$uLé
Hayat Aynı yerDEn Devam EDiyorMUş meĞerse!!!
|
hehe bnmkide doğru yaf
|
|
|
|
|
|
Elimdeki cam kesikleri kabuk bağladı bu gün… Gidişin kadar derin değillerdi çünkü. Ellerim, ellerime bakıyorum da ne de çabuk iyileşiyorlar. Oysa giderken içimde bıraktığın boşluk hala canımı yakıyor. Ve hala kanadığını hissedebiliyorum yüreğimin. Niye hep savaşmayı seçtin ki benimle? Tam da yüreğimdeki isyanları bastırmışken, kendimle savaşmamaya söz vermişken, yaralarımı sarmışken ve ben seni böyle delicesine sevmişken niye… Beni sevmeyi deneseydin oysa yaralarıma tuz basmak zorunda kalmazdım… Ne garip değil mi… Gidişinin bıraktığı acıyı bastırsın diye başka acılar seçiyorum artık. Cam kırıklarının üzerinde yürüyorum mesela, ellerimi ateşin üzerinde dolaştırabiliyorum, yumruğumu sıkıp olağan gücümle duvara indirebiliyorum örneğin. İndiriyorum da ...… Yine de bastıramıyorum yokluğunun bıraktığı acıyı. Sahi niye gitmiştin…Niye yoktun…Hangi masal kandırdı…Hangi yıldız sakladı ki seni benden? Sahi… Gitmiştin değil mi..? Kendimi kandırıyorum sadece Yoktun. Hiç olmamıştın ki…
|
|
|
|
|
|
|
| TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu |
|
kesinlikle dogru çıktı valla tşk ettim
|
|
|
|
|
|
TEŞEKKÜRÜ ÇOK GÖRÜP ES GECENLER 40 YIL KAYNANA DIRDIRI CEKSİNLER Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap HERŞEY BİR MASALSA VE MASALLAR HERŞEY MİDİR ? BÜTÜN MASALLAR GÜZEL BİTERSE BENİM YAŞADIGIM NEYDİ?
|
|
|
кαнкαнααα
Yer :
Aynı_Yerde Aynı_Karakterde
İçimi Sızlatacak Kimse(m) Kalmadı İçimde . ..
|
yaa ben en çok yeşili severim, ama orda mavi yazıyo  paylaşım için saol
|
|
|
|
|
|
Sesin Hep Uzakları Çağırıyordu. .. Ben Üstüme Alındım ! Sana Geldim, Ve Her Gelişimde; Bir Kez Daha Gönderdiğin Oldum. .. Eğer Bilseydim, Bana Ait Olmayan Bir Seslenişi Sahiplenirmiydim _?_
|
|
|
|
ALTIN Neyin do?ru neyin yanl?? oldu?unu bilir. Ne?eli, adil ve d??adönüktür. ?nsanlar? etkilemeye çal??maz. Çok kolay huzursuzlu?a kap?l?r. ?li?kilerinde hassast?r, bu yüzden arad???n? bulmakta güçlük çeker. tşk.ler.. 
|
|
|
|
|
|
кαℓвιм ѕσуℓє ηє σℓ∂υ вιzє ηαѕıℓ ιнαηєт єттιк ѕσzυмυzє
αн кαℓвιм ѕєνмє ιуι gєℓмєz вιzє вιяαz çєкѕєк вιℓє çıкαяız вιz ∂υzє
σηυ вιя ∂αнα gσямєуι ιηαη ιѕтємєzѕιη ѕαηα ∂α α¢ı νєяιя вυ ѕση ѕσzℓєяι вιℓιяιм ѕєη∂є вєηιм кα∂αя кσℓαу ѕιℓємєzѕιη αмα ѕιм∂ι вαѕкα яєηктє вαкıуσя gσzℓєяι
αgℓα кαℓвιм αgℓα ѕєη αgℓα кαℓвιм αgℓα ѕυѕ ѕєѕιη ∂υуυℓмαѕıη ι¢ιη∂єη αgℓα
|
|
|
|