TRForumcu.NeTDiğerArşive Kaldırılan Konular (Moderatörler: )Açıköğretim Kayıt Yenileme Işlemleri 4 Aralıkta Başlıyor
Konu Bilgileri
Konu Başlığı Açıköğretim Kayıt Yenileme Işlemleri 4 Aralıkta Başlıyor
Cevaplar 5
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 5931
Önceki Önceki Konu
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Konu Derecelendirme: 0 Bookmark and Share
Konu: Açıköğretim Kayıt Yenileme Işlemleri 4 Aralıkta Başlıyor  (Okunma Sayısı 5931 defa) EkleBunu Sosyal Paylaşım Butonu
ASSLEY
Ziyaretçi
« : 31 Ekim 2006, 12:55:26 »

anadolu Üniversitesi'nin (aü) Uzaktan Eğitim Veren İktisat, İşletme Ve Açıköğretim Fakültelerinde Kayıt Yenileme İşlemleri 6 Aralık'ta Başlayacak.

bu Yıl Başlatılan Uygulama Sayesinde Öğrenciler, Aöf Bürolarına Gitmelerine Gerek Kalmadan Kayıt İşlemlerini Banka Aracılığıyla Yapabilecekler.

kayıt Yenilemeyle İlgili Belgeler Adreslerine Gönderilen Öğrenciler Posta Yoluyla Kayıt Yaptıramayacak. Posta Yoluyla Gönderilen Kayıt Yenileme Belgeleri Eline Geçmeyen Öğrenciler 6-22 Aralık Tarihleri Arasında Kendilerine En Yakın Aöf Bürosuna Başvurarak Yedek Kayıt Yenileme Formu Alabilecek.

mazeretleri Nedeniyle 6-22 Aralık Tarihleri Arasında Kayıt Yeniletmeyen Öğrenciler, Mazeretlerini Resmi Belgeyle Kanıtlayıp Gerekli Evrakla Bizzat Aöf Bürosuna Gidip 23-24 Aralık'ta Kaydını Yeniletebilecek.

bankaya Kayıt Bedeli Ödendikten Sonraki 1-3 İş Günü İçinde Kayıt Otomatik Olarak Gerçekleşecek. Öğrenciler, Bankadan Aldıkları Dekontu Aöf Bürosuna Vermek Zorunda Değil. Kayıt Yenileme İşleminin Sisteme Girip Girmediğini Öğrenmek İsteyen Öğrenciler "Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap" İnternet Adresinden Tc Kimlik Numarasını Yazarak Kontrol Yapabilecek.

TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu
|| σηυя ||
Saygıdeğer Üye

Forum Para : 4958.00 YTL
« Yanıtla #1 : 31 Ekim 2006, 16:47:08 »

teşekkurler Assley bilgilendirme için... aman kaçırmayalım da tarihleri Smiley

--@--FİRARİ--@--
Kıdemli Üye

Forum Para : 1144.00 YTL
« Yanıtla #2 : 03 Kasım 2006, 11:16:17 »

Bilgilendirme İçin Tsk  Afro

stok
Çaylak
*

Forum Para : 48.00 YTL
« Yanıtla #3 : 05 Kasım 2006, 09:46:08 »

teşekkürler Kardeş Bilgilendirmelerin İçin.
acayip Kokuyorum Tarihleri Kaçıracam Diye.

Silent Scream
Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 08 Kasım 2006, 22:32:04 »

Teşekkürler

gene Gitti Paralar  Smiley

ASSLEY
Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 26 Kasım 2006, 19:50:00 »

arkadaslar Açıköğretim Fakultesinin Sitesinden Son Aldığım Habere Göre ;
kayıt Yenilemeler 6 Değil 4 Aralık Pazartesi Günü Başlıyormuş...duyurayım Dedim.... Afro

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır