|
||
Arkadaşlar artık forumda YouTube videoları direk olarak izlenebilecektir... Eklemek için izleyeceginiz 2 yol var bunları aşağıdan inceleyerek yaparsanız sizde videonuzu bizle paylaşma imkanından yararlanmış olursunuz. ![]() 1. Yol Youtube tuşunu seçtikten sonra araya yazagımız link şu şekilde olcaktır; Örneğin linkimizde Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Üye Ol veya Giriş Yap bu olsun... Bu kodlar arasına linkteki watch?v= den sonraki harfleri koyacagız yani; bu ornekte oldugu gibi rmbxQosTlAU bunu karşımıza gelen ufak pencerenin içerisine ekleyiniz ve daha sonra " Tamam " butonuna basınız.Video hazır. 2. Yol Youtube tuşunu seçtikten sonra kutucuga direk YouTube daki videonun linkini aynen ekleyiniz Örneğin linkimizde Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Üye Ol veya Giriş Yap Bu olsun tekrardan bu linki aynen karşımıza gelen pencereye yapıştırıyoruz ve " Tamam " butonuna tıklıyoruz. Videonuz çalışmaya hazırdır sayfanın altına inerek " Kaydet " veya " Gönder " butonuna basarak videonuzu diğer insanlarla paylaşıma açmış olucaksınız. Sorusu olan??? |
||
|
||
| anladım şimdilik sorum yok denemek lazım emeğine sağlık onur | ||
|
||
çokkk iyi oldu bu emeğine sağlık onur ![]() |
||
|
||
teşekkürler onur..güzel oldu
|
||
|
||
| Bence süper birşey bu yenilik için teşekkür ederiz Onur. | ||
|
||
güzelmiş sağol onur
|
||
|
||
| yaşasın youtubeee heheh | ||
|
||
| walla güzelmiş kardeşim emeğine sağlık | ||
|
||
| Ellerinize Saglık Güzel Olmus | ||
|
||
| Dostum Iyi Oldu Saol Kardeşim Vala Bilmiyordum | ||
|
||
saol onur bende bilmiyodum iyi oldu
|
||
|
||
| büyük harf kodlarında bazen problem çıkıyor | ||
|
||
büyük harf kodlarında bazen problem çıkıyor sorun giderilmiştir... |
||
|
||
Teşekkürler
|
||
|
||
| küçük bir not; yayınlamak istediğiniz videonun "embed" kodu bulunması gerekir. |
||