TRForumcu | ForumDiğerArşive Kaldırılan Konular (Moderatörler: )^Değerli Arkadaşımız(Modumuz) sweetheartcnn MuTlu Yıllar>:
Konu Bilgileri
Konu Başlığı ^Değerli Arkadaşımız(Modumuz) sweetheartcnn MuTlu Yıllar>:
Cevaplar 23
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 551
Önceki Önceki Konu

Sayfa: [1] 2 3 4   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: ^Değerli Arkadaşımız(Modumuz) sweetheartcnn MuTlu Yıllar>:  (Okunma Sayısı 551 defa)
√нι∂∂єηнєαят√
кคlק tคภгıאค є๓คภєt
WebMaster

Forum Para : 3981.00 YTL
Karizma Puanı : 1128
Teşekkür: Edilen: 582
Alınan: 890
E-Posta
« : 02 Haziran 2007, 00:00:56 »

Biraz SANS, biraz SEVGI ve SABIR, birer parca zaman, BASARI ve MEMNUNIYETI de eklersek malzemelere, hepsini karistirip senin icin uzun ve dileklerinin gerceklestigi bir \"HAYAT PASTASI\" yapabiliriz sanirim... NICE YASLARA! canım dostum iyiki varsın iyiki doğmuşsun ve iiiki seni tanımışım peteeemm benim """" bu kutlama burda bitmez  Roll Eyes """

ayhh seni komacan seviomkiii  (şöle arkaya dönüp bi baktım koca bir 11 yıl seninle.... umarım dolu dolu
11 'li yıllarla hiç ayrılmamak üzere )

Bu Sayfayı Paylaş
Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle
TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu
¹×¦ ЅдνдŞ ¦×¹
..:: т ц и έ я т ε ά м ::..
Saygıdeğer Üye

Yer : нєяgüи вамваşка віяγεяמε
Forum Para : 21625.00 YTL
Karizma Puanı : 5995
Teşekkür: Edilen: 240
Alınan: 543
♥♥♥ ѕєνєηℓєя gє¢є öℓüя ♥♥♥
ozelmesajkull@n.com ozelmesajkull@n ozelmesajkull@n.com WWW
« Yanıtla #1 : 02 Haziran 2007, 00:05:43 »

nice mutlu senelere kardeşim umarım bu yeni yaşında dilediğin herşeye kavuşursun Wink  Smiley

Bu Sayfayı Paylaş
Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

Seyduna
αє۹υỉтαѕ
WebMaster

Forum Para : 98.00 YTL
Karizma Puanı : 2592
Teşekkür: Edilen: 171
Alınan: 1711
Ölümü Güzelleştirir Ölen ...
« Yanıtla #2 : 02 Haziran 2007, 00:09:10 »

Sevdiklerinle Geçireceğin Mutlu ve Umutlu Koca Bir Ömür Diliyorum . İyiki Doğdun

Bu Sayfayı Paylaş

ASSLEY
Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 02 Haziran 2007, 00:10:18 »

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

cano nice senelere arkadaşım iyiki doğmussunda tanımısım seni.. umarım hayata dair ne isteğin ne planın varsa hepsi seninle olur,en güzel şeyler senin yanında olsun sende bizim yanımızda tabi  Smiley insallah bundan sonraki yasgünlerinde de birlikte oluruz

kocaman seviliyorsun bebeq
aşık

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

Bu Sayfayı Paylaş

l۩ ۩ ۩ КЏ†§ΛΊ۩ ۩ ۩
TRForumcu Bağımlısı

Yer : ●๋: §îL¡√яi ●๋:
Forum Para : 418.00 YTL
Karizma Puanı : 6
Teşekkür: Edilen: 0
Alınan: 5
●๋: ●๋:++GΛⁿg E-Posta
« Yanıtla #4 : 02 Haziran 2007, 00:15:20 »

nıce senelere canan abla  mutlu yıllar 

Bu Sayfayı Paylaş

.:Τ ц ġ Ϊ:.
«●»ιηνιѕιвℓє нαη∂«●»
Saygıdeğer Üye

Forum Para : 9548.00 YTL
Karizma Puanı : 2972
Teşekkür: Edilen: 5
Alınan: 229
E-Posta
« Yanıtla #5 : 02 Haziran 2007, 00:21:47 »

Canomm sabah beri sana güzel birşey hazırlayabilmek için yırtındım cevap ilk ben yazmak isterdim ama yetişemedim resmi yapodum:( sana güzel şeyler yapım derken demekki çok şey anlatmak istedim 1-2 kelime yetmedi kabarık bir şey yapmışım imageshack kabul etmedi:D
bende aradan ksip bu kadar yapabildim.
Hayatta hep gülücüğün yüzünden eksik olmasın
Mutku yıllara

Bu Sayfayı Paylaş

Sayfa: [1] 2 3 4   Yukarı git
Yazdır
Tags: