TRForumcu | ForumDiğerArşive Kaldırılan Konular (Moderatörler: )burcun uyumlu ve uyumsuz yönleri
Konu Bilgileri
Konu Başlığı burcun uyumlu ve uyumsuz yönleri
Cevaplar 4
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 457
Önceki Önceki Konu

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: burcun uyumlu ve uyumsuz yönleri  (Okunma Sayısı 457 defa)
√нι∂∂єηнєαят√
кคlק tคภгıאค є๓คภєt
WebMaster

Forum Para : 3921.00 YTL
Karizma Puanı : 1098
Teşekkür: Edilen: 622
Alınan: 871
E-Posta
« : 26 Temmuz 2006, 19:48:07 »

Şifre : Konuşkanlık , yatkınlık, zeka

ikizlerin olumlu huyları : Uyumlu , her işe yatkım,entelektüel , mantıklı, çabuk kavrayan, canlı, konuşkan, eğlenceli, hareketli, yazı yazmaya ve yabancı dillere yetenekli, zamana uyan gençlik dolu

ikizlerin olumsuz huyları : Değişken,huzursuz, kurnaz, yersiz bir biçimde meraklı, kararsız iki yüzlü, sinirlerini kontrol edemeyen, dedikoducu, yüzeysel, diken üzerinde yaşayan.

Bu Sayfayı Paylaş
Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

Sponsor Bağlantı
TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu
ѕωєєтнєαят¢ηη
мєηтαℓℓу мσ∂υℓαтє
WebMaster

Yer : ???
Forum Para : 27500.00 YTL
Karizma Puanı : 754
Teşekkür: Edilen: 686
Alınan: 479
нєяşєу вєη∂єη öη¢є вєη (ѕєη) ∂єη ѕσηяαуıм
« Yanıtla #1 : 24 Ekim 2006, 22:09:44 »

sağol canım dostum benim

Bu Sayfayı Paylaş
Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

Sadece Susmak İstiyorum ;
Yalan İnsanları Kaale Almadan...
Haklıyken,Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan...
HUZUR bulmak İstiyorum,Gözlerimi Kapayıp,Kimseyi Anmadan...
Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Her şeyi Yaşamış Gibi Yaparak..
g ü η є ş
Üye
**

Yer : Ankara
Forum Para : 212.00 YTL
Karizma Puanı : 7
Teşekkür: Edilen: 0
Alınan: 3
« Yanıtla #2 : 10 Şubat 2007, 17:08:42 »

ben bazı şeylere katılmıyorum bende ikizler burcuyum ve iki yüzlü olarak tanımlanması yanlış
ikizler burcu ikiyüzlü değil lakin içinde çift kişiliği barındıran ve bu kişilik farklılığı sayesinde ayakları üstünde durabilen kendisini ii tanıyan her ortama ayak uydurabilendir bunun ayırdımı yapılmalı bence ama yinede emeğin için saol ellerine sağlık bu tarzımıda yanlış anlamazsın umarım

Bu Sayfayı Paylaş

panZeHiR
TRForumcu Bağımlısı

Yer : aynanın öteki yüzünden
Forum Para : 6018.00 YTL
Karizma Puanı : 72
Teşekkür: Edilen: 3
Alınan: 12
kalbim hala seninle
« Yanıtla #3 : 05 Mart 2007, 19:39:22 »

bugün ak dedigimize yarın kara dicek kadar cesaretliyiz ondan:))

şaka bir yanada kararsız olması sabit fikirli olmaması fikirlerinin sürekli değişmesinden dolayı iki yüzlü görünüyoruz:(

ve sadık değildir diyolar ya ben ne hikmetse aşırı sadıgım  kolay aşık olurum ama zor bırakırım bende bir garip lik var yükselenimde aslan  oda normalde cabuk bırakabilir aşık oldugunu iyide o zaman ben kime cektim böle:(

Bu Sayfayı Paylaş

TEŞEKKÜRÜ ÇOK GÖRÜP ES GECENLER 40 YIL KAYNANA DIRDIRI CEKSİNLER

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

HERŞEY BİR MASALSA VE MASALLAR HERŞEY MİDİR ?  BÜTÜN MASALLAR GÜZEL BİTERSE BENİM YAŞADIGIM NEYDİ?
GüLSüM
Çaylak
*

Yer : Köln
Forum Para : 60.00 YTL
Karizma Puanı : 0
Teşekkür: Edilen: 0
Alınan: 0
« Yanıtla #4 : 02 Mayıs 2007, 17:21:56 »

ben bazı şeylere katılmıyorum bende ikizler burcuyum ve iki yüzlü olarak tanımlanması yanlış
ikizler burcu ikiyüzlü değil lakin içinde çift kişiliği barındıran ve bu kişilik farklılığı sayesinde ayakları üstünde durabilen kendisini ii tanıyan her ortama ayak uydurabilendir bunun ayırdımı yapılmalı bence ama yinede emeğin için saol ellerine sağlık bu tarzımıda yanlış anlamazsın umarım

aynen cok dogru anlatmissin ikizler burcu icin yapilan "ikiyüzlü" tanimlamasini...
her seferinde hic bikmadan usanmadan anlatirim senin bu yazdigini baskalarina...
ikizler burcunda olan insanlar tam aksine hic bi sekilde ikiyüzlülük yapmiyan cok dobra insanlardir..

bu arada paylasim icin tsk ler hidden_heart Smiley

Bu Sayfayı Paylaş
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Tags:
Etiketler: burcun uyumlu ve uyumsuz yönleri , burcun uyumlu ve uyumsuz yönleri indir , burcun uyumlu ve uyumsuz yönleri download , burcun uyumlu ve uyumsuz yönleri yükle , burcun uyumlu ve uyumsuz yönleri bedava , burcun uyumlu ve uyumsuz yönleri albümü , burcun uyumlu ve uyumsuz yönleri full , burcun uyumlu ve uyumsuz yönleri video , burcun uyumlu ve uyumsuz yönleri forum