TRForumcu.NeT (Arşiv Ana sayfa) => Network ve İnternet

Konu: Team Viewer

Sayfa: [ 1 ]

cagri.texnick 12.08.2007 17:14:11
Bu Programımızın Adı Team Viewer Arkadaşlar Forumda Araştırdım Ancak Bi Sonuç Bulamadım Bu programla İlgili Oyüzden Bu Konuyu Açtım Varsa Önceden Ekleyen Özür Dilerim.
Bu Program Ne İşe Yarar Hemen Anlatıma Başlıyayım

İki Makina Arasında Sanal Bir Ağ ile kontrol edilmesi dosya transferi gibi özellikleri var sanırım tam açık olmadı ben şöyle anlatayım (:
diyelimki evinizde bu program kurulu ve siz evinizde değilsiniz aileden mesela babanız dediki şöyle bi sorunum var oyunu kuramıyorum gibisinden birşeyler istedi ve yapamadı:D diyelim sizde o programı bulunduğunuz yer nere olursa olsun ev istanbul siz trabzon diyelim sizde bulunduğunuz makinaya kurdunuz ve evdeki bilgisayrınızda oturuyormuş gibi hiç bi yavaşlık takıntılık olmadan yönetebilirsiniz.

Bağlantı Nasıl Sağlanır?

Aşağıdaki Resimde Gördüğünüz 

ID : kısmı ben onun inputuna 12345678 yazdım çünkü en fazla 8 rakamdan oluşan bir sayı veriyor size ve bu hiç değişmiyor aynı makinanıza sabit ip vermiş gibi bu sürekli ilk size verdiği numarayı hep tutar

password yazan kısmındaki yer sürekli olarak her açılışında değişir ve 4 rakamdır en fazla burdaki çıkan sayıları bilgisayarınıza bağlanmasını istediğiniz kişiye veriyorsunuz ve tabi ıd nizide veriyorsunuz o sizin id yi girip Connect to Partner dediği zaman ona parola sorulacaktır sizin password yazan kısmındakini mesela sizinki 3435 sizde dediniz karşıdaki kişiye bunu buda o pası yazarsa bağlanabilir

Siz veya karşıdaki Nasıl Bağlanır Kısaca Anlatıyorum

Partner Details
bölümünde bulunan ID kısmına karşı taraftaki kişinin ıd sini yazarsını ve parolasını öğrenip bağlanırken sorulan pass kısmına yazarsınız aynı şekildede karşıdaki sizin id nizi ve parolanızı yazarve bağlanır
-____________________________________

______________________________________________________________________________________________________

Şimdi İsteğinize Bağlı Ayarlamalar Var Bence Deneyin Pişman Olmazsınız

Evet arkadaşlar şuan yapıcağımız şey şudur program yüklendiğinde kendini açılışta açmaz biz bunu açarak işi kolaylaştırıcaz niçin söylim diyelimki evdeki makinanızdan bir dosya almanız lazım evdekilerde bilmiyor bunu kullanmasını vakit kaybolucaktır anlatana kadar onun için biz hem şifreyi hemde açılışta çalıştırarak programımızı bilgisayrımızı bağlantıya hazır hale getireceğiz tamamen güvenlidir dinleyin

Extras'dan Configure Host Modeyi seçiyoruz arkadaşlar önümüze resmin hemen altındaki pencere çıkacaktır

________________--

Evet arkadaşlar burada yapıcağımız iş çok kısa ve basit

Start TeamViewer automatically bu seçenek normalde kenarındaki checkbox ı işaretsiz olur siz bunu işaretli böylelikle açılışta kendini aktif edecektir ve password ve comfirm password kısmını doldurun istediğiniz parola neyse bağlanmak için okadar sonra uygula tamam diyin ve bitirin sonra görünüm şöyle olucaktır parola kısmınızda

Artık sürekli değişen bir parolanız yok,
Anlmadığınız bir yer olursa yazın cevaplarım herzaman program tamamen ücretsizdir hayırlı olsun

Mesajlarınızda ;

1-) Argo Sözcükler,
2-) Arkadaşlarınızı Rencide Edici Sözler,
3-) Sırf Reklam amaçlı,
4-) Konuya Uygun OLmayan
İçerikli Yazılar Yazmayınız,
5-) Kesinlikle büyük harfle mesaj yazmayınız.
6-) Gereksiz Smileyler Kullanmayınız.

ѕωєєтнєαят¢ηη 12.08.2007 17:25:41
tşkr...ettim çağrı paylaşım için

cagri.texnick 12.08.2007 17:41:25
birşey değil cano

|| Kontecau || 12.08.2007 17:42:51
Teşekkürler

balikesirliyim 24.08.2007 23:41:41
saollll

themyth55 27.12.2007 23:33:00
inşalla işe yarar

digimen 01.02.2008 00:00:30