|
|
aöf sınavlarında mantıklı atış tekniği  Sizinde bildiğiniz gibi açıköğretim sınavlarında yanlışlar doğruları ***********ürmüyor Bu yüzden boş bırakmamak lazım Ama boş bırakılan soruları doldururken de gelişi güzel atmamak lazım Testlerde her şıktan eşit sayıda doğru vardır. Yani 25 soruluk bir testte a şıkkından 5, b şıkkından 5... şeklinde eşit miktarda doğru cevap vardır. Sınavda öncelikle sadece emin olduğunuz soruları cevaplamanız gerek Sonra şıkları sayarak hangi şıktan kaç tane işaretlediğinizi bulun ve boş bıraktığınız soruları en az işaretlediğiniz şıkkı işaretleyerek doldurun Böylece attığınız soruların doğru gelme olasılığı dahada artacaktır.
|
|
|
|
|
|
|
|
| TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu |
|
|
aöf sınavlarında mantıklı atış tekniği  Sizinde bildiğiniz gibi açıköğretim sınavlarında yanlışlar doğruları ***********ürmüyor Bu yüzden boş bırakmamak lazım Ama boş bırakılan soruları doldururken de gelişi güzel atmamak lazım Testlerde her şıktan eşit sayıda doğru vardır. Yani 25 soruluk bir testte a şıkkından 5, b şıkkından 5... şeklinde eşit miktarda doğru cevap vardır. Sınavda öncelikle sadece emin olduğunuz soruları cevaplamanız gerek Sonra şıkları sayarak hangi şıktan kaç tane işaretlediğinizi bulun ve boş bıraktığınız soruları en az işaretlediğiniz şıkkı işaretleyerek doldurun Böylece attığınız soruların doğru gelme olasılığı dahada artacaktır. arkadaşım çok güzel bi taktik bizimle paylaştığın için çok saol walla repi hakketin 
|
|
|
|
|
|
|
|
sağol cnm öğrenmiş oldum aöf yi
|
Sadece Susmak İstiyorum ;Yalan İnsanları Kaale Almadan...Haklıyken,Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan...HUZUR bulmak İstiyorum,Gözlerimi Kapayıp,Kimseyi Anmadan...Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Her şeyi Yaşamış Gibi Yaparak..
|
|
|
|