|
||
erkeklik organi haric vücudunun cesitli yerlerini operasyonla kadina ceviren birinin ameliyat görüntüleri var eger migde ve sinirleriniz saglamsa sonuna kadar seyredin..... Mesajlarınızda ; alıntıdır [/font][/color][/b] |
||
|
||
bi bakek canan hanım saglamdır benim midem böle seylere karsı artıgım
|
||
|
||
ben sunu merak ettim acaba bu adam yada kadın herneyse bu ameliyattan sonra ayaga kalktımı acaba
|
||
|
||
| bravo canan yılın konusunu acmıssın | ||
|
||
canan allah senı nasıl bılıosa öle yapsın bu ne yaa ben bole ınsanlıgın ama bı gercek goguslerı saglam yaptı su doktorun adresı varsa söle bı kac bayan arkdasım var sıfır göğüs olanlar vereyim adresını
|
||
|
||
bravo canan yılın konusunu acmıssın Katılıyorum Sana ![]() Ayrıca Bu Olayı Daha Önceden İzlemiştim Çok Fena Teşekkürler Canan
|
||
|
||
| ya onlarda ınsan zannedıyo kendını ama guzel bı konu teskkuler canan abla | ||
|
||
canan allah senı nasıl bılıosa öle yapsın bu ne yaa ben bole ınsanlıgın ama bı gercek goguslerı saglam yaptı su doktorun adresı varsa söle bı kac bayan arkdasım var sıfır göğüs olanlar vereyim adresını
![]() tabiki emrah vereyim sana adrsi ben ![]() |
||
|
||
bahim
|
||
|
||
iğğğğğğğğğğğğğğğğğ
|
||
|
||
hele get bide biz bkak hele de get yürü
|
||
|
||
| sağlamdır bi bakalım...nasiii | ||
|
||
bende bakıcammm ![]() |
||
|
||
banane kardeşim travestiden giriyorum böle yerlere midemin kalkmaması imkansızz cano bittin sen ![]()
|
||
|
||
| bızde bakalım ınsanlara neler yapmıslar |
||