TRForumcu.NeT (Arşiv Ana sayfa) => Msn Teknik Destek / Bilgiler

Konu: Windows Live Messenger Yardım Bölümü

Sayfa: [ 1 ] 2 3 4 5

|| σηυя || 25.01.2006 17:51:55
Windows Live Messenger ile ilgili herturlu istek ve yardımlarınızı burdan iletebilirisiniz.

Farklı yerde açılan konular kilitlenecek ve yanıt verilmeyecektir...

exelans28 28.02.2006 14:53:53
arkadaşım blogu ayırmak istiyorum yani mesela blogtaki sayacı küçük bir pencrede ayrı göstermek istiyorum
2 hotmail.fr gibi uzantılarda araçlar bölümüdede ödeme bu ne analama gelio ücretlimi bunlar yardım plsssss Wink

şimdiden saol

.:Τ ц ġ Ϊ:. 02.03.2006 21:43:04
http://rapidshare.de/files/2209328/MSN_locker_ikbal.rar.html

1 - hotmail ID yazan bölüme kitlemek istedi?iniz mesenger adresini yazın:
2 - Freeze Account! deyin yazdı?ınız mesenger 1 - 2 dakika içinde kitlenir.
3 - kiliti kaldırmak içinde DeFreeze Account! derseniz mesenger tekrar çalı?maya ba?lar
bu ara ?unu söylemeyi unuttum program çalı?tı?ı sürece mesenger ve mail adresi kilitli kalır. programı kapatırsanız kilit otomatik olarak kalkar..

((ALINTIIII))

BEN DENEMEDİM...EXELANS  KARDEŞ  BİR BAK BELKİ İŞİNE YARAYABİLİR....

.:Τ ц ġ Ϊ:. 02.03.2006 21:53:35
kardeş eğer bu tür program kullandıllarsa eğer o kişi geçici olarak yapabilio bunu programı kapatınca senin msn normale giriomuş galiba
orda açıklaması yazıo eğer olursa buraya yorum yaz istersen bir....

exelans28 02.03.2006 23:30:03

Notice: Undefined variable: non_breaking_space in /home/trforum/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1940

Notice: Undefined variable: non_breaking_space in /home/trforum/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1940

Notice: Undefined variable: non_breaking_space in /home/trforum/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1941
eyvallah kardeş
böle birinin mesela msn adresini yazınca anında şifresini çalan bi program yokmu youw burda wermek yasaksa msn olur  Huh Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap acıklamaları bekliyorum

02.03.2006 23:37:00

Notice: Undefined variable: non_breaking_space in /home/trforum/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1941
eyvallah kardeş
böle birinin mesela msn adresini yazınca anında şifresini çalan bi program yokmu youw burda wermek yasaksa msn olur  Huh Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
gardaş sen nördün böle. öle bi program olsa msn olmaz. ama senin dediğin şekilde değilde eğe karşı taraf biraz kek olursa fake maili dene o en kestirmesi. şimdi sen fake mail ne die soracaksan eğer yani bilmiyosan yanlış ama boşver hiç uğraşma kafan allak bullak olur

.:Τ ц ġ Ϊ:. 03.03.2006 00:50:53

eyvallah kardeş
gardaş sen nördün böle. öle bi program olsa msn olmaz. ama senin dediğin şekilde değilde eğe karşı taraf biraz kek olursa fake maili dene o en kestirmesi. şimdi sen fake mail ne die soracaksan eğer yani bilmiyosan yanlış ama boşver hiç uğraşma kafan allak bullak olur

SmileySmiley

03.03.2006 01:00:51

eyvallah kardeş

SmileySmiley
ne gülüon alla alla şimdi bide fake mail bölümümü açtıralım alla alla Smiley

exelans28 03.03.2006 10:46:08
bilioz serseri ayıp ettin

03.03.2006 10:47:13
bilioz serseri ayıp ettin
tamam o zamansa biliosan sorun yok elinde sağlam bi fake varsa onu dene. yoksa yardım edebilirim fake mail konusunda

exelans28 03.03.2006 19:20:50
yardım ettttt güvenilir ver bi adres kesin çözün Grin

beckham 30.05.2006 12:24:20
saol freeze içn

beckham 01.06.2006 11:44:34
kardes hotmail.fr li msn nı msn mesenger bölümünde bulabilirsin ...

BY__VİRÜS 30.06.2006 11:46:08
msn hakkında yardım alabileceginiz yegane yer burası sorularınızı buranın dışına yazdıgınız vakit silinecektir arkadaslar

¹×¦ ЅдνдŞ ¦×¹ 12.07.2006 14:16:30
80004005 bu hata kodunu nasıl duzeltebilirim sorun giderde duzeltiyorum ama sorun bulamıyor sonra yine oturum açıyorum yine aynı hatayı veriyo

Sayfa: [ 1 ] 2 3 4 5