|
 |
« : 05 Mayıs 2007, 12:01:04 » |
|
Arkadaşlar Merhaba. Bende Katıldım Bu Aileye. Buraya merhaba mesajını geç yazmamın sebebi siteyi incelemekti. Çok güzel bir forum yapılmış.ilk defa bir foruma üyelikten bu kadar memnun kaldım. Aileye böyle güzel bir forum oluşturdukalrı için teşekkür ederim...
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapSen hangi upload takımındasın? 1.Takım'a Katıl Bol Bol Rep ve Forum Para Kazan Üye olduğunuzda Mutlu Olacağınız Tek Yer=TRForumcu
|
|
|
| TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu |
|
|
|
hoşgeldin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 sağolun arkadaşlar teşekkür ederim
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapSen hangi upload takımındasın? 1.Takım'a Katıl Bol Bol Rep ve Forum Para Kazan Üye olduğunuzda Mutlu Olacağınız Tek Yer=TRForumcu
|
|
|
|
hoşgeldin iyi forumlar
|
|
|
|
|
|
Binlerce yıllık Türk tarihinde yoktur ki bir Türk vatanı için canını vermekten korksun kaçsın. Dün böyleydi yarında böyle olacak. Hainler her zaman vardı dün böyleydi yarında böyle olacak.Ama dün bizi yıkamadıkları gibi bugünde yıkamayacaklar. YILLARDIR TÜRKİYE HARİTASINDA OYNADINIZ HARİTA ÖYLE DEĞİL BÖYLE ÇİZİLİR...
|
|
|
maskot_54
kullanmadan önce prospektüsünü okuyunuz
|
ailemize hoşgeldin
umarım forumu çözmüşsündür
|
|
|
|
|
|
Beni Bir Ben Bilirim Bir De Yaradan Bana Bir Ben Lazımım Bir De Anlayan... Gölbaşı / ANKARA
|
|
|
|