|
||
| ismindende anlaşıldığı gibi mesala ben ölürken bile yanımda ol sewgiliiiiiiim cennet bile çekilmez sensiiiiiiz aah ben neyleyiiiiiiim |
||
|
||
| bu gün Topladın eşyaları iyi düşündün mü Canıma kastın neden acımı gördün mü Aşkta ibadet var kalpte ihanet var Söyle ne korkun var hayret üzüldün mü serdar ortaç |
||
|
||
bugece camın yanlız kalmak ıstıyor hıc bır sey konusmadan ınsandan dostan uzak boyle degıldım ben sensızlıgı bılmeden bu garıp huylar senden yadıgar
|
||
|
||
| Aman abi bulaşılmaz Yalnızlık Paylaşılmaz.... |
||
|
||
| yeraltına asıldı kelametin beldi zaten istanbulda 3 kişiden biri sedat peker in yeğeeni kursun canka pit10 ekmek arası rap daha demin kavga ettikte ondan sinirlendim |
||
|
||
| Du hast mich gefragt und ich hab nichts gesagt Willst du bis der tod euch scheide Treu ihr sein für alle tage Nein Willst du bis der tod euch scheide Sie lieben auch in schlechten tagen Nein aynen bu durumdayım |
||
|
||
| Bu sabah yalniz uyandim Sensiz olmaz, sensiz olmaz Tanidik kokular yok Sensiz olmaz Kahvaltim anlamsizdi Sensiz olmaz, sensiz olmaz Ilk sigaram bile tatsizdi Sensiz olmaz Anlasilan alismisim Sensiz olmaz, sensiz olmaz Bir verdiysem iki almisim Sensiz olmaz Ask bir dengesizlik isi Sensiz olmaz, sensiz olmaz Dengeye dönüsen bir sevgi Sensiz olmaz Müslüm baba
|
||
|
||
| Düşlerde sevdim seni söyleyemedim sessiz öptüm nefesini söyleyemedim Şarkılar yazdım sana okuyamadım Şiirler yazdım sana okuyamadım Hep yanımdaydın oysa ben sana dokunamadım Sana ben siirler sözler büyüttüm Sana ben baharlar yazlar buyuttum Sana ben hummalı asklar buyuttum söyleyemedım |
||
|
||
| Bu hayatın yokuşunu tırnaklarımda kazıdım. Geçen yıllar yordu beni dönüp de hiç bakmadım. Dostlarımı sevdiğimi hayatımda satmadım. Yoruldum yoruldum yoruldum artık. Çok karınca gördüm ama üzerine hiç basmadım namusumu Şerefimi beş paraya hiç satmadım, allahımdan başkasına Allah diye tapmadım yoruldum yoruldum yoruldum artık. Yoruldum yalanlardan yoruldum sevdalardan iki yüzlü Nankörlerden yoruldum Çok insan gördüm üstünde elbisesi yok, çok elbise Gördüm içinde insan yok insanların dost veya düşman Olduklarını nerden bilesin ha alınlarında kahpe mi yazılı Ki kahpe olduklarını bilesin ha mahsun bende yoruldum artıkın yalanlardan
|
||
|
||
| bir sesini duyarım gözlerim güler, yolun yolumdan geçer sebebim olur. sesin gelir uzaktan, kokun gelir ruzgardan, bakışın aynalardan, sebebim olur... ellerinin esmeri, gözlerinin gülleri, bedeninin özlemi sebebim olur. belki seversin, olur özlersin, gözlerin kapar adım söylersin, bir ışık yakarsında, uzaktan bakarsında , halimi anlarsında sebebim olur... SeBeBiM oLuR. . . |
||
|
||
| ben ne çok hata yapmışım meğer gözüm kapalı bakmışım meğer yıllar geçmiş ben saymışım meğer dostum sanıp aldanmışım meğer yıllarca sürer sanmışım meğer boşa kalbimi açmışım meğer vakit kaybıydı diyemem ama sen hiç dostum olmamışsın meğer olsun varsın pişman değilim biraz üzüldüm hepsi bu ağlamam artık gidenlere ağlamam artık bitenlere ağlamam artık üzenlere ihanet edenlere |
||
|
||
| gamsız hayat herkese başka sunar garip oyunlarını gamsız hayat herkese başka kurar kahpe tuzaklarını... |
||
|
||
| bu gece ağla,ağla bir çkar yol bulamazsın, benden ayrı mutlu olamazsın
