TRForumcu | ForumDiğerArşive Kaldırılan Konular (Moderatörler: )Değerli Arkadaşımız "Assley"doğum günün kutlu olsun
Konu Bilgileri
Konu Başlığı Değerli Arkadaşımız "Assley"doğum günün kutlu olsun
Cevaplar 16
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 350
Önceki Önceki Konu

Sayfa: 1 2 [3]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Değerli Arkadaşımız "Assley"doğum günün kutlu olsun  (Okunma Sayısı 350 defa)
Seyduna
αє۹υỉтαѕ
WebMaster

Forum Para : 98.00 YTL
Karizma Puanı : 2594
Teşekkür: Edilen: 171
Alınan: 1713
Ölümü Güzelleştirir Ölen ...
« Yanıtla #12 : 18 Mayıs 2007, 10:16:41 »

Arkadaşlığımız Bu Sitede Başladı . Burası Sayesinde Tanıdım Seni. Ancak Kardeşliğimiz Burası İle Sınırlı Kalmadı Kalmayacak. Sen Benim Hayatımda Çok Önemli Bir Yere Sahip Olan ve Ve Ne Kadar Zaman Geçerse Geçsin O Yerinde Kalıcak Olan Bir Kişisin. Seni Tanımamı Sağlayan Bu Siteyi Kurduğu İçin İlkönce Selim'e ve Onur'a , Sonrada Beni Hayatında Kardeşi Gibi Görüp Bana O Denli Değer Veren Sana Çok Teşekkür Ediyorum.

Sen Tüm Güzelliklerin En Güzelini , Tüm Hayatların En Yaşanılası Olanını Hakediyorsun. Sana Sevdiklerinle ( ki Bunlara Bende Dahilim Böcüm  Roll Eyes ) Nice Mutlu Seneler Diliyorum.
(Bu Arada İyiki Uzaksın He Yoksa Birde Sana Hediye Almak Zorunda Kalıcaktım . Sana Saatte Beğendirilmez Biliyorum    )

Bu Sayfayı Paylaş
Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle
TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu
$uLé
TRForumcu Bağımlısı

Yer : Aynı Yerden !
Forum Para : 3326.00 YTL
Karizma Puanı : 13
Teşekkür: Edilen: 12
Alınan: 7
Hayat Aynı yerDEn Devam EDiyorMUş meĞerse!!!
« Yanıtla #13 : 18 Mayıs 2007, 12:27:43 »

nice senelere aslı abla iyiki doğdun iiiki burdasın bizimlesin....
                  DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN...

Bu Sayfayı Paylaş
Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

|| AdidaS ||
ιмρσѕѕιвℓє ιѕ ησтнιηg...
TRForumcu Bağımlısı

Yer : im seni
Forum Para : 812.00 YTL
Karizma Puanı : 89
Teşekkür: Edilen: 0
Alınan: 78
KUşadası Davutlardan Selam YArın Didimden Selam
Mesyth_@hotmail.com E-Posta
« Yanıtla #14 : 18 Mayıs 2007, 12:38:17 »

doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle nice mutlu senelere.

Bu Sayfayı Paylaş

.:Τ ц ġ Ϊ:.
«●»ιηνιѕιвℓє нαη∂«●»
Saygıdeğer Üye

Forum Para : 9548.00 YTL
Karizma Puanı : 2972
Teşekkür: Edilen: 5
Alınan: 229
E-Posta
« Yanıtla #15 : 18 Mayıs 2007, 15:15:37 »

Aslıcımm doğum günün kutlu olsun bu site bana gerçekten o kadar iyi kardeşler kazandırdı ki herkesin o kadar ayrı yeri varki anlatamam.Belki de en içten ark.lıklar burada.
 seninde ne kadar iyi bir insan olduğnu ve herşeyin gönlünce olmasını diliyorum inşallah her yaş gününde bir öncekinden daha güzel şeyler yaşaTsın hayat sana hep mutluluk getirsin.
İyi ki varsınız..

Bu Sayfayı Paylaş

ASSLEY
Ziyaretçi
« Yanıtla #16 : 18 Mayıs 2007, 16:55:09 »

sweetim cok sağol hız rekoru yine sende ilklerimdensın  opucuk

meltem,savaş selim:
güzel dilekleriniz için cok teşekkür ediyorum mutlu oldum

Onur : 25 çok şimdiden saymayı durdurdum bile..sonsuz teşekkür

tugicim söylediklerinde cok haklısın bana pek birşey bırakmadın net ortamındaki en güzel dostluklar burdaymış bende anladıktan sonra kopamadım zaten..
kendimi sizler gibi arkadaşlara sahip olduğum için cok sanslı hissediyorum,en güzel hediye bu olsa gerek

fatih :sen atlasaydın üzülürdüm cok neyseki yakalamıssın biyerinden yetiştin  Cheesy sağol

Murat cok güzel bi sayfa hazırlamıssın hediyemde pek cici ama bana eski dedin konusucaz bi ara yazdım   Tongue

Tugba sende sağolasın aramızda olman güzel   

furkancım sevgiler hep karşılıklı emin olun

casper,şule,adıbendesaklı,|| AdidaS || ,|| Kontecau || : oldukça yenisiniz  tanışamadık henüz ama ilginiz beni sevindirdi sizlerde iyiki bizimlesiniz.dilekler hepimiz için gerceklessin insallah

Bıdıcıq Böccüüm dediğin gibi umarım kardeşlik burda kalmasın,senin yerinde sağlam bende biliyosun sen zaten  düşünmen yeter saate yok gerek ama senden önümüzdeki 1 hafta süresince gerek msn gerek pm yoluyla kutlama bekliyorum  

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
hepinizi seviyorum Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor

Bu Sayfayı Paylaş

Sayfa: 1 2 [3]   Yukarı git
Yazdır
Tags: