|
||
| ¦¦ »-(¯`v´¯)-» ..*bú güńléŕídémí göŕéćékdím ýáŕ?!? géldé béńí kúŕtáŕ!!!*.. «-(¯`v´¯)-« ¦¦ ¦¦ »-(¯`v´¯)-» ...*αѕкιмιη нαуяαηιуιм!!!*... «-(¯`v´¯)-« ¦¦ ¦¦ »-(¯`v´¯)-» ..*υуυуαмα∂ιм ѕєηѕιz gє¢єℓєяιм∂є αgℓα∂ιм ∂υя∂υм ѕєηѕιzℓιgιм∂є!*.. «-(¯`v´¯)-« ¦¦ ¦¦ »-(¯`v´¯)-» ...*вαву ∂υ ƒäнℓѕт мιя ѕσ ѕєня!!!*... «-(¯`v´¯)-« ¦¦ ¦¦ »-(¯`v´¯)-» ..*๓єเภє ђäภ๔є รเภ๔ ﻮє๒ยภ๔єภ ยภ๔ ๔ย ๒เรt єเภŦคςђ ร๏ שєгรђฬยภ๔єภ!*.. «-(¯`v´¯)-« ¦¦ ¦¦ »-(¯`v´¯)-» ..*๏tยг๓ยรย๓ tєк ๒ครเ๓ค รєภเ ๔üรüภüy๏гย๓...๒เl๓เy๏гรยภ кเ รєภเ ภєкค๔คг ç๏к รєשเy๏гย๓!*.. «-(¯`v´¯)-« ¦¦ ¦¦ »-(¯`v´¯)-» ..*güℓüм ѕσℓмυѕ нαвєяιм уσк!...є¢єℓ gєℓмιѕ кσякυм уσк!!!*.. «-(¯`v´¯)-« ¦¦ ¦¦ »-(¯`v´¯)-» ..*ѕєηι ѕєνмєк∂єη кσякυ¢αgιмι ѕαηιуσяѕαη çσк уαηιℓιуσяѕυη güzєℓιм...çüηкü вєη ѕєηι ѕєνєякєη öℓüмüη ∂öѕєgιη∂єη ∂öη∂üм!!! *.. «-(¯`v´¯)-« ¦¦ ¦¦ »-(¯`v´¯)-» ..*σℓαcαgι ναямιѕ вє güℓüм вιz αуяιℓdιк!*.. «-(¯`v´¯)-« ¦¦ »-(¯`v´¯)-» ..*αgℓαмαуα αℓιѕтιя∂ιη öℓüм вιzє мαѕαℓ gєℓιя!!!*.. «-(¯`v´¯)-« ¦¦ ¦¦ »-(¯`v´¯)-» ..*вєвєgιм вαкιѕℓαяιη 1oo кєℓιмє∂єη ƒαzℓα ѕєу ѕöуℓüуσя!!!*.. «-(¯`v´¯)-« ¦¦ ¦¦ »-(¯`v´¯)-» ..* .αнHн ѕυ αѕк вєℓαѕι.!!! *.. «-(¯`v´¯)-« ¦¦ Sometimes I wish I were you, just so I could be friends with me One night the moon said to me, if love makes you cry why dont you leave your lover. I looked back at moon and said would u ever leave your sky. I’m in a good mood don’t ruin it by chatting (BRB) The more I learn, the more I forget. So why would I learn? When I first talked to you, I was afraid to hold u, when I held u, I was afraid to love u, now that I love you I am afraid to lose you! wнєи ı firsт тαℓк (L) Love is like quicksand… the deeper you fall in the harder it is to get out!(L) Love is like sand if you hold on too tight it might slip away Diamond was just a coal that did well under perssure ஐ๑……………..ஐ๑True love iک like ghoکtک, which everyone talkک about but few haveکeenஐ๑……………..ஐ๑ (B) Don’t drink and drive you could spill your drink! (B) The rich get richer and the poor get children I would tell ya to go to hell but all dogs go to heaven Take my advice…I don’t need it anyways Fat people are harder to kidnap One Response to “” Frenleri kullanma; arabalar gitmek için yapılmıştır, durmak için değil! Michel Poiccard “A Bout de Souffle - Serseri Aşıklar” . Yanında duruncaya kadar, hedefimden ne kadar uzakta durduğumdan emin olamamıştım… Vincent “Gattaca” . Bilinç, korkunç bir lanettir. Düşünürsün, hissedersin, acı