|
|
| TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu |
$uLé
Hayat Aynı yerDEn Devam EDiyorMUş meĞerse!!!
|
nice senelere aslı abla iyiki doğdun iiiki burdasın bizimlesin.... DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|| AdidaS ||
KUşadası Davutlardan Selam YArın Didimden Selam
|
doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle nice mutlu senelere.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aslıcımm doğum günün kutlu olsun bu site bana gerçekten o kadar iyi kardeşler kazandırdı ki herkesin o kadar ayrı yeri varki anlatamam.Belki de en içten ark.lıklar burada. seninde ne kadar iyi bir insan olduğnu ve herşeyin gönlünce olmasını diliyorum inşallah her yaş gününde bir öncekinden daha güzel şeyler yaşaTsın hayat sana hep mutluluk getirsin. İyi ki varsınız..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sweetim cok sağol hız rekoru yine sende ilklerimdensın 
meltem,savaş selim:güzel dilekleriniz için cok teşekkür ediyorum mutlu oldum
Onur : 25 çok şimdiden saymayı durdurdum bile..sonsuz teşekkür
tugicim söylediklerinde cok haklısın bana pek birşey bırakmadın net ortamındaki en güzel dostluklar burdaymış bende anladıktan sonra kopamadım zaten.. kendimi sizler gibi arkadaşlara sahip olduğum için cok sanslı hissediyorum,en güzel hediye bu olsa gerek
fatih :sen atlasaydın üzülürdüm cok neyseki yakalamıssın biyerinden yetiştin sağol
Murat cok güzel bi sayfa hazırlamıssın hediyemde pek cici ama bana eski dedin konusucaz bi ara yazdım 
Tugba sende sağolasın aramızda olman güzel 
furkancım sevgiler hep karşılıklı emin olun
casper,şule,adıbendesaklı,|| AdidaS || ,|| Kontecau || : oldukça yenisiniz tanışamadık henüz ama ilginiz beni sevindirdi sizlerde iyiki bizimlesiniz.dilekler hepimiz için gerceklessin insallah
Bıdıcıq Böccüüm dediğin gibi umarım kardeşlik burda kalmasın,senin yerinde sağlam bende biliyosun sen zaten düşünmen yeter saate yok gerek ama senden önümüzdeki 1 hafta süresince gerek msn gerek pm yoluyla kutlama bekliyorum 
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yaphepinizi seviyorum Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|