TRForumcu | ForumDiğerArşive Kaldırılan Konular (Moderatörler: )Açıköğretim Kayıt Yenileme Işlemleri 4 Aralıkta Başlıyor
Konu Bilgileri
Konu Başlığı Açıköğretim Kayıt Yenileme Işlemleri 4 Aralıkta Başlıyor
Cevaplar 5
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 5904
Önceki Önceki Konu

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Açıköğretim Kayıt Yenileme Işlemleri 4 Aralıkta Başlıyor  (Okunma Sayısı 5904 defa)
ASSLEY
Ziyaretçi
« : 31 Ekim 2006, 12:55:26 »

anadolu Üniversitesi'nin (aü) Uzaktan Eğitim Veren İktisat, İşletme Ve Açıköğretim Fakültelerinde Kayıt Yenileme İşlemleri 6 Aralık'ta Başlayacak.

bu Yıl Başlatılan Uygulama Sayesinde Öğrenciler, Aöf Bürolarına Gitmelerine Gerek Kalmadan Kayıt İşlemlerini Banka Aracılığıyla Yapabilecekler.

kayıt Yenilemeyle İlgili Belgeler Adreslerine Gönderilen Öğrenciler Posta Yoluyla Kayıt Yaptıramayacak. Posta Yoluyla Gönderilen Kayıt Yenileme Belgeleri Eline Geçmeyen Öğrenciler 6-22 Aralık Tarihleri Arasında Kendilerine En Yakın Aöf Bürosuna Başvurarak Yedek Kayıt Yenileme Formu Alabilecek.

mazeretleri Nedeniyle 6-22 Aralık Tarihleri Arasında Kayıt Yeniletmeyen Öğrenciler, Mazeretlerini Resmi Belgeyle Kanıtlayıp Gerekli Evrakla Bizzat Aöf Bürosuna Gidip 23-24 Aralık'ta Kaydını Yeniletebilecek.

bankaya Kayıt Bedeli Ödendikten Sonraki 1-3 İş Günü İçinde Kayıt Otomatik Olarak Gerçekleşecek. Öğrenciler, Bankadan Aldıkları Dekontu Aöf Bürosuna Vermek Zorunda Değil. Kayıt Yenileme İşleminin Sisteme Girip Girmediğini Öğrenmek İsteyen Öğrenciler "Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap" İnternet Adresinden Tc Kimlik Numarasını Yazarak Kontrol Yapabilecek.

Bu Sayfayı Paylaş
Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle
Sponsor Bağlantı
TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu
|| σηυя ||
Med-Cezir
Saygıdeğer Üye

Yer : City Of Angels
Forum Para : 4958.00 YTL
Karizma Puanı : 1631
Teşekkür: Edilen: 3
Alınan: 253
336661191 WWW
« Yanıtla #1 : 31 Ekim 2006, 16:47:08 »

teşekkurler Assley bilgilendirme için... aman kaçırmayalım da tarihleri Smiley

Bu Sayfayı Paylaş
Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

--@--FİRARİ--@--
Kıdemli Üye

Yer : söyleyimde bulun beni dimi
Forum Para : 1144.00 YTL
Karizma Puanı : 47
Teşekkür: Edilen: 4
Alınan: 13
boşuna arama bulamazsın buralarda
« Yanıtla #2 : 03 Kasım 2006, 11:16:17 »

Bilgilendirme İçin Tsk  Afro

Bu Sayfayı Paylaş

BEN
Düşsemde kalkarım tutma elimden
Gururum merhamet ummaz zalimden
Beddua çıkmazdı şair dilimden
Sabrımı tükettin ciğerin yansın
stok
Çaylak
*

Yer : istanbul
Forum Para : 48.00 YTL
Karizma Puanı : 0
Teşekkür: Edilen: 0
Alınan: 0
WWW E-Posta
« Yanıtla #3 : 05 Kasım 2006, 09:46:08 »

teşekkürler Kardeş Bilgilendirmelerin İçin.
acayip Kokuyorum Tarihleri Kaçıracam Diye.

Bu Sayfayı Paylaş
Silent Scream
Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 08 Kasım 2006, 22:32:04 »

Teşekkürler

gene Gitti Paralar  Smiley

Bu Sayfayı Paylaş
ASSLEY
Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 26 Kasım 2006, 19:50:00 »

arkadaslar Açıköğretim Fakultesinin Sitesinden Son Aldığım Habere Göre ;
kayıt Yenilemeler 6 Değil 4 Aralık Pazartesi Günü Başlıyormuş...duyurayım Dedim.... Afro

Bu Sayfayı Paylaş
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Tags:
Google Aramaları: yenileme

Etiketler: Açıköğretim Kayıt Yenileme Işlemleri 4 Aralıkta Başlıyor , Açıköğretim Kayıt Yenileme Işlemleri 4 Aralıkta Başlıyor indir , Açıköğretim Kayıt Yenileme Işlemleri 4 Aralıkta Başlıyor download , Açıköğretim Kayıt Yenileme Işlemleri 4 Aralıkta Başlıyor yükle , Açıköğretim Kayıt Yenileme Işlemleri 4 Aralıkta Başlıyor bedava , Açıköğretim Kayıt Yenileme Işlemleri 4 Aralıkta Başlıyor albümü , Açıköğretim Kayıt Yenileme Işlemleri 4 Aralıkta Başlıyor full , Açıköğretim Kayıt Yenileme Işlemleri 4 Aralıkta Başlıyor video , Açıköğretim Kayıt Yenileme Işlemleri 4 Aralıkta Başlıyor forum