|
|
Palavra Athena
Am E Am Sebep yokken ayrildim dün yine sevgilimden E Am Yalan yanlis iliskiler duygusuz sevismeler var E Am Sakin gülmeyin bana ne kadar yanlis olsam da E Am Herkes inkar ediyor gerçekler ortada Dm Am Dm Am Ne yaparsan yap bos palavra bunlar hos Dm Am Dm Am Çok takilmasana palavra hep palavra Am E Am Saçma sapan ask nameleri eskidendi küflendi E Am Simdi artik kandirmaz ama sahte sahte öp beni Dm Am Dm Am Ne yaparsan yap bos palavra bunlar hos Dm Am Dm Am Çok takilmasana palavra hep palavra Am E Am Alay etmeden olmaz baska türlü yasanmaz ki E Am Bosver gülüp geçmeli hayat 1000 kere baslamaz ki Dm Am Dm Am Ne yaparsan yap bos palavra bunlar hos Dm Am Dm Am Çok takilmasana palavra hep palavra
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu |
|
|
Senden Benden Bizden Athena
Intro : Gitar & Bas & Trompet aynı kalıbı çalıyor.
E||--------------------------|-------------------|| B||--------------------------|-------------------|| G||--2-------0---------------|-------------------|| D||-------2--------0--3------|--2----------------|| A||----------------------3---|-------------------|| E||--------------------------|-------------------||
Verse 1 Dm Gm Hiçbir zaman affetmedin beni Dm Gm Ben ne cok sevdim seni Dm C Bb Am Herkese bahset senden benden bizden
Dm Gm Defalarca sordum sana ''Neden'' Dm Gm Cevap vermedin içten Dm C Bb Am Herkese bahset senden benden bizden
Verse 2 - NAKARAT
A D Eger dans etmek istersen Kırık Kalpler Salonunda A D Bana hiçbir zaman dönme arkadasca yada dostca
Verse 1 Dm Gm Beni gercekten sevdiysen söyle Dm Gm Asla hayır deme Dm C Bb Am Herkese bahset senden benden bizden
Solo Verse 1 Kalıbında : Dm - Gm - Dm - Gm - Dm C - Bb Am - Dm (Normal notasyon için mail atınız.)
Dm Gm E||-------------------0--1--|---------------------|--3----0------0---3--0--| B||---------------1-3-------|--3---------------5--|------------------------| G||--2----------3-----------|---------------------|------------------------| D||-------------------------|---------------------|------------------------| A||-------------------------|---------------------|------------------------| E||-------------------------|---------------------|------------------------|
Dm Gm Dm C --1---------------0---|--3----0------0---3--0----|--5-----------------------| -----3----------------|--------------------------|--------6-----------------| ----------------------|--------------------------|-------------7------------| ----------------------|--------------------------|------------------7-------| ----------------------|--------------------------|----------------------8---| ----------------------|--------------------------|--------------------------|
Bb C Dm Gb Dm -------------------|---------------------------|-------------------|| -------------------|--------3--1---------1-----|--3----------------|| -------------------|----------------3--3---3-2-|-------------------|| ----------2--------|---------------------------|-------------------|| -------------------|---------------------------|-------------------|| -------------------|---------------------------|-------------------||
TEKRAR NAKARAT
Verse 1
Final
Dm C Bb Am Dm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tarlaya Ektim Soğan Athena
A ) Tarlaya ektim soğan ) 2
F E Am ) Bitmedi yedi doğan ) 2
A ) Hep mi güzel oluyor } 2
F E Am ) Senin anandan doğan ) 2
F E Am ) Oy oy niye gülüm niye ) F E Am ) 2 Ölürüm yar diye diye ) A ) Boynunda iki lira ) 2
F E Am ) Ver birini ver be diye ) 2
A ) Derdini senden bulur ) 2
F E Am ) Aranır sorar durur ) 2
F E Am ) Oy oy niye kızım niye niye ) F E Am ) 2 Ölürüm yar diye diye )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|