![]() Şanslı Üyemiz bakalım kim olacak Merakla bekliyoruz
|
||
|
||
| 10.000. üyemize az kaldı bakalım 10.000. sanslı üyemiz kim olacak umarım bu şanslı üyemiz kalıcı vede paylasımcı olur | ||
|
||
| anma kalabalıkmış aılemız merakla beklıcez kım bu şanslı uye olanlaın tekrar uye olabılırlermı | ||
|
||
anma kalabalıkmış aılemız merakla beklıcez kım bu şanslı uye olanlaın tekrar uye olabılırlermı Bu çok büyük bir haksızlık olur ayrıca yazdığım mesajı tam okumadınız sanırım. Alıntı Lütfen bu konuda şu an sitemize üye olan arkadaşlarımızın hassasiyetli davranmasını rica ederiz...
|
||
|
||
| 10.000 Üyemiz Sitemizde Bir Devrim Olacak . Artık Ondan Sonra Umarım 50.000 ve 100.000 leri Beklicez... Hepbirkilte Daha İyiye
|
||
|
||
ozur dılerım ![]() anma kalabalıkmış aılemız merakla beklıcez kım bu şanslı uye olanlaın tekrar uye olabılırlermı Bu çok büyük bir haksızlık olur ayrıca yazdığım mesajı tam okumadınız sanırım. Alıntı Lütfen bu konuda şu an sitemize üye olan arkadaşlarımızın hassasiyetli davranmasını rica ederiz... |
||
|
||
ama olmazki bende 6987. üyenizim bana da bi 50 rep werseniz helalinden ![]() Şaka bi yana bakalım kim olcak 10.000 i üye
|
||
|
||
| 10.000. Şanslı Üyemiz rocker arkadaşımız hediyesi olan +100 repi almıştır. İyi forumlar dileriz... |
||
|
||
| güle güle kullansın replerini özel bir üye oldu hoşgeldi aramıza | ||
|
||
Arkadaşımızın Haberi Varmı Bilmiyorum Ama Gerçekten Özel Bir İsim Oldu Forumumuz İçin. Umarım Hakeder ![]() Hepbirlikte Nice 10.000'lere |
||
|
||
| tebrik ediyorum bende.... | ||
|
||
| gerçi burda olmak hepimiz için özel inş... daha daha 10.000,20.000 ,30.000 ler görürüz | ||
|
||
| hayirli olsun aramizda gormekten mutluluk duyariz.... rep lerin hakkini vereceginden eminim |
||
|
||
| hayırlı olsun insallah kalıcı olur | ||