|
||
| Windows Live Messenger ile ilgili herturlu istek ve yardımlarınızı burdan iletebilirisiniz. Farklı yerde açılan konular kilitlenecek ve yanıt verilmeyecektir... |
||
|
||
| arkadaşım blogu ayırmak istiyorum yani mesela blogtaki sayacı küçük bir pencrede ayrı göstermek istiyorum 2 hotmail.fr gibi uzantılarda araçlar bölümüdede ödeme bu ne analama gelio ücretlimi bunlar yardım plsssss ![]() şimdiden saol |
||
|
||
| http://rapidshare.de/files/2209328/MSN_locker_ikbal.rar.html 1 - hotmail ID yazan bölüme kitlemek istedi?iniz mesenger adresini yazın: 2 - Freeze Account! deyin yazdı?ınız mesenger 1 - 2 dakika içinde kitlenir. 3 - kiliti kaldırmak içinde DeFreeze Account! derseniz mesenger tekrar çalı?maya ba?lar bu ara ?unu söylemeyi unuttum program çalı?tı?ı sürece mesenger ve mail adresi kilitli kalır. programı kapatırsanız kilit otomatik olarak kalkar.. ((ALINTIIII)) BEN DENEMEDİM...EXELANS KARDEŞ BİR BAK BELKİ İŞİNE YARAYABİLİR.... |
||
|
||
| kardeş eğer bu tür program kullandıllarsa eğer o kişi geçici olarak yapabilio bunu programı kapatınca senin msn normale giriomuş galiba orda açıklaması yazıo eğer olursa buraya yorum yaz istersen bir.... |
||
|
||
Notice: Undefined variable: non_breaking_space in /home/trforum/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1940 Notice: Undefined variable: non_breaking_space in /home/trforum/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1940 Notice: Undefined variable: non_breaking_space in /home/trforum/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1941 eyvallah kardeş böle birinin mesela msn adresini yazınca anında şifresini çalan bi program yokmu youw burda wermek yasaksa msn olur Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap acıklamaları bekliyorum |
||
|
||
Notice: Undefined variable: non_breaking_space in /home/trforum/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1940 Notice: Undefined variable: non_breaking_space in /home/trforum/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1940 Notice: Undefined variable: non_breaking_space in /home/trforum/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1941 gardaş sen nördün böle. öle bi program olsa msn olmaz. ama senin dediğin şekilde değilde eğe karşı taraf biraz kek olursa fake maili dene o en kestirmesi. şimdi sen fake mail ne die soracaksan eğer yani bilmiyosan yanlış ama boşver hiç uğraşma kafan allak bullak olur |
||
|
||
Notice: Undefined variable: non_breaking_space in /home/trforum/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1940 Notice: Undefined variable: non_breaking_space in /home/trforum/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1940 Notice: Undefined variable: non_breaking_space in /home/trforum/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1941 eyvallah kardeş gardaş sen nördün böle. öle bi program olsa msn olmaz. ama senin dediğin şekilde değilde eğe karşı taraf biraz kek olursa fake maili dene o en kestirmesi. şimdi sen fake mail ne die soracaksan eğer yani bilmiyosan yanlış ama boşver hiç uğraşma kafan allak bullak olurböle birinin mesela msn adresini yazınca anında şifresini çalan bi program yokmu youw burda wermek yasaksa msn olur Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap acıklamaları bekliyorum ![]()
|
||
|
||
Notice: Undefined variable: non_breaking_space in /home/trforum/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1940 Notice: Undefined variable: non_breaking_space in /home/trforum/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1940 Notice: Undefined variable: non_breaking_space in /home/trforum/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1941 eyvallah kardeş gardaş sen nördün böle. öle bi program olsa msn olmaz. ama senin dediğin şekilde değilde eğe karşı taraf biraz kek olursa fake maili dene o en kestirmesi. şimdi sen fake mail ne die soracaksan eğer yani bilmiyosan yanlış ama boşver hiç uğraşma kafan allak bullak olurböle birinin mesela msn adresini yazınca anında şifresini çalan bi program yokmu youw burda wermek yasaksa msn olur Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap acıklamaları bekliyorum ![]() ![]()
|
||
|
||
| bilioz serseri ayıp ettin | ||
|
||
bilioz serseri ayıp ettin tamam o zamansa biliosan sorun yok elinde sağlam bi fake varsa onu dene. yoksa yardım edebilirim fake mail konusunda
|
||
|
||
yardım ettttt güvenilir ver bi adres kesin çözün
|
||
|
||
| saol freeze içn | ||
|
||
| kardes hotmail.fr li msn nı msn mesenger bölümünde bulabilirsin ... | ||
|
||
| msn hakkında yardım alabileceginiz yegane yer burası sorularınızı buranın dışına yazdıgınız vakit silinecektir arkadaslar | ||
|
||
| 80004005 bu hata kodunu nasıl duzeltebilirim sorun giderde duzeltiyorum ama sorun bulamıyor sonra yine oturum açıyorum yine aynı hatayı veriyo | ||