|
||
| forumumuzda portal olarak kullandığımız MKPortal Resmi web sitesinde (Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap); Portal kullanan siteler arasında 1. Sıradayız MKPortala Kayıtlı Site 112 Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap bulundugu sıra 1 Görmek İsteyenler İçin Link; Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Hızla büyümeye devam ediyoruz... Yanımızda Oldugunuz İçin Teşekkurler |
||
|
||
| daima buradayız onurcum saol sitemizdeki insanlar gayet iyiler ve sıcak insanlar buda bizim farkımızı açıkça gösteriyor you ı my number one trforumcu |
||
|
||
| ya kalite farkı arkadaşlar üye kalitesi temanın şıklığı neyse janım oda bizim farkımız olsun dimi trforumcu ailesini çok seviorum... |
||
|
||
bu kadar kısa zamanda bu kadar geliştirilince site bu gayet doğal bir durum burda olmak çok güzel
|
||
|
||
ya kalite farkı arkadaşlar üye kalitesi temanın şıklığı neyse janım oda bizim farkımız olsun dimi trforumcu ailesini çok seviorum... ARKADAŞA KATILIYORUM |
||
|
||
helal olsun bize en büyük TRForumcu
|
||
|
||
| yürüyün beeaa kim tutar bizi en buyuk TRForumcuuuuuu | ||
|
||
| TRFORUMCU EN BÜYÜK ben TRFORUMCU yu çok seviyoru TRFORUMCU
|
||
|
||
kaliteden kaliteye fark var Trforumcu diğerlerine fark atar |
||
|
||
| yoo doğru sen konu açılış tarihine baktın mı o zaman 1. idik şimdi 2.yiz olsun yinede çoğu forum sitesini solladık... | ||
|
||
yoo doğru sen konu açılış tarihine baktın mı o zaman 1. idik şimdi 2.yiz olsun yinede çoğu forum sitesini solladık... bence de bu günlük hite göre değişiyor bildiğim kadarıyla .hiç bişey olmaz oynamalar olur sabit kalmaktansa aşağı yukarı oynamak daha iyi bence düşsek bile tekrar yükseliyoruz bize kimse çelme takamaz arkadaşlar..bizler varkenn bu forum hep aykta kalacak.. |
||
|
||
| sollarız bakarlar arkamızdan | ||
|
||
| :pankart2 ailesi ve sevenleri herzaman tüm birinciliklere layıktır çünkü burda dostluk saygı ve sevgi içinde günden güne büyüyoruz ve tüm birinciliklerde herzaman için bizim hakkımız diye düşünüyorum arkadaşlar | ||
|
||
2.de olsak sonucuda olsak heep burdayız önemli olan bu
|
||