$uLé
Hayat Aynı yerDEn Devam EDiyorMUş meĞerse!!!
|
 |
« : 23 Nisan 2007, 16:37:00 » |
|
Bu adam benim babam Bu adam benim babam, sekiz köşe kasketiyle Omuzunda sakosuyla hey
Cebinde yok parası, bafradır cıgarası Yüreğindedir yarası Altı çocuk büyütmüş, bir işci maaşıyla Bu adam benim babam hey
Ağlama benim babam, ağlama naçar babam Kara gün geçer babam hey Bir kapıyı kapayan, gene açar babam Ağlama benim babam hey
Ağlama mazlum babam, ağlama naçar babam Kara gün geçer babam hey Bir kapıyı kapayan, gene açar babam Allah büyük babam hey
Bu adam benim babam, derdi dağlardan büyük Çaresiz beli bükük hey
Bir gün olsun gülmemiş, rahat nedir bilmemiş Gözyaşını silmemiş Bir lokma ekmek için, kimseye eğilmemiş Bu adam benim babam hey
Ağlama arslan babam, dert etme naçar babam Kara gün geçer babam hey Bir kapıyı kapayan, gene açar babam Allah büyüktür babam hey
Dert etme naçar babam, aldırma naçar babam Kara gün geçer babam hey Bir kapıyı kapayan, gene açar babam Aldırma benim babam hey
Şiir Benim babam mert adamdı, mangal gibi yüreği Yufka gibi kalbi vardı, hayatım boyunca ona özendim Fedakârdı ! bir dikili ağacı olmadı belki Ama kendisi, onuruyla yaşayan koskoca bir çınardı Üstümde ki kol kanat, sırtımı yasladığım dağ gibiydi Ben babamın oğluyum, tepeden tırnağa anadoluyum
Türkü gözlüm
Ömrüm geçti yurdumdan ayrı ) 2 Dayanamam gurbete gayrı )
Yola düşek sılamıza doğru Türkü gözlüm kalk gidek burdan
Türkü gözlüm kalk gidek burdan ) 2 Gidekte kurtulak dardan ) Kapanmadan yolumuz kardan )
Zalım gurbet boynumu büktü ) 2 Ezdi ezdi hep çile ekti )
Yola düşek bir seher vakti Türkü gözlüm kalk gidek burdan
Türkü gözlüm kalk gidek burdan ) 2 Gidekte kurtulak dardan ) Kapanmadan yolumuz kardan Sen yoksun ya Sen yoksun ya gunes dogmuyor Her sarkıda huzun var Sıırler bıle dost degıl Her mısrada huzun var Yastıgımda kokun her yerde yuzun var Sen yoksun ya sankı yarım kalmısım Sen yoksun ya cıldırmıs bunalmısım Sen yoksun ya hep bu sarkıyı calmısım Sen nerdesın... Yoksun...yoksun...sen gelmıyorsun Yoksun...yoksun...aglatıyorsun Ne hayallerımız vardı,yar benı anlayacaktı Kar dustu umutlara boyle mı olacaktı? Korkuyorum yarından boyle mı olacaktı? Sen yoksun ya sımdı bombos sokaklar Sen yoksun ya gozyasım pısmanlık saklar Sen yoksun ya umrumda mı yasaklar Sen nerdesın?.. Yoksun...yoksun...benı anlamıyorsun Yoksun canım,yoksun ya gelmıyorsun
Eski toprak Eski bir dost Hastanede yatıyormus salim dedi Hemen koştum ziyarete Cok agrıyor kolum dedi Dedi ve sustu
Eski toprak tükenmişti Bitti benim yolum dedi Gözlerimiz nemlenmişti Gayrı yakın ölüm dedi
Onu en son yalnız gördüm Ağlıyordu mendil verdim Arzun varmı diye sordum Oğlum dedi oğlum dedi Emrin varmı diye sordum Oğlum dedi Dedi ve sustu
Birkaç kitap bir de sazım İşte bütün malım dedi Nerden düştüm pençesine Bu hastalık zalım dedi
Evladımı aldı gitti Hayırsızmış gülüm dedi Ölüm birşey değiL ama Bu hasretlik zalım dedi
Onu en son yalnız gördüm Ağlıyordu mendil verdim Arzun varmı diye sordum Oğlum dedi oğlum dedi Emrin varmı diye sordum Oğlum dedi Dedi ve sustu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu |
|
gerçekten çok güzel şarkıları var ve sesde mükemmel tşklr şule paylaşım için
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu |
|
bu adam benim Babam bu parça gerçekten çok güzel en çok sevdiim parçalrından biri saoll cnm 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|