İngilizce Nickler
|
||
| If you show Me reaL Love baby i'll show you mine (bebeim eğer bana gercek askını gosterırsen bende sana benımkını gosterırım) You see that shackle I'm Your sLavee. (Kelepcelerı Goruyormusun Ben senın KöLenim) I've become so numb i cant feeL you theree (Çok hissizleştim senin burda olduğunu biLe hissedemiyorum ) Do you ever wanna run awayDo you locked yourself in your room with the radio on turned up so loudNo one hears your screaming (Hic uzaklara kacmak istedinmi kendını hıc odana kitledinmiradyonun kısık sesını arttırarakHıc kımse duymaz senın çığlıklarını) She said I'm leavingCause He cant take the painIt is hard to continue this love it aint same (gidiyorum dedi çünkü acıya dayanamıyordubu aşka dewam etmek zordu we hicbirsey aynı değildi.) Things I loved before are now for saLe (önceden sewdiğim hersy şimdi satılık) Here is a little story that I made up So Let's make believe ( benım uydurduğum bir hikaye buo zaman kendımızı ınandıralım) I'm just a crazy kind of girl I wanna shop around I've just begun Don't wanna settle down ( ben cılgın bır kızım alıswerıs yapmak ıstıyorumdaha yenı basladım durulmak ıstemıorm) Don't be scared of your shadow You can't hide from your sorrow ( Gölgenden korkma kaderinden saklanamazsın ) I lie and I lie and I lie till there's no turning backI don't know why (Yalan söylüyorum yalan söylüyorum dönüşü olmayana dekBilmiyorum neden) oh tonight you killed me with your smile so beautiful and wild so beautiful (bu gece gülüşünle beni öldürdün öylesine güzel ve vahşiceki öylesine güzel) No longer waiting remove illusionsNo more complaining forget confusion (uzun beklemeler yokilizyonları kaldırdaha fazla yakınmak yokkarışıklığı unut) I don't know who to trust no surpriseEveryone feels so far away from me (Bilmiyorum kime güveneceğimi şaşırmadanHerkes benden uzaktaymış gibi geliyor) I tried so hardAnd got so farBut in the endIt doesn't even matter (O kadar çok denedimVe o kadar uzaklaştımAma en sonundahiçbir önemi kalmadı) know that i can't get over you'cause everything i see is you and i don't want no substitutebaby i swear it's deja vu (seninle baş edemediğimi bilçünkü gördüğüm herşey sensin ve yedeğini istemiyorumbebeğim yemin ederim bu bir deja vu) No one will love you the way I doNo one will love youLove you like I doIt will never be the same (hiç kimse seni benim sevdiğim şekilde sevmeyecekhiç kimse seni sevmeyecekbenim sevdiğim gibiasla aynı olmayacak) I'm so over being blueCryin over youAnd I'm so sick of love songsSo tired of tearsSo done with wishing you were still hereSaid I'm so sick of love songs so sad and slow (Çok hayalciyimSana ağlarkenVe aşk şarkılarına hastayımGözyaşlarına çok yorgunumSenin hala burada benimle olmanı dilerkenDedi ki aşk şarkılarına hastayım çok üzücü ve yavaşlar) Strange infatuation seems to grace the evening tideI'll take it by your sideSuch imagination seems to help the feeling slide. (akşam vakti garip karasevda güzel görünürbn onu senin yanından alacağımnböyle hayal gücü hislerin kaymasına yardımcı olur) I. Take the plan spin it sideways.I. Fall. Without you I'm Nothing. (ben.plan yaparım yol kenarlarına ağ örerim.bn.yenilirim.sensiz ben bir hiçim.) I've never written a love song.That didn't end in tears.Maybe you'll rewrite my love song.If you can replace my fears.I need your patience and guidance (Gözyaşları içinde bitmeyen bir aşk şarkısı yazmadım.Belki benim aşk şarkımı tekrar yazabilirsin.Eğer korkularımı silebilirsen.Senin hoşgörüne ve rehberliğine ihtiyacım var.) You put me through (sen beni baştan sona ifade ediyorsun) You won't cry for my absence I know Because you forgot me long ago. ( Benim yokluğum için ağlamayacaksın biliyorum. Çünkü Beni çok önce unuttun ) Though I'd die to know you love me I'm all alone. (Beni sevdiğini bilmek için ölmeye razı olmama rağmen Ben tamamen yalnızım. ) listen to each drop of rain whispering