Resimli Şiir Albümü
|
||
| Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Yalan sevdanlara yazılmış bir bakıma kendimi kandırdıgım duygularımı karıştırdım az önce. Yıllar önce birini unutmak için digerine yazdıgım yalanları okumak istedim. Öyle ruhsuz öyle cansız ve bi o kadarda isteksiz. Anladım her şey yürekte başlıyormuş ve orda bitiyormuş. Beyin sadece düşünenmiş seven degil. Ve heyecan yürekteki dalgalanmaymış. Anladım sen beyinde degil yürekte mapusmuşsun. Hangi türkü hangi arabeskse yaşadıgım tadını mistikleştirdi iyice sevda aynı sevdaymış ve ben o sevdayı düşündükçe hep 16 yaşındayım.
Biliyosun herşeyin tadına sende alıştım ben . Sevmenin sevilmemenin uykusuz geceleri platonik denen saçmalıgın. Her şey işte . Sana ne yönde iltifat etsem az kalıyo. Susmak içimden gelmiyor ama o güzelligin üstüne konuşmak da abes geliyor . Şimdi gecenin bu saatinde aklımda sen karşımda koskoca şehir yanımda şiir koynumda hayalin beni benimle bırak bunca yıl aldıkların yeter diye düşünüyorum . Benden bana arta kalanlar inanıyorum ki ancak bana yeter . Gözlerin her ne kadar bir çift güvercine enziyorsa ve barışa koşuyorsa sen barış oldukça benim içimdeki savaş büyüyor. Sana şimdi ne yazayım ki ne yazsam ayıp olur sussam içime dert olur. Sana ayıp olacagına bana dert olsun . Bana ardından bakıp aglamak da yeter. |
||
|
||
| Sevmek bana yaramıyor ANNE... Bütün vitaminlerimi aldım söylediğin gibi; A-vitamini,B-vitamini,C-vitamini... Senin sevdiğin gibi topladım saçlarımı. Aynaya baktığımda ağlamamaya çalıştım. Ama olmadı... Hergünkü gibi,bügünde hayatın yan etkileri devam etti üzerimde.... Bir elimde özlemlerim,bir elimde yitirdiklerimin enkazları... Sabun köpüğü gibi kayıp gitti avuçlarımdan sevinçlerim. Yine başaramadım anne. Yine sevmek boğazımda düğümlendi... Ne yaptımsa gideremedim acısını... Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Sadece bir gün istemiştim... Mutlu olmak için bir gün çokmuydu sence. Bir kelebeğin ömrü kadar kısa sürsede inadına yaşamak istemiştim. Oysa ne büyük bir özlemle kucaklamıştım, Beklemeyi bile onunla sevmiştim. Şimdi yarım kalmışlıkların gölgesinde ince ince sızlıyor içim... Benim mutluluklarım camdan... En ufak bir esintide parçalanıyor. Kırıkları yüreğimi kanatıyor. Bana mutlu olmak yaramıyor anne... Bir mezar taşı kadar soğuk bedenim... İçimde kasırgalar,fırtınalar kopuyor. Daha ne kadar dayanabilirim sence. Senin ördüğün hırka var üzerimde. Hep sıcak tutar demiştin verirken gülümseyerek... Yüreğim üşüyor ısıtamıyorum... Sevmek bana yaramıyor anne... |
||
|
||
| Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
saatimi gİdİŞİne ayarladim.. sanki hİÇ gİtmemİŞsİn gİbİ.. gİdİŞİnden sonra bİr an bİle geÇmemİŞ gİbİ...![]() sensİz zamanlarda boŞluklardayim.. kaybolmusum... dÜŞÜyorum sÜreklİ... ![]() gİdİŞİnİ İzlemekte mİ vardi ardindan.... hanİ hayellerİmİz... hanİ dÜŞlerİmİz... hanİ yasayacaklarimiz vardi... hanİ hep bİz vardik.. ve hep bİz olacaktik........ ![]() hanİ bahcelİ kÜÇÜk bİr evİmİz olacakti... İÇİnde 'bİz' olduĞumuz...
