|
|
Da çok şaştım yani bi admin ya da site sahibi neden bi üyenin şifresini isteyesin ki  hepimizin şiflerini bilirsiniz...  Arkadaşlar şunu unutmayın hiç bir forumda şifre görme izni yoktur sadece değiştirme hakkı vardır... Ayrıca o akıllılar üyelerin şifresini alarak ne yapacaklarını sandılar bilmiyorum...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu |
|
|
demekki bu işlere yeni başlamışlar ayıp valla eğer illaki bi üye şifresi istiyolarsa üye olsunlar sonra çıkar orataya elmi yaman beymi yaman
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Da çok şaştım yani bi admin ya da site sahibi neden bi üyenin şifresini isteyesin ki  hepimizin şiflerini bilirsiniz...  Arkadaşlar şunu unutmayın hiç bir forumda şifre görme izni yoktur sadece değiştirme hakkı vardır... Ayrıca o akıllılar üyelerin şifresini alarak ne yapacaklarını sandılar bilmiyorum... Bana kalırsa amaçları siteyi birbirine katmaktı... Konuları silmek vs vs.... Söylicek laf dahi bulamıyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Da çok şaştım yani bi admin ya da site sahibi neden bi üyenin şifresini isteyesin ki  hepimizin şiflerini bilirsiniz...  Arkadaşlar şunu unutmayın hiç bir forumda şifre görme izni yoktur sadece değiştirme hakkı vardır... Ayrıca o akıllılar üyelerin şifresini alarak ne yapacaklarını sandılar bilmiyorum... Bana kalırsa amaçları siteyi birbirine katmaktı... Konuları silmek vs vs.... Söylicek laf dahi bulamıyorum  bence amaçları o değildi çünkü öyle bişey yapmak isteseler yei bi üyelik alırlar bi kaç msjdan sonra yapacaklarını yaparlardı
bunların amacı bence sadece geyik amaçlı ama o geyiğin boynuzlarını g.tlerine sokacam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
uyarı için tşk ederim.bana gelmedi ama bundan sonra gelirse dikkat ederim..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|