|
||
|
||
bana pense verin dişLeri söküLecek Her serserininn
|
||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | 146 | 147 | 148 | 149 | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 | 161
Hepimiz Tanışalım | Kurallar | Forum Kullanımı | Duyurular | İstek - Öneri ve Şikayetleriniz | Güncel Haberler | Köşe Yazıları & Makaleler | Dünya Gündemi & Dış Politika | Ekonomi Haberleri | Yaşam Haberleri | Sağlık Haberleri | Eğitim Haberleri | Spor | FENERBAHÇE | BEŞİKTAŞ | GALATASARAY | Galatasaray Özel | Anadolu Takımları | MotorSporları | Msn Teknik Destek / Bilgiler | Msn Live Messenger | Çeşitli Msn Programları | Msn Eklentiler & Programlar | Dinamik Görüntü Resimleri ve Avatarlar | Msn Skinleri | Arka Planlar | Msn Göz Kırpmaları | Msn İfadeleri | Msn Spaces | Msn Nick Yapımı | Teknik Destek | Network ve İnternet | Donanım | Programlar | Resimli Program Anlatımı | PHP / ASP WeB SiSTeMLeRi | vBulletin | JooMLa | SMF | Diğer Web Sistemleri | Programlama Dilleri | C / C++ / C# | Visual Basic | Asp & Php | PAscal-Delphi | Web tasarım | Web Yardım | Karikatürler | Forum Oyunları | Komik Yazılar | Komik Resimler | Off Topic | Zeka oyunları-Bilmeceler | İlginç Ve Garip Olaylar | Korku, Dehşet ve Gerilim | Online oyunlar | Knight Online | Ogame | Bitefight | Ultima Online | FRP | Özel Günler Ve Kutlamalar | TRForumcu Anketler | Tartışma Bölümümüz | Fan Club & Birliktelikler | TRForumcu Cafe | Romantizm - Aşka Dair... | Hobiler | Evcil Hayvan Bakımı | Fotoğrafçılık ve Kolleksiyonlar | Sözlük | Resim Galerisi | Fotoğraf & Resim | İlginç Resimler | Hayata Dair Karaler | Manzara ve Doğa | Çeşitli Resimler | Hayvan Resimleri | Avatar Deposu | İmza Deposu | Glitter & Giff Deposu | Resimli Yazılar | Gothic Dream | Duvar Kağıtları | Görsel Eğitim-Kişisel Gelişim Setleri | Açıköğretim Fakültesi | Ders Notları | Deneme Sınavları - Geçmiş Yıl soruları | Ders Notları | Öss | Oks | Kpss | Diğer | İngilizce - English Department | Dil Bilgisi - Grammer | İlkÖğretim ve Liseler | Üniversiteler | Ödev Test ve Problemleriniz | Bilgisayar | Fizik | Iktisat | Matematik | Tarih | Türkçe-Edebiyat | Atatürk Genel | Şanlı Türk Bayrağımız | Kemalizm | Atatürk'ün Sözleri | Atatürk'ün Resimleri | Hayatı | Genel Kültür | Tarihimzden Kesitler | Gezelim - Görelim | Dünya | Kariyer ve Kişisel Gelişim | TRF Test Bank | Bilim & Teknoloji ve Teknik | Makale Ve Denemeler | Efsaneler ve Hikayeler | Sağlık | Felsefe | Psikoloji | Parapsikoloji Ve Bilinmeyen | Kadınlar Kahvesi | Moda Ve Giyim Tarzı | Bakım ve Makyaj | Güzellik & Diyet | Saç Bakımı | Anne, Çocuk ve Bebek | Çocuk Eğitimi | Astroloji & Burçlar | Burçlar | Yemekler & Pratik Bilgiler | Tatlılar | İçecekler | Dünya Yemekleri | Hamur İşleri | Underground TürkçeRap Paylaşım | Amatör Müzik paylaşım | Müzisyen Bilgi Paylaşım | Gitar Akorları | Amatör müzik | Enstrüman Dersleri | Enstrümanlar Bölümü | Şarkı Sözleri | Türkçe Şarkı Sözleri | Yabancı Şarkı Sözleri | Youtube Müzik Videoları | YouTube Karışık Videolar | Nokia | Tema-Wallpaper Uygulamaları | Oyunlar | Sony Ericsson | Tema-Wallpaper Uygulamaları | Diğer Cep Telefonları | Samsung | Tema-Wallpaper Uygulamaları | Siemens | Motorola | Ring Tone Ve Ses Kalıpları | Amr-Polyphonic Bölümü