|
||
|
||
| Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| paylaşımlarınla geldin Eastofking çok güzel bi başlık olmuş eline gectikçe devamını bekliyoruz teşekkürler +rep |
||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | 146 | 147 | 148 | 149 | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 | 161
Hepimiz Tanışalım | Kurallar | Forum Kullanımı | Duyurular | İstek - Öneri ve Şikayetleriniz | Güncel Haberler | Köşe Yazıları & Makaleler | Dünya Gündemi & Dış Politika | Ekonomi Haberleri | Yaşam Haberleri | Sağlık Haberleri | Eğitim Haberleri | Spor | FENERBAHÇE | BEŞİKTAŞ | GALATASARAY | Galatasaray Özel | Anadolu Takımları | MotorSporları | Msn Teknik Destek / Bilgiler | Msn Live Messenger | Çeşitli Msn Programları | Msn Eklentiler & Programlar | Dinamik Görüntü Resimleri ve Avatarlar | Msn Skinleri | Arka Planlar | Msn Göz Kırpmaları | Msn İfadeleri | Msn Spaces | Msn Nick Yapımı | Teknik Destek | Network ve İnternet | Donanım | Programlar | Resimli Program Anlatımı | PHP / ASP WeB SiSTeMLeRi | vBulletin | JooMLa | SMF | Diğer Web Sistemleri | Programlama Dilleri | C / C++ / C# | Visual Basic | Asp & Php | PAscal-Delphi | Web tasarım | Web Yardım | Karikatürler | Forum Oyunları | Komik Yazılar | Komik Resimler | Off Topic | Zeka oyunları-Bilmeceler | İlginç Ve Garip Olaylar | Korku, Dehşet ve Gerilim | Online oyunlar | Knight Online | Ogame | Bitefight | Ultima Online | FRP | Özel Günler Ve Kutlamalar | TRForumcu Anketler | Tartışma Bölümümüz | Fan Club & Birliktelikler | TRForumcu Cafe | Romantizm - Aşka Dair... | Hobiler | Evcil Hayvan Bakımı | Fotoğrafçılık ve Kolleksiyonlar | Sözlük | Resim Galerisi | Fotoğraf & Resim | İlginç Resimler | Hayata Dair Karaler | Manzara ve Doğa | Çeşitli Resimler | Hayvan Resimleri | Avatar Deposu | İmza Deposu | Glitter & Giff Deposu | Resimli Yazılar | Gothic Dream | Duvar Kağıtları | Görsel Eğitim-Kişisel Gelişim Setleri | Açıköğretim Fakültesi | Ders Notları | Deneme Sınavları - Geçmiş Yıl soruları | Ders Notları | Öss | Oks | Kpss | Diğer | İngilizce - English Department | Dil Bilgisi - Grammer | İlkÖğretim ve Liseler | Üniversiteler | Ödev Test ve Problemleriniz | Bilgisayar | Fizik | Iktisat | Matematik | Tarih | Türkçe-Edebiyat | Atatürk Genel | Şanlı Türk Bayrağımız | Kemalizm | Atatürk'ün Sözleri | Atatürk'ün Resimleri | Hayatı | Genel Kültür | Tarihimzden Kesitler | Gezelim - Görelim | Dünya | Kariyer ve Kişisel Gelişim | TRF Test Bank | Bilim & Teknoloji ve Teknik | Makale Ve Denemeler | Efsaneler ve Hikayeler | Sağlık | Felsefe | Psikoloji | Parapsikoloji Ve Bilinmeyen | Kadınlar Kahvesi | Moda Ve Giyim Tarzı | Bakım ve Makyaj | Güzellik & Diyet | Saç Bakımı | Anne, Çocuk ve Bebek | Çocuk Eğitimi | Astroloji & Burçlar | Burçlar | Yemekler & Pratik Bilgiler | Tatlılar | İçecekler | Dünya Yemekleri | Hamur İşleri | Underground TürkçeRap Paylaşım | Amatör Müzik paylaşım | Müzisyen Bilgi Paylaşım | Gitar Akorları | Amatör müzik | Enstrüman Dersleri | Enstrümanlar Bölümü | Şarkı Sözleri | Türkçe Şarkı Sözleri | Yabancı Şarkı Sözleri | Youtube Müzik Videoları | YouTube Karışık Videolar | Nokia | Tema-Wallpaper Uygulamaları | Oyunlar | Sony Ericsson | Tema-Wallpaper Uygulamaları | Diğer Cep Telefonları | Samsung | Tema-Wallpaper Uygulamaları | Siemens | Motorola | Ring Tone Ve Ses Kalıpları | Amr-Polyphonic Bölümü