|
||
| Internet Cleaning Tool Bilgisayarınızda gereksiz olan dosyaları silmek ve performans arttırmak için kullanabileceğiniz bir yazılım olan Internet Cleaning Tool'u indirmek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz. Programın 1,04 MB'lık kurulum dosyasını indirdikten sonra hemen kurabilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz Program Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Görevleri Programın etkin olarak aşağıdaki görevleri yerine getirebiliyor; - Windows İşletim Sistemi'nin atık dosyaların silmek, - Tarayıcıların gereksiz dosyalarını silmek (IE ve Firefox, Netscape, vb.), - Dosyaları yok etmek (Geri dönüşüme göndermeden), - Sabit disklerde boş alan oluşturmak ilk öncelikle programı kuruyoruz Ve aşağıdaki resimler yardımıyla bişiler yapmaya çalışıyoruz ![]() ************************************************ ![]() ************************************************ ![]() ************************************************ ![]() ************************************************ ![]() ************************************************ ![]() ************************************************ ![]() ************************************************ ************************************************ ![]() ************************************************ ![]() ************************************************ ************************************************ ![]() ************************************************ ************************************************ ![]() ************************************************ ![]() ******************** ******************** ******************** ![]() ******************** |
||
|
||
çok güsel bi program tesekkürlerrr
|
||
|
||
Bencede Cok Güzel Bi Porogram Emegine Saglık
|
||
|
||
valla Hemen İndirdim Süper Bi Program Bencede Ellerine Sağlık
onur Yine Süpersin Yaptın Yapoacağını |
||
|
||
| Onur; Hersey Iyi Güzelde Nasil Calistiracagimizi Söylemedin, Windovs, Int Explorer, Nasil Calistiracaz?? | ||
|
||
Onur; Hersey Iyi Güzelde Nasil Calistiracagimizi Söylemedin, Windovs, Int Explorer, Nasil Calistiracaz?? Ne demek istediğini tam anlayamadım. eger programı çalıştırmaktan bahsediyorsan; kurulumu yaptıktan sonra masaustüne programın ikonu yerleşecektir. ona tıklayp programı açıyorsun ve resimli anlatımı takip ediyorsun... umarım sorunun cevabı budur ![]() |
||
|
||
Onur Ben Programi Kurdum Ama Sorun ,temizlemek Icin Nereye Tiklayacam.yoksa Programi Acinca Kendi Kendinemi Temizliyo?'
|
||
|
||
Onur Ben Programi Kurdum Ama Sorun ,temizlemek Icin Nereye Tiklayacam.yoksa Programi Acinca Kendi Kendinemi Temizliyo?' ![]() programın resimli anlatımında mevcut. Programın ust tarafındaki windows, browsers seceneklerine tıklayınca, işletim sisteminizi ve internet geçmişinizi temizleyebilirsiniz... |
||
|
||
| Teşekkürler Kardeşim.kullanişli Ve Pratik. | ||
|
||
onur kardes bu porogram virüste siliyormu bari
|
||
|
||
| manyak bi programmış | ||