TRForumcu.NeT (Arşiv Ana sayfa) => Romantizm - Aşka Dair...

Konu: Nazlı sevgiliye aşk mektubu

Sayfa: [ 1 ]

mystar 28.01.2008 19:18:14

Biliyorum sen de seviyorsun beni. Gözlerinden okunuyor, uyku gibi,yağmur gibi, duman gibi aşk dökülüyor gözlerinden. Beni sevmediğinisöylerken dudaklarının kıvrımında öyle bir işaret görüyorum kisevdiğini söylüyor. Elini tutuyorum, elimi iterken elin, yanaraktitriyor.

Biliyorum sen de seviyorsun beni. Bazen hiç ses vermiyorum sana, beniçağırıyorsun, adımı sesleniyorsun, yüreğin beni arıyor. Uzaklaragiderken beni de alıp götürüyorsun, yoksa bu kadar çınlar mıydıkulaklarım ?. Akşam yıldızına bakarken ben geçiyorum aklından, yıldızbirden ışığa kesiyor.

Beklenmedik bir zamanda, umulmadık bir yerde ansızın karşımaçıkıyorsun, gözlerimiz karşılaşınca yüzünü çeviriyorsun. Benimyanaklarım alev alev..senin dudakların nar çiçeği.. bir rüzgar esiyoraramızdan görmezden geliyorsun. En yaşanacak zamanda saatler boşaakıyor, çileler sarıyorsun.

Sevgilim, benim nazlı sevgilim.. Neden bu cefa ? Neden susuyorsun?Aramızda niçin bu kadar insan, neden bu kadar engel koyuyorsun ?Sevgilim her şey bahane.. bütün söylediklerin.. Kelebek kanadı kadarince, yağmur damlası kadar temiz bir aşk bu.. Korkmana, kaçmana gerekyok.

Sevgilim, biliyorum sen de seviyorsun beni, itiraf etmiyorsun.

serkan_gz 26.02.2008 13:28:13
" sevgilim, biliyorum sende seviyorsun beni, itiraf etmiyorsun ".........................ben imkansız asklar için yaratılmışım ne kavuşmayı bilirim nede unutmayı...kayboldum kuytusunda yanlızlıların , yasadım en karasını sevdaların.................yüregine sağlıkk.....

Sayfa: [ 1 ]