|
|
 |
« : 26 Şubat 2007, 22:42:05 » |
|
Gümbür gümbür
Yorma dilini yorma Bir bakışta anlatırım seni sana Korkma her şeyi kurma Bırak zamana Aşkı bırak akışına Neler olur neler İçli dışlı nameler Neler olur neler Beklenmedik gel gitler Gümbür gümbür sesler Geliyor kalbimden eyvah Zangır zangır titrer Bedenim senden
Söz-Müzik: Şehrazat Düzenleme: Emre Irmak
Kör aşık
Derdim başımdan aşkın Aşk yüzünden telaşım Ya bir gün gidersin diye Sende kalıyor aklım
Dayanamıyorum ben Sensiz olamıyorum Ne yapsam da aklım sende Engel olamıyorum of Biz gözümüzü bir açtık İki deli dolu kör aşık Ne olur anla bir daha Elveda deme bana
Söz-Müzik: Metin Özülkü Düzenleme: Taşkın Sabah
Kim ne derse desin
Derdime çare bulun Amade sana bu kulun Sen bana yar olmazsan Kırılır kanadım kolum
Nerdesin dermanım Nerdesin hazanım Senle ben her şeye varım Terk edip de yakma beni Kim ne derse desin ayrılamam Kader buysa baştan yazamam Ben hayatta sensiz olamam Öl de öl de de öleyim Gel beni vur vur öleyim
Söz-Müzik: Şehrazat Düzenleme: Ozan Doğulu
Düğüm düğüm
Bir ağacın meyvesiyiz Topluyorlar ikimizi Biz delice seviyoruz Bilmiyorlar içimizi
Türlü türlü söz oluyor Kırıyorlar kalbimizi Bizi kimse dinlemiyor Duymuyorlar sesimizi
Düğüm düğüm bağlanmışız Çözülmeyiz çözemezler Biz kalp kalbe sarılmışız Göremezler bilemezler
Seninle bir can gibiyiz Ayıramaz kimse bizi Dostlarımız düşman oldu Görmüyorlar kalbimizi
Seninle hayallerimizde Kurduğumuz evimizi Yakıyorlar yıkıyorlar Bilmiyorlar sevgimizi
Söz: Halit Çelikoğlu Müzik:Selami Şahin Düzenleme-Kanun: Taşkın Sabah
Yaramaz (remix)
Derde düştü yolum Fazla sıkmaya gelmem Seninle belli mi sonum Böyle gider mi bilmem Sevdim bir kere yandım boşyere Yinede ellere gidemem
Kandın kimlere düştün dillere Ah yine senden vazgeçemem
Seni gidi yaramaz Yaralarım sarmaz Seni gidi vurdum duymaz Seni gidi yaramaz Bir yere varamaz Kalbim sensiz durmaz
Söz:Aşkın Tuna Müzik: Lütfü Bayülken Remix: Taşkın Sabah
Kanıma dokunuyor
Ben seni ömürlük sevdim Hain sen usandın Kanıma dokunuyor ne yalan söyleyeyim Zulüm mü kuşandın
Dön de halime bakıver bari Nerelerdesin be öldün mü Elleri sevdin de iyimi oldu Benden hasını gördün mü
Canımın içi kalk yaraları sar Toz duman bak buraları dar Yağmadan şakaklara kar Gelmezsen geleceğim
Kendimi senden kaçıramadım yar Kalbimi yeniden uçuramadım Adaklar adadım bir kere daha sar Yedi bahar oldu hiç uyuyamadım
Ben seni ömürlük sevdim
Söz-Müzik: Sezen Aksu Düzenleme: Taşkın Sabah-Ebru Kıran
Anadolu kadını
Bir aşk hikayesidir bu Ne başı ne sonu hiç belli değil Tanrım özenmiş de yaratmış Bakmaya kıyamadı korktu gönül
Aşk yolunda hudut yok Severim severim severim Zehir olsan seni ben İçerim içerim içerim Ecel olsan peşinden Gelirim gelirim gelirim
Ölümüne geldim kapına dayandım Hadi göster bana yolumu Ben Anadolu kadınıysam eğer Sende tut anadolunun yolunu
Ölümüne geldim kapına dayandım Hadi göster bana yolumu Ben Anadolu kadınıysam eğer Sende tut anadolunun yolunu Anadolu kadını
Söz-Müzük: Deniz Seki Düzenleme: O.Doğulu- M.Yeter
Senin için
Söyle neden beni istemedin Ben her gece sana ağlıyorum Aşk için harcanan ömre yazık Sayende kalbimi dağlıyorum
Kıskandım seni Bir insafsız yüzünden Beni anlamadın Ağladım hem çok ama çok ağladım Sen bana bakma ben hep ağlarım
Senin için ömrümü vermeye geldim Hadi beni zorlama koynunu aç Bu aşkın hesabını sormaya geldim Kapına dayanmadan ellere kaç
Söz-Müzik: Serdar Ortaç Düzenlenme-Kanun: Taşkın Sabah
Kurşuni
Kerbela oldu yürek, elden gidiyor mu Sebebim oldu bu can sensiz yaşıyor mu Bir hata deme sakın bize yakışıyor mu Ecelim oldu bu can sensiz yaşıyor mu
Bir çekene sordum Dedim ki aşk rengini söyle Dedi ki alacalı bazen de ebruli Bir içime sordum dedim ki doğruyu söyle dedi ki rengi gece bu sevda kurşuni
Söz: Şehrazat Müzik: Ercan Saatçi
Gel gönlümü
gel gönlümü yerden yere vurma güzel ne olursun gül dururken dikenleri derme güzel ne olursun
git diyemem, kal diyemem sen goncasın gül diyemem çok severim söyleyemem sorma güzel ne olursun
sevgin nefes sevgin candır sevgin bana heyecandır kalbim ince bir fidandır kırma güzel ne olursun
git diyemem, kal diyemem sen goncasın gül diyemem çok severim söyleyemem sorma güzel ne olursun
Söz: Mustafa Çelikkol Beste: Erdinç Töngemen
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| TRForumcu.NeT | Bilgi ve Paylaşım Platformu |
|