Seyduna
Ölümü Güzelleştirir Ölen ...
|
 |
« : 05 Kasım 2006, 22:33:56 » |
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapfal Makinası bugün Falınıza Bakmamışsanız Tam Size Göre Bir Fal Olayı Girin Bakın 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu |
|
|
|
|
|
|
|
Binlerce yıllık Türk tarihinde yoktur ki bir Türk vatanı için canını vermekten korksun kaçsın. Dün böyleydi yarında böyle olacak. Hainler her zaman vardı dün böyleydi yarında böyle olacak.Ama dün bizi yıkamadıkları gibi bugünde yıkamayacaklar. YILLARDIR TÜRKİYE HARİTASINDA OYNADINIZ HARİTA ÖYLE DEĞİL BÖYLE ÇİZİLİR...
|
|
|
*mY mİrAcLe*
Yer :
Herkesin bakmadigi yonden bak dunyaya. MEVLANA Kimseden sana kötülük gelmesini istemiyorsan fena söyleyici, fena öğretici, fena düşünceli olma.....Mevlana
Yalan Dünya Her Dört Mevsimde Bir Bahar Olur
|
çok Bozuldum Ama Yaaaaa 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie Bozuluon Ki Bu Sadece Fal Fala İnanma 
|
|
|
|
|
|
Binlerce yıllık Türk tarihinde yoktur ki bir Türk vatanı için canını vermekten korksun kaçsın. Dün böyleydi yarında böyle olacak. Hainler her zaman vardı dün böyleydi yarında böyle olacak.Ama dün bizi yıkamadıkları gibi bugünde yıkamayacaklar. YILLARDIR TÜRKİYE HARİTASINDA OYNADINIZ HARİTA ÖYLE DEĞİL BÖYLE ÇİZİLİR...
|
|
|
|
|
Böyle Bişi Cıkcağını Tahmin Ediyodum Haksızda Diil Yanii
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bu Cevaptan Sonra Artık Fallara Hiç İnanmam Herhalde 
|
|
|
|
|
|
BEN Düşsemde kalkarım tutma elimden Gururum merhamet ummaz zalimden Beddua çıkmazdı şair dilimden Sabrımı tükettin ciğerin yansın
|
|
|
|