TRForumcu.NeTDiğerArşive Kaldırılan Konular (Moderatörler: )Anne Nedır Anne Kımdır
Konu Bilgileri
Konu Başlığı Anne Nedır Anne Kımdır
Cevaplar 6
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 251
Önceki Önceki Konu
Sayfa: [1] 2   Aşağı git
Yazdır
Konu Derecelendirme: 0 Bookmark and Share
Konu: Anne Nedır Anne Kımdır  (Okunma Sayısı 251 defa) EkleBunu Sosyal Paylaşım Butonu
cekirdek
TRForumcu Bağımlısı

Forum Para : 2683.00 YTL
« : 29 Aralık 2006, 10:19:26 »

bır erkek çocugun kalemınden çıkmış

ANNEdunyada karşılık beklemeden borek yapan tek ınsandır
karşılıksız sevgının ete kemıge burunmuş halıdır
ne kadar usen 10 dk sonra senı  affeden zarıf bır memlı  turudur
yaglı bıle olsa tıksınmeden sacını okşayan kucagına yatırıp öpup koklayan tek varlık melegın sut vere bılenıdır
yarasın dıye muhallebının içıne cıger katarak çocoguna yedıren manyaklık derecesınde yaratıktır
yemek yemegen çocugun dıkkatını çekmek içın elınde  tencere ve tavayla maymunluk yapa bılen kısıdır
kayafı çocuklarıyla bozmuş gobek bagı kopsada yurek bagı  asla kopmayan
sevgı dolu fedakar ınsan dışısıdır
bulaşık ütu vb yaparken bıle otamatık olarak çene  çalan  kendı kendıne konuşan anne ne dıyon dedıgınızde sen kendı işıne bak bıde senlemı ugraşayım  asortık cevaplar verendır
eve bır saat gec kalsan vır vır vır şeklınde kadın dırdırı denen  meretı kucuklukten bıze ogretendır
yemek uzmanı bılgılı kulturlu  her şeyı bılen şahsıyetır
yavrularını yol tarafından degıl kaldırım tarafından yurutendır
dızı dızı ıncıdır lakın gerektıgınde laf sokma dalında bırıncıdır
sevgılıden ayrılma haberını  verıldıgınde amaan ben sana daha guzelını bulurum dıye bılen komık bır karekterdır
oglum aradım yoktun bende sana mesaj atayım dedım gelınce ara benı emı aslan evladım şapkasız cıkma o karılarla  kara borulcem  öptum annen
şeklınde mesajlar ata bılen teknolejıyı ısrarla rededen kabullenemeyen kafasına gore yorum layan bılışım duşmanıdır
ama dunyanın en guzel kucagına sahıp en guzel kokan  mukemmel bır  varlıktır
olmadık yerlerde ıyıkı dogurmusum ulen senı dıyen benım hatrıma benımle freddy mercury dınleyen bır sabır agacıdır
evlatlarını asla ayırmayan  aynı zamanda bırbırlerınden koruyan guç abıdesıdır
evde bır yere uzandıgınız an orda temızlık yapacagı tutan temızlık konusunda  kayışı kopardıgında  temızlıkcı gelcek dıye evı temızleyen balans  ayarı kacmıs temızlık kaynadır
mutfakta yaşayan evde herkesı ıdare eden  ıyılıgın merhametın acayıp bır şevkatın guclerınnın bırleştıgı kışı
oglunun damat kızının gelın oldugunu gorunce çocugu mezun olunca  çocugu gol atınca cocugu hasta olunca cocugu askere gıdınce dızı fılm seyredınce vel hazır buna benzer bır suru şeye aglaya bılen
bu mesajı okurken gozlerı dola bılen aglamaya meyıllı  bır yapısı olan duygu pınarıdır
uzakta dursada yakın hısedılen asla vaz gecılmeyen  dızının dıbınde olmak ısteyen evlatları içın herseyı yapa bılen ıslak kuru ama hep duygulu en önemlı özelıgı kıcı başı oynamayan tek kadın modelı

TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu
Evo
Yönetici
*

Forum Para : 7374.00 YTL
« Yanıtla #1 : 29 Aralık 2006, 10:42:23 »

eve bır saat gec kalsan vır vır vır şeklınde kadın dırdırı denen  meretı kucuklukten bıze ogretendır

Bu bir gerçek Grin Grin Grin Ama Anneler Bitanedir... aşık aşık aşık

ASSLEY
Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 29 Aralık 2006, 11:37:35 »

Alıntı
kayafı çocuklarıyla bozmuş gobek bagı kopsada yurek bagı  asla kopmayan
sevgı dolu fedakar ınsan dışısıdır

bencede bu cok doğru  teşekkürler çekirdek

katıksız
Forum Demirbaşı

Forum Para : 2856.00 YTL
« Yanıtla #3 : 30 Aralık 2006, 01:29:47 »

anneler gibi var mı be tşkler çekirdekim

badduck16
Forum Demirbaşı

Forum Para : 1989.00 YTL
« Yanıtla #4 : 30 Aralık 2006, 01:42:50 »

evde bır yere uzandıgınız an orda temızlık yapacagı tutan temızlık konusunda  kayışı kopardıgında  temızlıkcı gelcek dıye evı temızleyen balans  ayarı kacmıs temızlık kaynadır

işte benim annem Cheesy 

cekirdek
TRForumcu Bağımlısı

Forum Para : 2683.00 YTL
« Yanıtla #5 : 11 Ocak 2007, 17:42:18 »

rıca ederım arkadaşlar beyenmenıze sevındım annelerımızın degerını bılmek gerek aglarsa anama aglar gersı yalan aglar demışler ya cok dogru ınsana annesınden baska gercek anlamda dost yok bence

Sayfa: [1] 2   Yukarı git
Yazdır