Skin Windows St Valentin   Mesajlarınızda ;
1-) Argo Sözcükler, 2-) Arkadaşlarınızı Rencide Edici Sözler, 3-) Sırf Reklam amaçlı, 4-) Konuya Uygun OLmayan İçerikli Yazılar Yazmayınız, 5-) Kesinlikle büyük harfle mesaj yazmayınız. 6-) Gereksiz Smileyler Kullanmayınız. Skin i kurmak için; Messengerdan çıkış yaptıktan sonra indirdiğiniz zip dosyasının içinden çıkan".exe" uzantılı dosyayı kurun ve messenger ınızı açın. Skin i kaldırmak için; Başlat-->Denetim Masası-->Program Ekle-Kaldır-->Windows Live Messenger-->Değiştir Değiştir butonuna tıkladığınızda "Onarıyım mı yoksa Kaldırıyım mı ? diye sorar. Onarmayı seçin. Böylece Messenger ınız eski arayüzüne geri döner
As St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178  Mesajlarınızda ;
1-) Argo Sözcükler, 2-) Arkadaşlarınızı Rencide Edici Sözler, 3-) Sırf Reklam amaçlı, 4-) Konuya Uygun OLmayan İçerikli Yazılar Yazmayınız, 5-) Kesinlikle büyük harfle mesaj yazmayınız. 6-) Gereksiz Smileyler Kullanmayınız. Skin i kurmak için; Messengerdan çıkış yaptıktan sonra indirdiğiniz zip dosyasının içinden çıkan".exe" uzantılı dosyayı kurun ve messenger ınızı açın. Skin i kaldırmak için; Başlat-->Denetim Masası-->Program Ekle-Kaldır-->Windows Live Messenger-->Değiştir Değiştir butonuna tıkladığınızda "Onarıyım mı yoksa Kaldırıyım mı ? diye sorar. Onarmayı seçin. Böylece Messenger ınız eski arayüzüne geri döner. MSN Live 972 Skin 8.1.0178   Skin i kurmak için; Messenger dan çıkış yaptıktan sonra indirdiğiniz zip dosyasının içinden çıkan ".exe" uzantılı dosyayı kurun ve messenger ınızı açın. Skin i kaldırmak için; Başlat-->Denetim Masası-->Program Ekle-Kaldır-->Windows Live Messenger-->Değiştir Değiştir butonuna tıkladığınızda "Onarıyım mı yoksa Kaldırıyım mı ? diye sorar. Onarmayı seçin. Böylece Messenger ınız eski arayüzüne geri döner. Mesajlarınızda ;
1-) Argo Sözcükler, 2-) Arkadaşlarınızı Rencide Edici Sözler, 3-) Sırf Reklam amaçlı, 4-) Konuya Uygun OLmayan İçerikli Yazılar Yazmayınız, 5-) Kesinlikle büyük harfle mesaj yazmayınız. 6-) Gereksiz Smileyler Kullanmayınız. EvO Black Edition Skin 8.1.0178   Skin i kurmak için; Messenger dan çıkış yaptıktan sonra indirdiğiniz zip dosyasının içinden çıkan ".exe" uzantılı dosyayı kurun ve messenger ınızı açın. Skin i kaldırmak için; Başlat-->Denetim Masası-->Program Ekle-Kaldır-->Windows Live Messenger-->Değiştir Değiştir butonuna tıkladığınızda "Onarıyım mı yoksa Kaldırıyım mı ? diye sorar. Onarmayı seçin. Böylece Messenger ınız eski arayüzüne geri döner. Mesajlarınızda ;
1-) Argo Sözcükler, 2-) Arkadaşlarınızı Rencide Edici Sözler, 3-) Sırf Reklam amaçlı, 4-) Konuya Uygun OLmayan İçerikli Yazılar Yazmayınız, 5-) Kesinlikle büyük harfle mesaj yazmayınız. 6-) Gereksiz Smileyler Kullanmayınız. EvO White Edition Skin 8.1.0178   Skin i kurmak için; Messenger dan çıkış yaptıktan sonra indirdiğiniz zip dosyasının içinden çıkan ".exe" uzantılı dosyayı kurun ve messenger ınızı açın. Skin i kaldırmak için; Başlat-->Denetim Masası-->Program Ekle-Kaldır-->Windows Live Messenger-->Değiştir Değiştir butonuna tıkladığınızda "Onarıyım mı yoksa Kaldırıyım mı ? diye sorar. Onarmayı seçin. Böylece Messenger ınız eski arayüzüne geri döner. Mesajlarınızda ;
1-) Argo Sözcükler, 2-) Arkadaşlarınızı Rencide Edici Sözler, 3-) Sırf Reklam amaçlı, 4-) Konuya Uygun OLmayan İçerikli Yazılar Yazmayınız, 5-) Kesinlikle büyük harfle mesaj yazmayınız. 6-) Gereksiz Smileyler Kullanmayınız.