çekersin… Craig Schwartz “Being John Malkovich - John Malkovich Olmak” Hayatta yaptıklarımız, sonsuzlukta yankılanır… Maximus “Gladiator - Gladyatör” Bilinç, korkunç bir lanettir. Düsünürsün, hissedersin, acı çekersin… Craig Schwartz “Being John Malkovich - John Malkovich Olmak” Doğru ya da yanlış diye birşey yok, sadece popüler fikirler var… Jeffrey Goines “Twelve Monaaas - 12 Maymun” Beni olduğum gibi kabul et. Ancak o zaman birbirimizi keşfedebiliriz… Guido “8 1/2″ Bizim neslimiz Büyük Depresyon’u ya da Büyük Savaş’ı yaşamadı. Bizim savaşımız ruhsal bir savaş. Bizim depresyonumuz kendi hayatlarımız… Tyler Durden “Fight Club - Dövüs Klubü” Şeytanla dans edersen şeytan değismez; seni değistirir… Max California “8 mm.” “Ölüler tek bir şeyi bilirler: Hayatta olmak daha iyidir.” Er Joker “aaaa aaaal Jacket” Konu duygular oldugunda, büyük kahramanlar bile aptalca davranabilirler . Sir Te “Crouching Tiger Hidden Dragon - Kaplan ve Ejderha” O mükemmel değil. Sen de mükemmel degilsin. Asıl soru birbiriniz için mükemmel olup olmadığınız… Sean “Good Will Hunting - Can Dostum” Kim ne derse desin, sözcükler ve düşünceler dünyayı değiştirebilir. John Keating “Dead Poets Society - Ölü Ozanlar Dernegi” Bir topluluğu kontrol etmek, bireyi kontrol etmekten kolaydir. Bir topluluğun ortak bir amacı vardır. Bireyin amaci ise her zaman için şaibelidir . atvnin en çok izlenen dizilerden biri olan avrupa yakası en beğenilen karakteri burhandan dizi içinde bol geçen replikleri tam nick olacak sözler en senin gibileri cok hisaya sohtum senimi sohamıcam terbiyesiz bırak kızz ben ütilerim daha paçalı donu bile dört çizgi yapıyyı deve ama saciitt beyyy bu aramızda bi şakalaşma ben ona “heyy gearry what’s going on? diyirim oda bana şeyy diyi bişey demiyi şaka burda bitiyi zaten dev anası dev anası bastığı yeri inletiyi apartmanda zelzeye sebebiyet veriyi ayı ayı ayyuu aryouu readyy sacit beyin aklına girip giriyosun türlü katakullilerle benim evime giriyosun ondan sonra tesadüfe bak tesadüfe bak ve tesadüfe bak beni o gece akrep sokiyiii bu bıçaqıın ne manada oliuyi kiii . . bende nişantaşı çocuğuyum sen baa mi diklenion ha köylü çoçuu . bn gelnce ani bir manevrayla konu deişii aranızda fısır fısır konusiisnz aaaahhhh iblis nasil da moralimi bozdun ama, ic dunyam paramparca oldu simdi bu çucuğa çok üzülüyorum ben yaaaa . |
||
|
||
Cidden 2008 e damgasını vurdu mu acaba ?
