*mY mİrAcLe*
Yer :
Herkesin bakmadigi yonden bak dunyaya. MEVLANA Kimseden sana kötülük gelmesini istemiyorsan fena söyleyici, fena öğretici, fena düşünceli olma.....Mevlana
Yalan Dünya Her Dört Mevsimde Bir Bahar Olur
|
 |
« : 18 Haziran 2006, 02:04:17 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu |
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
o günlerde yaşamak istredim atamıda son yolculuğuna uğurlamak isterdimm
|
|
|
|
|
|
Sadece Susmak İstiyorum ;Yalan İnsanları Kaale Almadan...Haklıyken,Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan...HUZUR bulmak İstiyorum,Gözlerimi Kapayıp,Kimseyi Anmadan...Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Her şeyi Yaşamış Gibi Yaparak..
|
|
|
|
emeğine sağlık arkdaşımm gerçekten bende o günlerde olmayı çok isterdim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ruhu şaad olsun mekanı cennet olsun atamızın
|
|
|
|
|
|
Sensizlik,sana acılan bir kapıymıs caldıgımda karsıma sen cıkınca anladım
Sessizlik,sana soylenen bir sarkıymıs sustugumda dilimin ucuna sen gelince anladım
Karanlık,seni gorebilmek icin yaktıgım bir ısıkmıs yuregimde sen ölünce anladım
|
|
|
|
ya şu resimlere bakınca bile tüylerim kirpi gibi diken diken oluyo emeğinize sağlık arkadaşlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|