|
||
| Arkadaşım java ile felan alakası yok ki senin koyduğun ilk resimin uzantısı jpg yani hareketsiz bir resim dosyası altta verdiğin ise gif dosyası yani hareketli bir resim dosyası. Normalde hareketli dediğin resimin uzantısına iyice bi bak neden hareketli olmadığını anlarsın uzantısını gif yaparsanda çalışmaz Adobe ImageReady veya herhangi bir gif yapan program ile oynamalar yaparak hareket katabilirsin. | ||
|
||
| arkadaşım jpg ile gif arasındaki farkı biliyorum .... bak ilk resim i.exp. ten farklı bi siteden benim rütbem o şekilde görünüyor normal olarak aynı resimdeki gibi, ama operada aynı siteyi açtığım zaman o şekilde hareketli görünüor normalde de öyle olması gerekiyor ama olmuyor net.exp. de amcamlara gitmiştim orda denedim i.exp i orda da operadaki gibi normal yani hareketli çalışıyordu analtabildim mi bende de öyle olması gerekiyor.... |
||
|
||
| Arkadaşım seni anlıyorum. Bendede öyle bi sorun var. Sanırım dediğin gibi Java kaynaklı. Sadece format atmadığım kaldı pc ye onuda yapcam mecbur. Örneğin Yahoo mail, windows live mail, facebook, vb birsürü siteyi yarım yamalak açıyo ve sol altta " Bitti, ancak sayfada hata oluştu" diye ünlem işaretl bi hata veriyo..ünlem işaretine çift tıklayınca ayrıntısını görüyorm ama hiçbişey anlamıyorm.. |
||