|
||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | 146 | 147 | 148 | 149 | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 | 161
Hepimiz Tanışalım | Kurallar | Forum Kullanımı | Duyurular | İstek - Öneri ve Şikayetleriniz | Güncel Haberler | Köşe Yazıları & Makaleler | Dünya Gündemi & Dış Politika | Ekonomi Haberleri | Yaşam Haberleri | Sağlık Haberleri | Eğitim Haberleri | Spor | FENERBAHÇE | BEŞİKTAŞ | GALATASARAY | Galatasaray Özel | Anadolu Takımları | MotorSporları | Msn Teknik Destek / Bilgiler | Msn Live Messenger | Çeşitli Msn Programları | Msn Eklentiler & Programlar | Dinamik Görüntü Resimleri ve Avatarlar | Msn Skinleri | Arka Planlar | Msn Göz Kırpmaları | Msn İfadeleri | Msn Spaces | Msn Nick Yapımı | Teknik Destek | Network ve İnternet | Donanım | Programlar | Resimli Program Anlatımı | PHP / ASP WeB SiSTeMLeRi | vBulletin | JooMLa | SMF | Diğer Web Sistemleri | Programlama Dilleri | C / C++ / C# | Visual Basic | Asp & Php | PAscal-Delphi | Web tasarım | Web Yardım | Karikatürler | Forum Oyunları | Komik Yazılar | Komik Resimler | Off Topic | Zeka oyunları-Bilmeceler | İlginç Ve Garip Olaylar | Korku, Dehşet ve Gerilim | Online oyunlar | Knight Online | Ogame | Bitefight | Ultima Online | FRP | Özel Günler Ve Kutlamalar | TRForumcu Anketler | Tartışma Bölümümüz | Fan Club & Birliktelikler | TRForumcu Cafe | Romantizm - Aşka Dair... | Hobiler | Evcil Hayvan Bakımı | Fotoğrafçılık ve Kolleksiyonlar | Sözlük | Resim Galerisi | Fotoğraf & Resim | İlginç Resimler | Hayata Dair Karaler | Manzara ve Doğa | Çeşitli Resimler | Hayvan Resimleri | Avatar Deposu | İmza Deposu | Glitter & Giff Deposu | Resimli Yazılar | Gothic Dream | Duvar Kağıtları | Görsel Eğitim-Kişisel Gelişim Setleri | Açıköğretim Fakültesi | Ders Notları | Deneme Sınavları - Geçmiş Yıl soruları | Ders Notları | Öss | Oks | Kpss | Diğer | İngilizce - English Department | Dil Bilgisi - Grammer | İlkÖğretim ve Liseler | Üniversiteler | Ödev Test ve Problemleriniz | Bilgisayar | Fizik | Iktisat | Matematik | Tarih | Türkçe-Edebiyat | Atatürk Genel | Şanlı Türk Bayrağımız | Kemalizm | Atatürk'ün Sözleri | Atatürk'ün Resimleri | Hayatı | Genel Kültür | Tarihimzden Kesitler | Gezelim - Görelim | Dünya | Kariyer ve Kişisel Gelişim | TRF Test Bank | Bilim & Teknoloji ve Teknik | Makale Ve Denemeler | Efsaneler ve Hikayeler | Sağlık | Felsefe | Psikoloji | Parapsikoloji Ve Bilinmeyen | Kadınlar Kahvesi | Moda Ve Giyim Tarzı | Bakım ve Makyaj | Güzellik & Diyet | Saç Bakımı | Anne, Çocuk ve Bebek | Çocuk Eğitimi | Astroloji & Burçlar | Burçlar | Yemekler & Pratik Bilgiler | Tatlılar | İçecekler | Dünya Yemekleri | Hamur İşleri | Underground TürkçeRap Paylaşım | Amatör Müzik paylaşım | Müzisyen Bilgi Paylaşım | Gitar Akorları | Amatör müzik | Enstrüman Dersleri | Enstrümanlar Bölümü | Şarkı Sözleri | Türkçe Şarkı Sözleri | Yabancı Şarkı Sözleri | Youtube Müzik Videoları | YouTube Karışık Videolar | Nokia | Tema-Wallpaper Uygulamaları | Oyunlar | Sony Ericsson | Tema-Wallpaper Uygulamaları | Diğer Cep Telefonları | Samsung | Tema-Wallpaper Uygulamaları | Siemens | Motorola | Ring Tone Ve Ses Kalıpları | Amr-Polyphonic Bölümü