secrets in rain. (yağmurun her damlasını dinle yağmurda sırlar fısıldıyorlar. ) You're too important for anyone. (Sen birisi için çok önemlisin) i will not be drowned by your thoughtless screaming (senin düşüncesiz çığlıkların arasında boğulmayacağım) You will never be good enough (Asla yeterince iyi olmayacaksın) I have lived and I died for you (Ben senin için yaşadım ve öldüm.) perfect by nature icons of self indulgence just what we all need more lies about a world that never was and never will be (Doğuştan kusursuz Kendine hoşgörünün simgeleri Hepimizin tek ihtiyac duyduğu şey bir dünya hakkında daha fazla yalan Hiç var olmamış ve olmayacak olan) somehow now you're everybody's fool (Bir şekilde sen şimdi herkesin aptallığısın ) |
||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | 146 | 147 | 148 | 149 | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 | 161
Hepimiz Tanışalım | Kurallar | Forum Kullanımı | Duyurular | İstek - Öneri ve Şikayetleriniz | Güncel Haberler | Köşe Yazıları & Makaleler | Dünya Gündemi & Dış Politika | Ekonomi Haberleri | Yaşam Haberleri | Sağlık Haberleri | Eğitim Haberleri | Spor | FENERBAHÇE | BEŞİKTAŞ | GALATASARAY | Galatasaray Özel | Anadolu Takımları | MotorSporları | Msn Teknik Destek / Bilgiler | Msn Live Messenger | Çeşitli Msn Programları | Msn Eklentiler & Programlar | Dinamik Görüntü Resimleri ve Avatarlar | Msn Skinleri | Arka Planlar | Msn Göz Kırpmaları | Msn İfadeleri | Msn Spaces | Msn Nick Yapımı | Teknik Destek | Network ve İnternet | Donanım | Programlar | Resimli Program Anlatımı | PHP / ASP WeB SiSTeMLeRi | vBulletin | JooMLa | SMF | Diğer Web Sistemleri | Programlama Dilleri | C / C++ / C# | Visual Basic | Asp & Php | PAscal-Delphi | Web tasarım | Web Yardım | Karikatürler | Forum Oyunları | Komik Yazılar | Komik Resimler | Off Topic | Zeka oyunları-Bilmeceler | İlginç Ve Garip Olaylar | Korku, Dehşet ve Gerilim | Online oyunlar | Knight Online | Ogame | Bitefight | Ultima Online | FRP | Özel Günler Ve Kutlamalar | TRForumcu Anketler | Tartışma Bölümümüz | Fan Club & Birliktelikler | TRForumcu Cafe | Romantizm - Aşka Dair... | Hobiler | Evcil Hayvan Bakımı | Fotoğrafçılık ve Kolleksiyonlar | Sözlük | Resim Galerisi | Fotoğraf & Resim | İlginç Resimler | Hayata Dair Karaler | Manzara ve Doğa | Çeşitli Resimler | Hayvan Resimleri | Avatar Deposu | İmza Deposu | Glitter & Giff Deposu | Resimli Yazılar | Gothic Dream | Duvar Kağıtları | Görsel Eğitim-Kişisel Gelişim Setleri | Açıköğretim Fakültesi | Ders Notları | Deneme Sınavları - Geçmiş Yıl soruları | Ders Notları | Öss | Oks | Kpss | Diğer | İngilizce - English Department | Dil Bilgisi - Grammer | İlkÖğretim ve Liseler | Üniversiteler | Ödev Test ve Problemleriniz | Bilgisayar | Fizik | Iktisat | Matematik | Tarih | Türkçe-Edebiyat | Atatürk Genel | Şanlı Türk Bayrağımız | Kemalizm | Atatürk'ün Sözleri | Atatürk'ün Resimleri | Hayatı | Genel Kültür | Tarihimzden Kesitler | Gezelim - Görelim | Dünya | Kariyer ve Kişisel Gelişim | TRF Test Bank | Bilim & Teknoloji ve Teknik | Makale Ve Denemeler | Efsaneler ve Hikayeler | Sağlık | Felsefe | Psikoloji | Parapsikoloji Ve Bilinmeyen | Kadınlar Kahvesi | Moda Ve Giyim Tarzı | Bakım ve Makyaj | Güzellik & Diyet | Saç Bakımı | Anne, Çocuk ve Bebek | Çocuk Eğitimi | Astroloji & Burçlar | Burçlar | Yemekler & Pratik Bilgiler | Tatlılar | İçecekler | Dünya Yemekleri | Hamur İşleri | Underground TürkçeRap Paylaşım | Amatör Müzik paylaşım | Müzisyen Bilgi Paylaşım | Gitar Akorları | Amatör müzik | Enstrüman Dersleri | Enstrümanlar Bölümü | Şarkı Sözleri | Türkçe Şarkı Sözleri | Yabancı Şarkı Sözleri | Youtube Müzik Videoları | YouTube Karışık Videolar | Nokia | Tema-Wallpaper Uygulamaları | Oyunlar | Sony Ericsson | Tema-Wallpaper Uygulamaları | Diğer Cep Telefonları | Samsung | Tema-Wallpaper Uygulamaları | Siemens | Motorola | Ring Tone Ve Ses Kalıpları | Amr-Polyphonic Bölümü