|
||
| Beşiktaşlı arkadaşlarıma selam, Rekor sahibi kapalı tribünümüzden tezahüratları paylaşmak istedim.Her maç inönüde olamayan kardeşlerimiz olabilir.Ama bizim ruhumuz yeter o ayrı Şimdilik 12 adet tezahürat sizlerle paylaşıyorum.Dosya formatları cep telefonlarınıda uyumludur.Her yer de her zaman dinleyebilin diye. 1-)Benim Favorim 'Gün Doğdu' 2-)Beşiktaşım hayat sensin 3-)Bu sene şampiyon görelim sizi 4-)Butun stat üçlü 5-)Çoooook seviyoruz deli gibiiii 6-)İşte öyle bir şey 7-)Kartal gol gol gol 8-)Sevdik Gönül verdik 9-)Sevenleri kimse ayıramaz ki 10-)ne mutlu seni sevene 11-)Ercan Beyaz desene(MAç anlatırken ercan beyaz diyo mikrofonu kapatıyor ama ) 12-)Ekinler(İnönüde her maç çıkışı söylenir tüm kardeşlerim bilirler.İşte size full olanı.) Her BEŞİKTAŞ lının arşivinde olması gereken MArşlar. Link: Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| tşklr..paylaşım için | ||
|
||
| bu marşları sürekli dinlerim ben ve hepsiniii ezberledim ii bii kartalımdır(:...teşekkürler paylaşım için emeğine sağlık(: | ||