TRForumcu | ForumDiğerArşive Kaldırılan Konular (Moderatörler: )Açıköğretim Sınav Takvimi
Konu Bilgileri
Konu Başlığı Açıköğretim Sınav Takvimi
Cevaplar 2
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 531
Önceki Önceki Konu

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Açıköğretim Sınav Takvimi  (Okunma Sayısı 531 defa)
ASSLEY
Ziyaretçi
« : 12 Şubat 2007, 13:18:23 »

Açıköğretim Takvimi

--------------------------------------------------------------------------------

Sınav Tarihleri
Arasınav 31 Mart - 01 Nisan 2007
Yılsonu Sınavı 02-03 Haziran 2007
Bütünleme Sınavı 08-09 Eylül 2007

--------------------------------------------------------------------------------
Radyo ve Televizyon Ders Yayınları
Başlama Tarihi 18 Aralık 2006
Bitiş Tarihi 01 Haziran 2007

Akademik Danışmanlık Hizmetleri
Başlama Tarihi 08 Ocak 2007
Bitiş Tarihi 31 Mayıs 2007

Bu Sayfayı Paylaş
Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle
TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu
daria87
Üye
**

Yer : izm
Forum Para : 148.00 YTL
Karizma Puanı : 0
Teşekkür: Edilen: 0
Alınan: 0
.:: daria ::.
« Yanıtla #1 : 28 Mayıs 2007, 19:27:00 »

final sınavlarında sorular tüm ünitelerden mi yoksa ara sınavdaki ünitelerden final sınavlarında sorumlu değilmiyiz???Lütfen cevappp 

Bu Sayfayı Paylaş
Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu
ASSLEY
Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 28 Mayıs 2007, 21:27:57 »

final sınavlarında sorular tüm ünitelerden mi yoksa ara sınavdaki ünitelerden final sınavlarında sorumlu değilmiyiz???Lütfen cevappp 

finallerde sorular tüm kitaptan cıkıyor ama ağırlık vizelere girdiğin bölümlerin sonrasında oluyor

Bu Sayfayı Paylaş

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Tags: