|
 |
« : 10 Nisan 2007, 16:56:34 » |
|
BURDA ŞARKILARIN HEPSİ BİRARADA ÖTEKİ LİNKİMDE DE VAR ORADAN DA TEKER TEKER İNDİREBİLİRSİNİZ... UNUTTUM SANMA Düşlerim vardı onlar da yarım kaldı Şimdi sensiz hayallerim bile ıslandı Bir özlemim artık kaldım öylece yüreğinde ama Sevdiğimi söyleyecek gücüm kalmadı Unuttum sanma o güzel gözlerini Sarmıştım eğer olsaydın o sıcak ellerini Unutma Unutma canım beni Sadece bil seni ne çok Sevdiğimi Sen gidince kanatlarım kırıldı Öksüz kaldım gecenin bir yarısı Dayanılmaz hasretin sanki yürek sancısı Yok asla yok inan senden sonrası İsteyenlere şarkının akorlarını da yollayabilirim... B E R K A Y UNUTTUM SANMA Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu |
|
tesekür ettim indiriyorum bi bakalım nasılmıs sesin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|| AdidaS ||
KUşadası Davutlardan Selam YArın Didimden Selam
|
bende indireyim saol
|
|
|
|
|
|
Y0k yaWwww!! Dersleri kurtarmak lazıM
|
|
|
|
harbiden şunu sölemem lazım ses güzell şarkılar güzell özellikle aşık insanlar içinn tam uygunn...ama adamım şunu da söleyimm soloların güzell  favori şarkılarıma ekledim şarkılarını 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
çok güzel sarkıları var begendim valla ne diyim 
|
|
|
|
|
|
[SIZE=15]σкυ∂υgυηυz мєѕαנℓαяα вι тєѕєккυяυ ¢σк gσямєуιη[/SIZE][/COLOR]
|
|
|
|
birde biz indirelim bakalım. herkes övüyor. nasıl bişey acaba? neyse paylaşımın için teşekkürler klavyene sağlık iyi forumlar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|