|
|
 |
« : 15 Temmuz 2006, 12:46:13 » |
|
 Afyon Zafer Anıtı,Heinrich Krippel  Afyonkarahisar,Namık Denizhan  Amasya,Ramiz Artemiz  Ankara Kızılay,Thorak-Hanak.2  Ankara çankaya,Sabiha Bengütaş  Ankara Etnoğrafya,Pietro Canonica  Ankara Güven,A.Hanok-J.Thorak  Ankara Harp Okulu,Tankut Öktem  Ankara MEB Başöğrt. Anıtı Tankut Öktem  Ankara MTA,Gürdal Duyar  Ankara Sıhhıye,Canonica  Ankara Sümerbank,Krippel  Ankara Ulus,H.Krippel  Atatürk Erzurum Kong.Hakkı Atamulu  Balıkesir,Hüseyin Gezer  Bartın,Yavuz Görey  Beyşehir,Muzaffer D.Ertoran  Bingöl,Nusret Suman  Sivas,Nusret Suman  TBMM,H.Gezer  TBMM,Hüseyin gezer  Tunceli,H.Gezer  Ziraat Fakültesi,Ratip Aşir Acudoğlu  Zonguldak,Zühtü Müridoğlu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu |
|
|
meltem eminimki o heykelleri bulunduğu yerde istemeyenler çok fazladır ve senin konun da belli bir kesime ters düşebilir ama hiçbirimiz yılmayalım gerek heykellerle, gerek yazılarla,gerek düşünceleriyle herkese bu akımı yaymalıyız hepimize kolay gelsin emeğine sağlık
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
neden kimse bu bömlümle pek fazla ilgilenmiyor ya arkadaşlar hangi ülkede kimin sayesinde ve nasıl yaşıyoruz ya bişraz emek verseniz ve biraz da emeğe saygı gösterip bişiyler yapıp katkıda bulunsanız çok iyi olur diye düşünüyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
neden kimse bu bömlümle pek fazla ilgilenmiyor ya arkadaşlar hangi ülkede kimin sayesinde ve nasıl yaşıyoruz ya bişraz emek verseniz ve biraz da emeğe saygı gösterip bişiyler yapıp katkıda bulunsanız çok iyi olur diye düşünüyorum
kesinlikle haklısın arkadaşım hiç kimse değerini bilemz bu toprakların
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
meltem sadece sen ben nereye kadar baksana en son mesak yazmıştım görünüyor ki hep ben de kalmış
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|