|
|
 |
« : 09 Mayıs 2007, 14:28:27 » |
|
selam arkadaçlar bildiğiniz bir free host varmı video larımı ve mp3 lerimi yükleyebileceğim buna izin veren bi site arıyorum link diğil direkt buna izin veren bildiğiniz bir freehost varsa yazarmısınız..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu |
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapBuradan Link istemiyorum demişsiniz ancak size uygun olanı kendiniz seçmelisiniz alanını felan istediklerinizi yapabilmeniz için ftp servisi vermesi yeterli oluyor...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
link istemiyodrum derken yanlış anlaşıldı galiba dostum yani uploda sitelerine yükle mp3 ünü gibi şeyler istemiyorum kendi mp3 ümü direkt kendi siteme upload etmeme izin veren bildiğin bir host varsa linini ver tabi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
link istemiyodrum derken yanlış anlaşıldı galiba dostum yani uploda sitelerine yükle mp3 ünü gibi şeyler istemiyorum kendi mp3 ümü direkt kendi siteme upload etmeme izin veren bildiğin bir host varsa linini ver tabi  Yukarıdaki verdiğim linkten kendinize uygun olanı seçin kayıt olun bilgilerinizi doldurun ücretsiz hostunuzu güle güle kullanın ftp imkanı sunan bir site olsun...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|