|
||
Windows Live Messenger Türkçe (Final) Windows Live Messenger Türkçe (Final) sürümü çıkmış bulunmaktadır... Birçok özellik ve zenginlik kazanan programın özellikleri kısaca aşağıda belirtilmiştir... Not:Messenger Plus!, StuffPlug-NG "Windows Live Messenger" sürümleri yapım aşamasındalar ve kısa bir süre sonra yayınlanacaklar. Versiyon: 8.0.0.787 Özellikleri Değiştirilebilir Messenger kabukları Gerçek zamanlı duygu ifadeleri Messenger'a entegre Windows Media Player 10 Dosya transferlerinde durdurup devam edebilme özelliği Ayrıntılı dosya transferleri (İndirme/Gönderme Hızı) Hareketli görüntü resimleri Ruh hali Daha hızlı kişi listesi yükleme ve kaydırma Genel profil ve MSN Space birleştirimi Daha fazla MSN Space özellikleri Yeni Hotmail ve MSN Messenger entegrasyonu Mobil telefonlarda MSN Messenger kullanabilme Yere bağlı haber güncellemeleri MSN Music Radyo Top 10 Yeni stil bildirim penceresi MSN için indirilebilir kabuklar Windows XP ve Windows Vista ile tam entegrasyon Çevrim dışı ses/mesaj makinası Görüntü resimlerini puanlandırma İşte! Yeni kuşak MSN® Messenger. Messenger ile ilgili sevdiğiniz her şeye (kişi listeniz, ifadeleriniz ve arkadaşlarınıza anında erişim) ek olarak, bağlanmanın ve fotoğraf (ve başka şeyler) paylaşmanın yeni müthiş yolları var. Her zamanki gibi, Messenger'ı karşıdan yüklemek ve çoğu özelliğini kullanmak ücretsiz. ![]() Mesajlarınızda ; Windows live messenger müthiş Çoklu oturum açma, Reklamları Kaldırma, winampta dinlediğin muzigi gosterme yaması içinLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Windows Live Messenger Plus 4.010.250 (Güncel) Full Eklentisine Ulaşmak İçinLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| harika bi paylaşım ellerıne sağlık kardeşim | ||
|
||
eline sağlık onurum şu an ben onu kullanıyorum
|
||
|
||
Evet dostum süper bir paylaşım bende şu an onu kullanıyorum..
|
||
|
||
teşekkürler onur saol eline emegine saglık hemen dowland
|
||
|
||
emeğine sağlık onurrrr
|
||
|
||
| eline sağlık onur saol.. | ||
|
||
| çogu arkadaşım bana şu soruyu yoneltiyor; bunu yuklemek için eski sürümü kaldırcak mıyız? - Hayır arkadaşlar. kaldırmanıza gerek yok. Bu resmi sürüm oldugu için herhangi bir sorunla karşılaşmazsınız. Direkt eski msni kaldırmadan kurulum yapabilirsiniz |
||
|
||
| güzel bi şey yeşekürler | ||
|
||
| bide biz kullanalım tam olsun ellerine saglık | ||
|
||
| ellerine sağlık çok hoş bi paylaşım |
||
|