|
||
Profilimdeki forum para nedir? Bu forum paralı mı? Diye birçok özel mesaj almaktayım. Konuya açıklık getirelim. ![]() Öncelikle forumumuz tamamen ücretsizdir. Her üyemizin profilindeki forum para ibaresi; Sitemizin market bölümünden alışveriş yapmak için kazanmış olduğu paradır. Para da şu şekilde kazanılır; Her Yeni Konu: 8 YTL Her Yeni Mesaj: 4 YTL Biriken paralarınızı TRForumcu Market bölümüde kullanabilirsiniz. Kazanmış olduğunuz paralarla Extra Satın Al Kısmından alışveriş yapabilrisinz. Peki bu paralarla neler alabilirsiniz? Konu Sabitleme: Forumdaki bir konunuzu sabit bir konu haline getirebilirsiniz Korsan Başlık: Diğer üyelerin, kullanıcı adı altındaki yazıyı değiştirir Korsan Mesaj: Diğer bir üyenin mesaj sayısını düşürür Korsan Para: Diğer üyenin sepetindeki parayı eksiltebilirsin. %20 oranında Kullanıcı Adı Kendi kullanıcı adınızı değiştirir, ayrıca forum şifreniz değişir ve email adresinize gönderilir Kullanıcı Başlığı: Kullanıcı adınızın altındaki yazıyı değiştirir. Mesaj: Forumdaki Mesaj Sayını Artırır. Milli Piyango: Kazanmakta var kaybetmek de. Online Süresi: Toplam online süreni artırabilirsin Rep Arttırma: Rep puanınızı artırır. 5 rep alabilirsiniz Tüm ürünlerin karşısında, fiyatları ve stokta kaç adet kaldığı belirtilmektedir. Alışveriş yaptıktan sonra almış olduğunuz ürünleri, Extra Listeniz Bölümünden görebilirsiniz. Sorusu olan ? ![]() |
||
|
||
| çok iyi açıklmışsın onur tşklr paylaşım bilmeyenlerde daha iyi anlar | ||
|
||
Güzel bir anlatım sağol onur
|
||
|
||
forum parada sorun yaşayan arkadaşlar adına teşekkür ediyorum onur
|
||
|
||
| Üyelerimizin Sıkça Sorduğu Bir Konuydu Bu . Teşekkürler Onur | ||
|
||
| biz bunları nakit alsak:) |
||
|
||
biz bunları nakit alsak:) hesap no alıym
|
||
|
||
Şimdilik Karın Tokluğuna Çalışıyoruz ya... Neyse ![]() Anlatım İçin Teşekkürler Arkadaşım
|
||
|
||
| sağol | ||
|
||
| açıkladıgın içn tşkler | ||
|
||
çok sağol valla bende diyodum bu forum para ne oluyo diye.bi arada sevinmiştim para kazanıyoruz diye ama ![]()
|
||