Blue Sky Skin  Mesajlarınızda ;
1-) Argo Sözcükler, 2-) Arkadaşlarınızı Rencide Edici Sözler, 3-) Sırf Reklam amaçlı, 4-) Konuya Uygun OLmayan İçerikli Yazılar Yazmayınız, 5-) Kesinlikle büyük harfle mesaj yazmayınız. 6-) Gereksiz Smileyler Kullanmayınız. Skin i kurmak için; Messengerdan çıkış yaptıktan sonra indirdiğiniz zip dosyasının içinden çıkan".exe" uzantılı dosyayı kurun ve messenger ınızı açın. Skin i kaldırmak için; Başlat-->Denetim Masası-->Program Ekle-Kaldır-->Windows Live Messenger-->Değiştir Değiştir butonuna tıkladığınızda "Onarıyım mı yoksa Kaldırıyım mı ? diye sorar. Onarmayı seçin. Böylece Messenger ınız eski arayüzüne geri döner Emule Live Skin   Mesajlarınızda ;
1-) Argo Sözcükler, 2-) Arkadaşlarınızı Rencide Edici Sözler, 3-) Sırf Reklam amaçlı, 4-) Konuya Uygun OLmayan İçerikli Yazılar Yazmayınız, 5-) Kesinlikle büyük harfle mesaj yazmayınız. 6-) Gereksiz Smileyler Kullanmayınız. Skin i kurmak için; Messengerdan çıkış yaptıktan sonra indirdiğiniz zip dosyasının içinden çıkan".exe" uzantılı dosyayı kurun ve messenger ınızı açın. Skin i kaldırmak için; Başlat-->Denetim Masası-->Program Ekle-Kaldır-->Windows Live Messenger-->Değiştir Değiştir butonuna tıkladığınızda "Onarıyım mı yoksa Kaldırıyım mı ? diye sorar. Onarmayı seçin. Böylece Messenger ınız eski arayüzüne geri döner . Mac Messenger Brushed Skin Mesajlarınızda ;
1-) Argo Sözcükler, 2-) Arkadaşlarınızı Rencide Edici Sözler, 3-) Sırf Reklam amaçlı, 4-) Konuya Uygun OLmayan İçerikli Yazılar Yazmayınız, 5-) Kesinlikle büyük harfle mesaj yazmayınız. 6-) Gereksiz Smileyler Kullanmayınız. Skin i kurmak için; Messengerdan çıkış yaptıktan sonra indirdiğiniz zip dosyasının içinden çıkan".dll" dosyalarını kopyalayıp C:\Program Files\Msn Messenger klasörününiçine yapıştırın ve messenger ınızı açın. Skin i kaldırmak için; Başlat-->Denetim Masası-->Program Ekle-Kaldır-->Windows Live Messenger-->Değiştir Değiştir butonuna tıkladığınızda "Onarıyım mı yoksa Kaldırıyım mı ? diye sorar. Onarmayı seçin. Böylece Messenger ınız eski arayüzüne geri döner. Mac Messenger Final Skin Mesajlarınızda ;
1-) Argo Sözcükler, 2-) Arkadaşlarınızı Rencide Edici Sözler, 3-) Sırf Reklam amaçlı, 4-) Konuya Uygun OLmayan İçerikli Yazılar Yazmayınız, 5-) Kesinlikle büyük harfle mesaj yazmayınız. 6-) Gereksiz Smileyler Kullanmayınız. Skin i kurmak için; Messengerdan çıkış yaptıktan sonra indirdiğiniz zip dosyasının içinden çıkan".dll" dosyalarını kopyalayıp C:\Program Files\Msn Messenger klasörününiçine yapıştırın ve messenger ınızı açın. Skin i kaldırmak için; Başlat-->Denetim Masası-->Program Ekle-Kaldır-->Windows Live Messenger-->Değiştir Değiştir butonuna tıkladığınızda "Onarıyım mı yoksa Kaldırıyım mı ? diye sorar. Onarmayı seçin. Böylece Messenger ınız eski arayüzüne geri döner. Buuf Live Skin  Mesajlarınızda ;
1-) Argo Sözcükler, 2-) Arkadaşlarınızı Rencide Edici Sözler, 3-) Sırf Reklam amaçlı, 4-) Konuya Uygun OLmayan İçerikli Yazılar Yazmayınız, 5-) Kesinlikle büyük harfle mesaj yazmayınız. 6-) Gereksiz Smileyler Kullanmayınız. Skin i kurmak için; Messengerdan çıkış yaptıktan sonra indirdiğiniz zip dosyasının içinden çıkan".exe" uzantılı dosyayı kurun ve messenger ınızı açın. Skin i kaldırmak için; Başlat-->Denetim Masası-->Program Ekle-Kaldır-->Windows Live Messenger-->Değiştir Değiştir butonuna tıkladığınızda "Onarıyım mı yoksa Kaldırıyım mı ? diye sorar. Onarmayı seçin. Böylece Messenger ınız eski arayüzüne geri döner.
