|
|
 |
« : 04 Şubat 2007, 15:47:38 » |
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu |
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Seyduna
Ölümü Güzelleştirir Ölen ...
|
Çok Farklı Kareler vede Eğlenceli Teşekkürler Aslıcım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
кαнкαнααα
Yer :
Aynı_Yerde Aynı_Karakterde
İçimi Sızlatacak Kimse(m) Kalmadı İçimde . ..
|
kahkahaaaa abla cok gusel ya resimlerin  tsk...
|
|
|
|
|
|
Sesin Hep Uzakları Çağırıyordu. .. Ben Üstüme Alındım ! Sana Geldim, Ve Her Gelişimde; Bir Kez Daha Gönderdiğin Oldum. .. Eğer Bilseydim, Bana Ait Olmayan Bir Seslenişi Sahiplenirmiydim _?_
|
|
|
|
çok güzel resimler sağol tatlım paylaşımın için
|
|
|
|
|
|
Sadece Susmak İstiyorum ;Yalan İnsanları Kaale Almadan...Haklıyken,Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan...HUZUR bulmak İstiyorum,Gözlerimi Kapayıp,Kimseyi Anmadan...Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Her şeyi Yaşamış Gibi Yaparak..
|
|
|
badduck16
· ··^v´¯`×)©âNıM ßêNïM,©âNıM §êNïN(×´¯`v^·· ·
Aç Kollarını Melankoli,Sar yine ve yeniden beni
|
Abla be en üstteki adam olmayı isterdim veya o kadar büyük bi sigaramın olmasını 1 senede biterdi heralde
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|