|
|
MAV? Kendine fazla güvenmeyen, gerekti?i zaman cesur olabilen bir yap?ya sahiptir. Artistik bir do?as? vard?r ve a??k olmay? sever. Kalbinin sesini dinlemek yerine mant???n? kullanmay? tercih eder.
walla bana %50 %50 uyuyo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu |
|
|
ALTIN Neyin do?ru neyin yanl?? oldu?unu bilir. Ne?eli, adil ve d??adönüktür. ?nsanlar? etkilemeye çal??maz. Çok kolay huzursuzlu?a kap?l?r. ?li?kilerinde hassast?r, bu yüzden arad???n? bulmakta güçlük çeker. kesinlikle beni anlatıyo valla emeğine sağlık
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KREM Yar??ma ruhuna sahip ve sportiftir. Kaybetmeyi asla sevmez ve ço?unlukla ne?elidir. Güvenilir ve d??a dönüktür. A?k? dikkatlice seçer, ancak çabuk a??k olmaz. Do?rusunu bulmak için uzun süre beklemeyi tercih eder. ÇOK GOĞRU SAĞOL paylaşımın için
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hımmmmmmmmmmmmmmm güzelmiş bak bu benim özelliklerimi burçlardan daha iyi anlatıyor emeğinew sağlık
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LAC?VERT Dikkat çekici, zevkli, ya?amay? seven ve hayata ba?l? bir tiptir. Genellikle yapt??? i?e konsantre olmakta güçlük çeker. A?kta duygusal, hassas ve tutkulu olabilir. Birisine k?zd??? zaman çok zor affeder. bunu nasıl başarıyolar bilmiyorum ama benimkiside tutuyo ilginç ya  paylaştıgın için teşekkürler 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KREM Yar??ma ruhuna sahip ve sportiftir. Kaybetmeyi asla sevmez ve ço?unlukla ne?elidir. Güvenilir ve d??a dönüktür. A?k? dikkatlice seçer, ancak çabuk a??k olmaz. Do?rusunu bulmak için uzun süre beklemeyi tercih eder.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|