|
|
 |
« : 29 Mayıs 2007, 23:13:52 » |
|
Bazen öyle kişilerden öyle laflar buluyoruz ki "Yahu bu adam bu lafı nasıl etmiş, kime etmiş?" demeden geçemiyoruz. Mesela Einstein'ın şu sözü gibi: "İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim..." Yahu koskoca Aynştayn bu lafı kimin hangi aptallığı üzerine etti acaba? Adamı kim kızdırdı da, onca deney, formül, kalem-kağıttan kafasını kaldırıp böyle bir şey söyledi?
Acaba birileri gidip de; • Aynş, seni seve seve seve çok seviyorum, seni bile bile bile çok biliyorum... • Aynş, üf üf üflesene, mmm bu çok güzel işte!.. • Aynş, İstanbul seni kirletmiş, eski bir banda kaydetmiş... • Aynş, bildiğin iyi bi hack sitesi var mı? S.H. geç up-date ediyo, bi yoklayalım mı, ne dersin? • Aynş, bu siteyi nerden öğrendin; a) arama motorundan b) arkadaşından c) reklamlardan d)diğer? • Aynş, şu YTL'nin pratik formülünü öğretsene, tam anlayamadım... • Aynş, tükürmeden konuş!.. • Aynş, bi yanım durma diyor, öbür yanım yumuşa biraz... n'apcam şimdi? • Aynş lütfen üye olunuz, üye adınız... e-posta adresiniz... e-posta adresinizi lütfen tekrarlayın!.. • Aynş, Semra Hanım, hakkında ileri geri konuşuyormuş yine!.. • Aynş, sorması ayıp yaş kaç? • Aynş, ezber yapma, anla!.. • Aynş, gel inat etme sünnet ol!.. • Aynş, şimdi elektrikler gidince senin bu teori falan çöküyor di mi,hepten yalan yani... • Aynş, 10 milyon ama sana 5'e olur... • Aynş, frikiği sen at, çok rüzgar var, ben hesaplayamıyorum!.. • Aynş, neye güldüğünü bize de söyle de biz de gülelim... • Aynş ilim Çin'de de olsa gidip alacaksın... • Aynş, sence si bemolde kapatılmayan delik bu mu? • Aynş, paniğe gerek yok, şehri zombiler bastı... • Aynş, o dolapta yine ne haltlar karıştırıyon? • Aynş, istersen bi kağıda yaz, sonra lazım olabilir... • Aynş, dışına taşırma!.. • Aynş, sanatçıya saygı lütfen!.. • Mr. Aynş, you have won a free barbeque! click to get your free barbeque!.. • Aynş, bazen sendeki sen sana soru soruyor mu? • Aynş, bu bir reklamdır!.. • Aynş - Boğa, Sinem - Terazi %35 • Aynş, yeni bir tıraş deneyimi mi arıyorsun? • Aynş, anlamak çözmeye yetmez!.. • Aynş, kafanda sinek var, dur bi dakka, kıpırdama!.. • Aynş, bu bir kamera şakasıydı, kameraya el salla!.. • Aynş, Da Vinci Şifresi'ni okudun mu? • Aynş, bana şu şu sonsuzdur de... • Aynş, onu dikerek geçirin sığmaz kapıya!.. • He he, kabul et ama Aynş; çok iyi espriydi... • Aynş seninki Kadını Sesi'ne' ne çıkmış, ''kocam benimle ilgilenmiyor'' falan diyormuş!.. • Aynş, hadi yeni doğan bebekleri tanıyalım... • Aynş, bu sene soruları Tübitak hazırlamış olm... • Aynş, bak sinirimden gülüyorum!.. • Aynş, canım acımaz di mi!.. • Aynş, atak devam etme eğiliminde... • Aynş, orta kapıda durma, arkaya doğru ilerle!.. • Ayns, Polat konseye girmis lan!.. • Aynş, ben Elif, İzmirliyim, esmerim, 1.72 boyundayım... • Aynş, olm bu divx'ler dvd'den daha iyi... • Aynş, öyle deme o insanları da sevenler vardır... • Aynş, bak sadece 4.99'a!.. • Aynş, "Aynş" demeden başlasak olmuyor mu? • Aynş, sağ arka dişimde dolgu var, görebiliyor musun? • Aynş, kırlarda koşmak koşmak istiyorum... • Aynş, üzülme hepimizin gideceği yer orası... • Aynş, evi su basmış, oğlanı sen bırak!.. • Aynş, sen hiç benim dayağımı yedin mi? • Aynş, bedenim tenini ateşten çok yakacak... • Aynş, bütün fotoğraflarda dil çıkarmışsın, git düzgün çektir!.. • Aynş, oynama lan gazı bitiyo... • Aynş, for English press two... • Hey Aynş, o lanet olası beyaz kıçına tekmeyi mi yemek istiyorsun!.. • Aynş, mesir macunlu dondurma çıkmış istersen bi de onu dene!.. • Aynş, konseyin senin hakkındaki kararını duydun mu? • Aynş, yat uyu artık, sabah da kalkmasını bilmiyon!.. • Aynş, mavi bantlı ninja kaplumbağa hangisiydi? • Aynş, çalışırken ayağına takunya giy, çarpılma!.. • Aynş, nick değiştirdim kusura bakma!.. • Aynş, gençken daha yakışıklıydın lan, deney meney derken epey çökmüşün oğlum.... • Aynş, koş tv'yi aç, Acun Firarda başlamış, süper karılar var... • Aynş, bunları sen mi dedin? Ne boş adamsın lan!.. • Aynş lan Bodrum Apaçi dolmuş, Çeşme mi yapsak bu yaz? • Aynş, bu servisin dakikası 10 kontör, ortalama servis süresi 2 dakikadır... • Aynş, sonunu düşünen kahraman olamaz!.. • Aynş, peki ben niye hatırlamıyorum!.. • Aynş, bir gün biz de paranın satın alabileceği her şeye sahip olacağız, yeter ki buna inanalım dostum... • Aynş, izafi derken? • Aynş, senin çevren geniştir bi iş baksana bana, denek menek ne olursa... • Aynş, defolu ama bundan iyisini bulamazsın!.. • Aynş, kapıyı açsana, sen daha yakınsın... • Aynş, ben sevgi arsızıyım, anadilim aşk benim... • Aynş, hadi Semra teyzeni destekle, Sinem çatlasın • Aynş, çık konteynırın ordan, sote yapma!.. • Aynş, biliyorum sevgiliyiz ama ben bu hediyeyi kabul edemem!.. • Aynş, Nokia şarz var mı? • Aynş, nasılsın inşallah? • Aynş, belki bir gün yaşlanacağım ama asla büyümeyeceğim... • Aynş, bu seferlik öğrenci bileti veriyorum, bir dahaki sefere pasonu getir!.. • Aynş, defansa geç!.. • Aynş, senle baş başa kaldığımızda rahat hissetmiyorum ama senden hoşlanmadığımı sanma!.. • Aynş, bu izafiyet nedir? Seyircilerimiz merak ediyor, anlatır mısınız? • Aynş, AB'ye giriyoruz, sevinsene... • Aynş, yine en normal ben gözüküyorum... • Aynş, ara yanık kalsın, karanlıkta uyuyamam, sağ ol!.. • Aynş, bak gel burası boyu geçmiyor!.. • Aynş, git misafirlere hoş geldiniz de!..
demiş olabilir mi sizce ?

|