Sen bırakıp gidince beni ansızın Boş kalan yastığına resimlerimizi koydum avunmak umuduyla Sabahları onlara günaydın dedim sen diye Cevap alamadıkça kızdım gidişine. .. Dokunuşlarını özlediğim her an öptüm seni resimlerinde Üşüdüm yokluğuna Üşüdükçe sarıldım sana hayaller boyu ısınamadım Keşke gitmeden önce son kez ''Seni seviyorum'' deseydin kulağıma usulca. .. Bir ömür geçecek yalnızlığıma bir avuntu olur umuduyla. ..! Bir de. ..kokunu bırakışına kızıyorum giderken Aldığım her nefeste kokun burnumda. ..! Kokladıkça seni Özlüyorum herşeyini. ..! Gözyaşımı döküyorum inadına bütün hatıralara Tuzunda kaybolur umuduyla daha da şiddetli Ağlıyorum, ağlıyorum, ağlıyorum. .. Sonra fark ediyorum. .. biraz geç. .. Çaresiz... Çaresizlik gözyaşıma... Balkonumuzda yağmur suları biriktiriyorum Mendilimde kalan gözyaşlarıyla bütünleştirip Bir ağıt yakıyorum gidişine Zaman hasret oluyor, hasret vuslata gebe...! Geceler sessizleştikçe daha zor geçiyor akrep yelkovan zamana. .. Resimlerin daha bir hayinleşiyor Daha çok özletiyor şarkılar seni bana. ..! Boş kalan yastığın, resimlerin ve ben Bir ağlama seansına başlıyoruz çoğu zaman umuda susamışça Döktüğümüz her göz yaşında Vuslata gebe zamanda yıkılıyoruz hayata. ..! Uykular sıkıştırıyor gözlerimi hayli geç zamanlarda İyi geceler öpücüğünü verirken resminden dudaklarına. .. Kızıyorum sana. ..! Keşke gitmeden son kez ''SENİ SEVİYORUMMM '' deseydin usulca kulağıma. ..
|