кαнкαнααα
Yer :
Aynı_Yerde Aynı_Karakterde
İçimi Sızlatacak Kimse(m) Kalmadı İçimde . ..
|
 |
« : 01 Nisan 2007, 18:18:18 » |
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap..gözlerimden süzülürdü sessizce..içime akıtırdım o kuru gözyaşlarını.. içimizdeki öfkemize yenik düşerek gözlerimizden akmaya başlarya.. ilklerde bembeyaz akar ya!.. yanaklarımızı yakar.. içimize de damlar kuru gözyaşları.. boğazımızdan ciğerlerimize kadar yanarız.. neler gizli değildirki içimizden kopan gözyaşlarında... ...
işte böyle damlardı gözyaşlarım birer birer içime.. seni görüpte uzaktan yüreğine dokunamamak yok ederdi beni.. sessiz bir savaşın içindeydim.. gözyaşlarım alır ***********ürürdü beni bu diyardan.. sessiz bir savaş vardı kendi içimde.. ve galibi ben oldum!.. sen savaşa bile görünememiştin ya!.. kaçmak senin çıkar yolundu.. zamanda senin yandaşındı.. bendim(benliğimle).. tek başımaydım.. ve savaşı kazandım.. gözyaşlarım her sen gelince aklıma yıkasada bedenimi.. geceleri uyurken yastığım ıslansada.. sabahları gece gördüğüm düşün etkisinde kalarak uyansamda.. bitti..bitti..işte savaşı ben kazadım.. yüreğimi susturarak!.. sense hep kaybettin kaçarak.. gecenin karanlığıyla boğuşuyorum yine.. tek yoldaşım gözyaşlarım.. susuyorum.. susadıkça kana kana gözyaşlarımın tadına bakıyorum.. ve susadıkça susuyorum..
|
|
|
|
|
|
Sesin Hep Uzakları Çağırıyordu. .. Ben Üstüme Alındım ! Sana Geldim, Ve Her Gelişimde; Bir Kez Daha Gönderdiğin Oldum. .. Eğer Bilseydim, Bana Ait Olmayan Bir Seslenişi Sahiplenirmiydim _?_
|
|
|
| TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu |
|
paylaşım için tşkler eline koluna sağlık
|
|
|
|
|
|
TEŞEKKÜRÜ ÇOK GÖRÜP ES GECENLER 40 YIL KAYNANA DIRDIRI CEKSİNLER Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap HERŞEY BİR MASALSA VE MASALLAR HERŞEY MİDİR ? BÜTÜN MASALLAR GÜZEL BİTERSE BENİM YAŞADIGIM NEYDİ?
|
|
|
|
bu gece ağlamıcam çünkü mutluyum tşklr murat
|
|
|
|
|
|
Sadece Susmak İstiyorum ;Yalan İnsanları Kaale Almadan...Haklıyken,Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan...HUZUR bulmak İstiyorum,Gözlerimi Kapayıp,Kimseyi Anmadan...Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Her şeyi Yaşamış Gibi Yaparak..
|
|
|
|
tesekkürler emegine saglık 
|
|
|
|
|
|