|
 |
« : 26 Temmuz 2006, 19:48:07 » |
|
Şifre : Konuşkanlık , yatkınlık, zeka
ikizlerin olumlu huyları : Uyumlu , her işe yatkım,entelektüel , mantıklı, çabuk kavrayan, canlı, konuşkan, eğlenceli, hareketli, yazı yazmaya ve yabancı dillere yetenekli, zamana uyan gençlik dolu
ikizlerin olumsuz huyları : Değişken,huzursuz, kurnaz, yersiz bir biçimde meraklı, kararsız iki yüzlü, sinirlerini kontrol edemeyen, dedikoducu, yüzeysel, diken üzerinde yaşayan.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu |
|
sağol canım dostum benim
|
|
|
|
|
|
Sadece Susmak İstiyorum ;Yalan İnsanları Kaale Almadan...Haklıyken,Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan...HUZUR bulmak İstiyorum,Gözlerimi Kapayıp,Kimseyi Anmadan...Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Her şeyi Yaşamış Gibi Yaparak..
|
|
|
|
ben bazı şeylere katılmıyorum bende ikizler burcuyum ve iki yüzlü olarak tanımlanması yanlış ikizler burcu ikiyüzlü değil lakin içinde çift kişiliği barındıran ve bu kişilik farklılığı sayesinde ayakları üstünde durabilen kendisini ii tanıyan her ortama ayak uydurabilendir bunun ayırdımı yapılmalı bence ama yinede emeğin için saol ellerine sağlık bu tarzımıda yanlış anlamazsın umarım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bugün ak dedigimize yarın kara dicek kadar cesaretliyiz ondan:))
şaka bir yanada kararsız olması sabit fikirli olmaması fikirlerinin sürekli değişmesinden dolayı iki yüzlü görünüyoruz:(
ve sadık değildir diyolar ya ben ne hikmetse aşırı sadıgım kolay aşık olurum ama zor bırakırım bende bir garip lik var yükselenimde aslan oda normalde cabuk bırakabilir aşık oldugunu iyide o zaman ben kime cektim böle:(
|
|
|
|
|
|
TEŞEKKÜRÜ ÇOK GÖRÜP ES GECENLER 40 YIL KAYNANA DIRDIRI CEKSİNLER Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap HERŞEY BİR MASALSA VE MASALLAR HERŞEY MİDİR ? BÜTÜN MASALLAR GÜZEL BİTERSE BENİM YAŞADIGIM NEYDİ?
|
|
|
|
ben bazı şeylere katılmıyorum bende ikizler burcuyum ve iki yüzlü olarak tanımlanması yanlış ikizler burcu ikiyüzlü değil lakin içinde çift kişiliği barındıran ve bu kişilik farklılığı sayesinde ayakları üstünde durabilen kendisini ii tanıyan her ortama ayak uydurabilendir bunun ayırdımı yapılmalı bence ama yinede emeğin için saol ellerine sağlık bu tarzımıda yanlış anlamazsın umarım
aynen cok dogru anlatmissin ikizler burcu icin yapilan "ikiyüzlü" tanimlamasini... her seferinde hic bikmadan usanmadan anlatirim senin bu yazdigini baskalarina... ikizler burcunda olan insanlar tam aksine hic bi sekilde ikiyüzlülük yapmiyan cok dobra insanlardir.. bu arada paylasim icin tsk ler hidden_heart 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|