MeLaNcHoLy
нєяşєу вєη∂єη öη¢є вєη (ѕєη) ∂єη ѕσηяαуıм...
|
 |
« : 04 Mayıs 2007, 15:54:13 » |
|
Avuç İçi Kadar Fatih Erkoç
Em Her zaman az veren candan verirmiş B7 Bana biraz ümit biraz sevgi ver Am Kim demiş sevenler çok şey istermiş Em B7 Em Avuç içi kadar mutluluk yeter Am Em Açtım ellerimi dilenci gibi Am B7 Em Çok görme ne olur çevirme geri Am Em Küçük bir çocuğun sevinci gibi Em B7 Em Avuç içi kadar mutluluk yeter Em Ne dünyalar kadar ne yerden göğe B7 Sevgi sözcüğünden birkaç kelime Am Özleminle dolu seven kalbime Em B7 Em Avuç içi kadar mutluluk yeter
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu |
MeLaNcHoLy
|
Bırakma Fatih Erkoç
Dm C İçimde sevgin var Gm Dm Usul usul yanar yüreğimde Dm C Dilimde ismin var Gm Dm Pırıl pırıl parlar dudağımda
Bb C Gözümde yaş önünde gözlerin Gm Kimi duysam sesinde sözlerin Bb Bir an ayrı kalsam çok özlerim Bb C Dm Odalar dar gelir çeker giderim
Dm C Gm Dm Bırakma bırakma Bb C Dm Ne olur ağlatma Dm C Gm Dm İstersen mahkum et Bb C Dm Ama ne olur aldatma
Dm C Elimde sabrım var Gm Dm Yavaş yavaş akar günahlarım Dm C Kalbimde inancım var Gm Dm Sana doğru akar sevdalarım
Bb C Gözümde yaş önünde gözlerin C Gm Kimi duysam sesinde sözlerin Gm Bb Bir an ayrı kalsam çok özlerim Bb C Dm Odalar dar gelir çeker giderim
Dm C Gm Dm Bırakma bırakma Bb C Dm Ne olur ağlatma Dm C Gm Dm İstersen mahkum et Bb C Dm Ama ne olur aldatma
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MeLaNcHoLy
|
Elveda Tatlım Fatih Erkoç
Em F Gözlerinde saklanmış arzular gibi Dm G Em Aşka davet ediyor bakışın beni Em F Gizli bir gülümseyiş çaldı kalbimi G F Dm Em Bir yudum içmeden sarhoşum sanki
Am Em } Gel desem gelirmisin kendi gönlünce } F Em } Sev desem severmisin beni } Am Em } Özledim deniz kokan yeşil gözlerini } F Em } Özledim deli gibi seni } A Am } Elveda tatlım elveda sana } G F } Elveda biten yarınlara } Am } Yaşlı gözlerle bakma ne olursun } G F Em } Kalbimi deler bu elveda }
Em F Görmedim senin kadar aşka bağlayan Dm G Em Bilmedim senin gibi sevgi çağlayan Em F Yeryüzünde var mı ki böyle ağlayan G F Dm Em Bir yudum içmeden sarhoşum sanki
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MeLaNcHoLy
|
Ellerim Bomboş Fatih Erkoç
Em F Senden ayrılmadan önce bilmiyordum hiç G F Em Hayatın anlamsızlığını Em F En güzel şeylerin bile yavan kaldığı G F Em Aklımın ucundan geçmezdi
Am G Sen misin bu hallerde olmama sebep F Em İnanmak gelmiyor içimden Am G Oysa ki durmaksızın süren kavgalar F G F Em Meğer aşkın cilveleriymiş
Am G Ellerim bomboş yüreğimde bir sızı F Em Am G F Ateşe atılmış bir demir gibi kor hala Em Am 2 kere Ellerim bomboş gözümde yaşlarla G F Em Güneşin kavurduğu bir çöldeyim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MeLaNcHoLy
|
Korkmazdım Fatih Erkoç
Em Seni sevmeden olmaz D Düşlerim sensiz yaşanmaz Am Em Sen yalnızsın ama ben yapayalnızım Em Günler tuzak kurmuş D Acılar sanki peşimde Am Em Unutulur sanmıştım aldanmışım Am Sana geri dön diyorum Em Ne olur vicdansız olma D Gözlerimden akan her yaş Em-D Em Senin içindir seninledir
Am Korkmazdım sevmekten bıkmazdım herşeyden } Em } Sen vardın yinede sen vardın } C Am } N Yılmazdım kolayca kaçmazdım kendimden.. } Em } Sen vardın )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
prenses_55
Yer :