AS Monaco Skin for Windows Live Messenger 8.1.0178.00
 Mesajlarınızda ;
1-) Argo Sözcükler, 2-) Arkadaşlarınızı Rencide Edici Sözler, 3-) Sırf Reklam amaçlı, 4-) Konuya Uygun OLmayan İçerikli Yazılar Yazmayınız, 5-) Kesinlikle büyük harfle mesaj yazmayınız. 6-) Gereksiz Smileyler Kullanmayınız. Skin i kurmak için;Messengerdan çıkış yaptıktan sonra indirdiğinizzip dosyasının içinden çıkan".exe" uzantılı dosyayı kurun ve messengerınızı açın.Skin i kaldırmak için;Başlat-->Denetim Masası-->Program Ekle-Kaldır-->Windows Live Messenger-->DeğiştirDeğiştir butonuna tıkladığınızda "Onarıyım mı yoksa Kaldırıyım mı ? diye sorar. Onarmayı seçin.Böylece Messenger ınız eski arayüzüne geri döner.
Betty Skin for Windows Live Messenger 8.1.0178.00 Mesajlarınızda ;
1-) Argo Sözcükler, 2-) Arkadaşlarınızı Rencide Edici Sözler, 3-) Sırf Reklam amaçlı, 4-) Konuya Uygun OLmayan İçerikli Yazılar Yazmayınız, 5-) Kesinlikle büyük harfle mesaj yazmayınız. 6-) Gereksiz Smileyler Kullanmayınız. Skin i kurmak için;Messengerdan çıkış yaptıktan sonra indirdiğinizzip dosyasının içinden çıkan".exe" uzantılı dosyayı kurun ve messengerınızı açın.Skin i kaldırmak için;Başlat-->Denetim Masası-->Program Ekle-Kaldır-->Windows Live Messenger-->DeğiştirDeğiştir butonuna tıkladığınızda "Onarıyım mı yoksa Kaldırıyım mı ? diye sorar. Onarmayı seçin.Böylece Messenger ınız eski arayüzüne geri döner.
Rasta Skin for Windows Live Messenger 8.1.0178.00 Mesajlarınızda ;
Dragon Ball Z Skin for Windows Live Messenger 8.1.0178.00
 Mesajlarınızda ;
1-) Argo Sözcükler, 2-) Arkadaşlarınızı Rencide Edici Sözler, 3-) Sırf Reklam amaçlı, 4-) Konuya Uygun OLmayan İçerikli Yazılar Yazmayınız, 5-) Kesinlikle büyük harfle mesaj yazmayınız. 6-) Gereksiz Smileyler Kullanmayınız. Skin i kurmak için; Messengerdan çıkış yaptıktan sonra indirdiğinizzip dosyasının içinden çıkan".exe" uzantılı dosyayı kurun ve messengerınızı açın.
Skin i kaldırmak için; Başlat-->Denetim Masası-->Program Ekle-Kaldır-->Windows Live Messenger-->Değiştir Değiştir butonuna tıkladığınızda "Onarıyım mı yoksa Kaldırıyım mı ? diye sorar. Onarmayı seçin. Böylece Messenger ınız eski arayüzüne geri döner.
|